Προς το περιεχόμενο

δουλεια σαν πωλητρια

dior

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Bebeia to kalytero einai na exeis spoydasei kati se pairnoyn kai pio eykola.Twra ama eisai me basikh ekpaideysh ti perimeneis?

Δεν παίζει και τόσο αυτό αν και θα έπρεπε... εκτός από μένα, ξέρω πολλά άτομα που ενώ έχουν σπουδάσει κάτι δουλειά δεν βρίσκουν, και φυσικά η δουλειά είναι σχετική με αυτό που σπουδάσανε. Για πληροφορική αναφέρομαι κυρίως.

Γηρυόνης σωστός

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

dior,η απάντηση στο ερώτημά σου "μα γιατί",μαλλόν μπορεί να συνοψιστεί στην ρήση "...διότι δεν ξέρουν ΤΙ θέλουν-και δεν θα ησυχάσουν αν δεν το αποκτήσουν".... ; )

..όπως όμως είπε και η ομόφυλή σου Μαρία λίγα post πριν,μη ψάχνεις το "γιατί"-απλά συνέχισε εσύ να "τρέχεις" για δουλειές,και καπου κάτι θα κάτσει..Εσύ μάλλον αναρωτιέσαι "αν κανεις η ίδια κάτι στραβά,τί να είναι αυτό,να το διορθώσεις",και ποιός ξέρει-μπορεί και να κάνεις.Αλλά αυτό μάλλον μόνο εσύ το ξέρεις.Και η ίδια ξέρεις τί και πώς να "διορθώσεις".Είπαμε:AN πάει κάτι στραβά....Αλλιώς απλά υπομονή και τρέξιμο και μην το ψάχνεισ το "γιατί" (είναι σαν να σε παρατάει το "ταίρι" σου στα "καλά καθούμενα",και συ ψάχνεις να βρεις τους λόγους...Και στις 2 περιπτώσεις....μη το πολυψάχνεις. )

Δημοσ.

Όταν είσαι σε μία συνέντευξη προσδιόρισε πότε περίπου περιμένουν να αποφασίσουν. Περίμενε μερικές μέρες μετά αυτή την ημερομηνία και πάρε εσύ τηλέφωνο και ρώτησε αν καλύφθηκε η θέση για την οποία είχες πάει για interview.

Δημοσ.

απλως σε καλουν για συνεντευξη σε ρωτανε αυτα που θελουν να μαθουν και μετα σου πετανε ενα ευχαριστω πολυ θα εποικοινωνησουμε μαζι σου συγνωμη τι ζητανε ατομα με ακαδημαικες γνωσεις και εμεις σαν ανθρωποι μια δουλεια ζηταμε για εχουμε να περασουμε με λιγα χρηματα και για μια τοση απλη δουλεια δεν σκεφτονται?

Δημοσ.
απλως σε καλουν για συνεντευξη σε ρωτανε αυτα που θελουν να μαθουν και μετα σου πετανε ενα ευχαριστω πολυ θα εποικοινωνησουμε μαζι σου συγνωμη τι ζητανε ατομα με ακαδημαικες γνωσεις και εμεις σαν ανθρωποι μια δουλεια ζηταμε για εχουμε να περασουμε με λιγα χρηματα και για μια τοση απλη δουλεια δεν σκεφτονται?

Dior μου, δε σε γνωρίζω αλλά, έχω να σου δώσω μία συμβουλή. Όταν ζητάς δουλειά, και ιδίως δουλειά που αφορά σε συναναστροφή με πελάτες, να μη ξεχνάς να είσαι χαμογελαστή όταν συναντάς τους υποψήφιους εργοδότες σου. Χαμογελαστή και πολύ ευγενική. Νομίζω πως αυτό είναι το όπλο. Καλή επιτυχία.:)

Δημοσ.

και κατι άλλο που τους νοιάζει είναι να διαπιστώσουν οτι έχεις όρεξη για δουλειά

σε γραφεία ευρέρσεως εργασίας πήγες να δώσεις βιογραφικό;

manpower - addecco κλπ

Δημοσ.
teleperfomance? :-D:mrgreen:

προοπτικες...χαχαχα

Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών = κέντρο εξυπηρέτησης πελατών - call center, αυτοί που σηκώνουν τα τηλέφωνα όταν παίρνεις να ρωτήσεις κάτι σε μια εταιρεία.

Προοπτικές υπάρχουν σε κάθε μεγάλη εταιρεία.

Στον τομέα του ΙΤ που ασχολούμαι μια ~10ετία γνωρίζω προσωπικά ουκ ολίγα παραδείγματα στους μισούς ISPs & αλυσίδες λιανικής.

Άτομα που ξεκίνησαν από τις κατώτατες θέσεις & πλέον μόνο εκεί δεν είναι.

Σαν πωλητής/πωλήτρια σε συνοικιακό κατάστημα δηλ τί προοπτικές έχει κάποιος;

Μην παίζεις με τον πόνο του άλλου, ιδίως όταν πρόκειται για δουλειά.

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι αντιπαθητικός.

/sc

Δημοσ.

και στην addecco που πηρα μου ειπαν θα σας ενημερωσουμε συντομα και περασαν 3 βδομαδες απο τοτε

Δημοσ.

Γιατί δεν τους τηλεφωνείς εσύ; Κοίταξε, το ψάχνω για δουλειά δε σημαίνει ότι στέλνω ένα βιογραφικό και τελείωσε. Πρέπει να είσαι συνέχεια στα τηλέφωνα και στα e-mail, τηλεφώνησέ τους, ζήτα τους feedback, ρώτησέ τους πως πάει η αίτηση, τί νομίζουνε για εσένα. Γενικώς θέλει κυνήγι, ιδιαίτερα στην Ελλάδα που υπάρχει και πολύ γραφειοκρατία.

Δημοσ.
και στην addecco που πηρα μου ειπαν θα σας ενημερωσουμε συντομα και περασαν 3 βδομαδες απο τοτε

dior, νομίζω πως πρέπει να μάθεις να ακούς, θα σε βοηθήσει σίγουρα. Άνοιξες ένα topic για να ζητήσεις συμβουλή για το τι μπορείς να κάνεις, τι πάει στραβά και δε βρίσκεις δουλειά κι εσύ δεν ακούς κανένα και αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Εντάξει, δε σε πήραν τηλ από μία ακόμη εταιρία. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα τι μπορείς να κάνεις.

Δημοσ.
Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών = κέντρο εξυπηρέτησης πελατών - call center, αυτοί που σηκώνουν τα τηλέφωνα όταν παίρνεις να ρωτήσεις κάτι σε μια εταιρεία.

Προοπτικές υπάρχουν σε κάθε μεγάλη εταιρεία.

Στον τομέα του ΙΤ που ασχολούμαι μια ~10ετία γνωρίζω προσωπικά ουκ ολίγα παραδείγματα στους μισούς ISPs & αλυσίδες λιανικής.

Άτομα που ξεκίνησαν από τις κατώτατες θέσεις & πλέον μόνο εκεί δεν είναι.

Σαν πωλητής/πωλήτρια σε συνοικιακό κατάστημα δηλ τί προοπτικές έχει κάποιος;

Μην παίζεις με τον πόνο του άλλου, ιδίως όταν πρόκειται για δουλειά.

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι αντιπαθητικός.

/sc

ειμουν σαφης για την teleperfomance αναφεροσουν στην καλιθεα π ειπες?

αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι π χει cs 4-5 isp ktl.

δηλ.θες να μ πεις οτι εχει προοπτικες ενας τηλεφωνητης cs για να παει μετα σαν τι supervisor?μπραβο θα φτασει τα 800ε απο τα 600 π θα πaiρνε για καμποσα χρονια...:)

προοπτικες σε μεγαλη επιχειρηση=αν δεν εχουν παραιτηθει οι αλλοι 30-40 υπαλληλοι ,αν θα εισαι καλυτερος απο τους υπολοιπους,αν θα προαχθει η παραιτηθει ο αμεσως ανωτερος απο την θεση π εισαστε .

επειδη τις τιμες βασικου μισθου,τις διαμορφωσαν καποιοι που ποτε δεν ειχαν ζησει με τοσα λεφτα κ επειδη η ανεργια ειναι μεγαλη κ επειδη η χωρα μας ειναι ανεκμεταλευτη κ δεν προβλεπεται να αλλαξει για τα επομενα χρονια εφοσον ειναι παντα πανω τα ιδια μυαλα...θα συνεχιζουν να πλουτιζουν 5-10 εξυπνοι σε καθε εταιρια κ οι αλλοι δουλευουν για να ζουνε με 3 κ 60.

για τα υπολοιπα μαλλον σαν εργαζομενος σε ιτ εχεις κανει κ ψυχολογος κ εμαθες να ψυχολογεις :mrgreen:

Δημοσ.
ειμουν σαφης για την teleperfomance αναφεροσουν στην καλιθεα π ειπες?

αν δεν κανω λαθος αυτη ειναι π χει cs 4-5 isp ktl.

δηλ.θες να μ πεις οτι εχει προοπτικες ενας τηλεφωνητης cs για να παει μετα σαν τι supervisor?μπραβο θα φτασει τα 800ε απο τα 600 π θα πaiρνε για καμποσα χρονια...:)

προοπτικες σε μεγαλη επιχειρηση=αν δεν εχουν παραιτηθει οι αλλοι 30-40 υπαλληλοι ,αν θα εισαι καλυτερος απο τους υπολοιπους,αν θα προαχθει η παραιτηθει ο αμεσως ανωτερος απο την θεση π εισαστε .

επειδη τις τιμες βασικου μισθου,τις διαμορφωσαν καποιοι που ποτε δεν ειχαν ζησει με τοσα λεφτα κ επειδη η ανεργια ειναι μεγαλη κ επειδη η χωρα μας ειναι ανεκμεταλευτη κ δεν προβλεπεται να αλλαξει για τα επομενα χρονια εφοσον ειναι παντα πανω τα ιδια μυαλα...θα συνεχιζουν να πλουτιζουν 5-10 εξυπνοι σε καθε εταιρια κ οι αλλοι δουλευουν για να ζουνε με 3 κ 60.

για τα υπολοιπα μαλλον σαν εργαζομενος σε ιτ εχεις κανει κ ψυχολογος κ εμαθες να ψυχολογεις :mrgreen:

Λίγα είναι τα 600-800 ευρώ για κάποιον με βασική εκπαίδευση? Εγώ έχω τελειώσει πληροφορική και δούλευα με 600 ευρω μέχρι να ξεκινήσω το μεταπτυχιακό μου. Δε σου λέω πως οι μισθοί είναι καλοί απλώς αφού έτσι έχει η κατάσταση, προσαρμόζομαι σε αυτή και δεν έχω παράλογες απαιτήσεις.

Δημοσ.

Μια και εχουμε ανοιχτο αυτο τοπικ ας ρωτησω εδω...

Σκεφτομαι να βρω μια δουλεια τωρα για το καλοκαιρι σαν οδηγος σε καποια εταιρεια-μεταφορικη κτλ... που δεν απαιτει διπλωμα Γ' κατηγοριας, αλλα το απλο που εχουν εχουν ολοι οσοι οδηγουν Ι.Χ.

Καποια συμβουλη για το τι θα πρεπει να προσεξω, τι προσοντα θα πρεπει να εχω και γενικοτερα τι αρνητικα εχει μια τετοια δουλεια, απο καποιους που γνωριζουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...