dior Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εδω και καιρο ψαχνω για δουλεια σαν πωλητρια και ακομα τιποτα ολο λενε θα εποικινωνησουμε μαζι και τιποτα τι να κανω? καμια λυση
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 υπαρχουν κ αλλες δουλειες...πηγαινε τηλεφωνητρια π.χ. η εμφανιση ισως να μην τους κανει γι αυτο πηγαινε σε αλλες δουλειες
dior Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 μια χαρα ειναι η εμφανιση μου το εχουν πει το θεμα ειναι γιατι να ζητανε προσωπικο και να μην περνουν
gus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 μια χαρα ειναι η εμφανιση μου το εχουν πει το θεμα ειναι γιατι να ζητανε προσωπικο και να μην περνουν Μπορεί να πήραν κάποιον άλλο.
IOSTEFO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Στην Ελλαδα δεν υπαρχουν γραφεια ευρεσεως εργασιας, ειναι τοσο υποαναπτικτη χωρα,
dior Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 και τι θα κανουν νομιζεις τα γραφεια ευρεσεως?
xpapias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δοκίμασε να ψάξεις στο skywalker.gr. Θα βρεις πολλές αγγελίες για πωλητές κλπ. Σίγουρα ομως δεν παίζει κάτι με την εμφάνιση, σε σχέση πάντα με αυτό που ζητάς; (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=160877&highlight=metal+%F0%F1%EF%E3%F1%E1%EC%EC%E1%F4%E9%F3%F4%DE%F2) :-P
djapal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Λόγοι: απόσταση από τη δουλειά, εξοικείωση με το αντικείμενο, πιθανή προϋπηρεσία, εμφάνιση, φιλικότητα, λέγειν, πειθώ.
xpapias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μάλλον δεν είδες το link που σου έδωσα. Σε κάτι τέτοιο αναφερόμουν :-P Στο ψητό λοιπόν. Τι έγινε σήμερα στην δουλειά και βγήκα από τα ρούχα μου; Μου λέει λοιπόν η προϊστάμενος μου ότι το αφεντικό θέλει να ντύνομαι καλύτερα, δηλ. να μην φοράω βερμούδα και τα μαύρα μπλουζάκια μου να μην έχουν τέρατα ή στάμπες με ακραία σύμβολα όταν έρχομαι στην δουλειά. Με την αιτιολογία ότι και καλά έρχονται πελάτες!!!! Όπως ο άλλος φοράει τον σταυρό του εγώ φοράω το μαύρο T-Shirt με την άσπρη στάμπα του συγκροτήματος που γουστάρω. Γιατί το metal είναι θρησκεία. Τέρμα.
dior Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 κοιτα προσπαθω οσο το δυνατον καλη εντυπωση το θεμα που με προβληματιζει ειναι το οτι λενε θα σε παρουμε τηλεφωνο και δεν περνουν ειναι σκετη κοροιδια αυτο επρεπε απο την αρχη να το ξεκαθαριζουν δεν μας κανεις
AFANIS_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 να πω την άποψή μου σαν εργοδότης.... παίζουν πολλά μα πάρα πολά πράγματα ρόλο...συνήθως ψάχνουμε για πώλήτριες που να είναι σαν εμάς...να είναι δηλαδή όσο το δυνατόν πιο κοντά στην νοοτροπία μας και στον τρόπο που θέλουμε να δουλεύουμε...ειδικά όταν οι ιδιοκτήτες είναι ενεργοί και "συνεργάζονται" καθημερινά με τις πωλήτριες αυτό παίζει την μεγαλύτερη σημασία....θα μου πείς πως μπορείς να κρίνεις έναν άνθρωπο μέσα απο μία συνάντηση??? εδώ λοιπόν βλέπω αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν στην περίπτωσή σου...Δηλαδη...Να σε είχαν για μια βδομάδα προσαρμογής και να κρίναν αν τους έκανες ή οχι... Ερώτηση: σε τι καταστήματα πήγες;;τι πουλάνε και γιατί μέγεθος επιχειρήσεων μιλάμε;;
bchris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Κοριτσι μου ειναι απλα καφροι. Κι εγω εχω παει σε ενα καρο συνεντευξεις και μονο μια εταιρεια μου εστειλε επιστολη οτι δεν θα συνεργαστουμε, κι αλλη μια με πηρανε τηλεφωνο. Απλα το 99% στην Ελλαδα νομιζουν οτι 'human resources' ειναι το νεο trendy club στην παραλιακη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.