kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Βασική Εκπαίδευση Αποτελεί τη βάση της όλης παιδείας επειδή εξυπηρετεί τις γενικές εκπαιδευτικές ανάγκες του κοινωνικού συνόλου. Ταυτίζεται με την υποχρεωτική εκπαίδευση η οποία προορίζεται να δίνει στα Ελληνόπουλα ηλικίας 6-15 ετών τη βασική μόρφωση κατά τρόπο προσαρμοζόμενο στον ψυχικό τους κόσμο @lighter an eisai katw 21 χλωμο να σε παρει καποιος...κατα 90% θα σ ζητησουν εγγυηση αν τρακαρεις το αυτοκινητο
Lighter122 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Ειμαι 24 μισο και δεν εχω προκαλεσει ποτε ατυχημα ή δυστυχημα στα 5 χρονια που οδηγω... Απλα θα ηθελα να μαθω τι "παγιδες" υπαρχουν, ειδικα για οσους ζητανε ατομα με δικο τους Ι.Χ.
dior Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΑΣΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
djapal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 ΑΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΗΣΚΕΙΣ ΑΣΕ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΟΥ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Δουλειά βρίσκεις. Απλά το θέμα είναι με τι αέρα πας. Η πωλήτρια είναι μια δουλειά κοινωνική και θέλει φιλικότητα και υπομονή. Πως μου τη σπάει να πάω σε καφετέρια ή μπαρ και η σερβιτόρα να έρχεται με στυλ... έλα ρε φίλε τι θα παραγγείλεις να 'ουμ... Ή να πάω σε ένα μαγαζί και αυτός που με εξυπηρετεί να μην έχει γνώση του αντικειμένου. Η σερβιτόρα-πωλήτρια είναι δουλειές που πρέπει να είσαι πάντα φιλική προς τον πελάτη (στους λογικούς τουλάχιστον!!). Αν είσαι με μούτρα και τσαμπουκά, θα φας πόδι. Συμπεριφορές Αγγέλας (βλέπε παρά 5) δεν παίζουν.
madsc Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 dior στα pm σου υπάρχουν οι απαραίτητες οδηγίες & τα στοιχεία που θα χρειαστείς. /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.