Προς το περιεχόμενο

Medal of Honor: Airborne

.:VenoM:.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon paidia:

Egw me sustima: E6600, 2GB @800, 8800GTS 640 Mb kai trofodotiko Enermax 620 watt(to opoio einai yperarketo gia to sustima mou) exw paixsei:

Stalker, Company of Heroes, fifa 07, Virtua Tennis 3, Ghost Recon 1+2, Battlefield 2142 kai posa alla OLA se full settings... ta exw paixsei ola teleia...

To demo kai to game aytou tou kataramenou Airborne den boresa na ta paixsw! Apo to demo mexri k to game molis paw gia 2plo click na paixsw, tsak! kleinei h othoni...leitourgoun oi diskoi kai oi anemistires alla mallon h vga de dinei sima stin othoni... de nomizw na ftaiei to mixanima mou mias k exei liwsei sta games... kati allo paizei na ftaiei... gia io de xserw apo ton theio epeidi kai to "original" demo ta idia sk%#% ekane...

ps: Exw to Sophos Antivirus poy ananewnetai kathe misawro kapoion io den exei piasei mexri simera pou na sxetizetai me to Airborne...

ps2: Exw trexei apeires fores to 3D mark 06 kai me overclocked settings se cpu kai vga ola omala...oute ena restart...

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ps: Exw to Sophos Antivirus poy ananewnetai kathe misawro kapoion io den exei piasei mexri simera pou na sxetizetai me to Airborne...

Re paidia isxyei ena minima poy esteile enas pio prin kai leei oti oi ekdoseis tou "theiou" exoun io mesa? Exei diapistosei kaneis kati tetoio?

Δημοσ.

Σε μένα με σύστημα E6600,3GB@800 MHZ,8800GTS 320mb δεν έχει κανένα πρόβλημα και με 8χ af + 8x fsaa,αλλά με το fsaa δεν φαίνεται να συνεργάζεται και πολύ καλά,έκανα το κολπάκι που είχε πεί ο johngr αλλά δεν έπιασε...

Δημοσ.

Ξεκιναω με πολυ χαρα!Παιζω την πρωτη πιστα υπεροχα!Ξεκιναει το briefing της δευτερης,επιλεγω οπλο και μολις κανει loading,εμφανιζεται για μισο δευτερολεπτο μια μπλε οθονη και κανει restart.Οι θερμοκρασιες ειναι οπως ακριβως ειναι και στην πρωτη πιστα,το ιδιο και η καταναλωση του τροφοδοτικου.Αν επασχε απο ρευμα δεν θα μου επαιζε ουτε την πρωτη πιστα πιστευω.Το ιδιο αντιτυπο σε φιλο με μηχανιμα κατωτερων επιδοσεων παιζει κανονικα.Να το ξανακανω setup?Καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

Οταν το παιζεις σε full detail και σε μεγαλη αναλυση το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο. Αντιθετα με τα πρωτα screenshots που ειχαν κυκλοφορησει το τελικο αποτελεσμα ηταν εντελως διαφορετικο (ισως οφειλεται στο οτι το παιζω σε πολυ high detail). Αν και φανατικος του CoD για χρονια, σαν single το ΜΟΗ Airborne ειναι πολυ καλυτερο. Το μονο του μειονεκτημα ειναι οτι ειναι πολυ μικρο για τετοιο game. Με 1-2 (το πολυ) ωρες gameplay την ημερα το τελειωσα σε 3 μερες... κριμα

Δημοσ.
Ξεκιναω με πολυ χαρα!Παιζω την πρωτη πιστα υπεροχα!Ξεκιναει το briefing της δευτερης,επιλεγω οπλο και μολις κανει loading,εμφανιζεται για μισο δευτερολεπτο μια μπλε οθονη και κανει restart.Οι θερμοκρασιες ειναι οπως ακριβως ειναι και στην πρωτη πιστα,το ιδιο και η καταναλωση του τροφοδοτικου.Αν επασχε απο ρευμα δεν θα μου επαιζε ουτε την πρωτη πιστα πιστευω.Το ιδιο αντιτυπο σε φιλο με μηχανιμα κατωτερων επιδοσεων παιζει κανονικα.Να το ξανακανω setup?Καμια αλλη ιδεα?

Έχεις κάνει overclock; Αν ναι τότε αυτό είναι το πρόβλημά σου. Και εμένα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές στα 650/1000 αλλά τα παιχνίδια τρώνε resets με μπλε οθόνη στα καλά καθούμενα. Χαμήλωσε το (αν έχεις κάνει OC) και θα είσαι κομπλέ. Διαφορετικά δοκίμασε άλλους drivers ;)

Δημοσ.

H karta einai se default rologia...

Meta apo ta restart tou Airborne etrexsa 3d mark ola koble... epaixsa 2 wres battlefield me ola ta settings full mia xara...

tha xsanadokimasw me allous drivers...

Xsexasa na pw kati simantiko:

Meta apo to install kai otan piga na paixsw mou kanei to prwto restart... meta molis fortwnane ta windows ble othoni kai restart, ta epaixsa ekei!!!! afou ekana kamia 10aria restart bike windows kai ennoeitai pws efage soutarisma amesws to airborne...

Δημοσ.

Παιδια έχω ένα πρόβλημα στην εγκατάσταση. Κάνει roll-back πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. Μπήκα στο site της ΕΑ και δικίμασα τη λύση που λέει εκεί αλλά δεν έγινε τίποτα. Αν μπορείτε μια λύση. Έχω windows XP και Norton Internet Security 2007. Thanks

Δημοσ.

@costas_doct

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και με λίγο ψάξιμο διαπίστωσα οτι έπρεπε να έχω ανοιχτό το service του windows firewall(το κλείνω πάντα).Μόλις το ενεργοποίησα εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα ;)

Δημοσ.

Καλά, το παιχνίδι είναι πολύ καλό... Δεν ξέρω πως είναι σε multiplayer αλλά σε SP είναι άψογο. Στο σύστημα της υπογραφής πάει σχετικά καλά (σπάνια πέφτει κάτω απο 25 fps). Όλα high χωρίς ΑΑ.

Αυτό το κόλπο με τα upgrades στα όπλα λέει πολλά....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...