james@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Γεια σας!Θέλω αν μπορείτε να μου εξηγήσετε το εξής : Συνήθως ο υπολογιστής μου δεν μου ανοίγει κάποια site όπως το myspace kai to youtube. Άλλες φορές, πολύ σπάνια όμως, μου τα ανοίγει κανονικά χωρίς καθυστερήσεις και κολλήματα. Δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να φταίει. Χρησιμοποιώ ΙΕ & Mozilla και μπορώ να πω πως ο ΙΕ τα ανοίγει καλύτερα, όταν βέβαια αυτά ανοίγουν. Η σύνδεση μου είναι 2mbit της Forthnet. Το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε και παλιότερα που είχα το μοντεμ της Forthnet και τώρα που έχω ρούτερ (ZyXEL).
james@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Firewall ebala molis xthes, to comodo.Pio prin den eixa kan ton windows. Anti-virus exo to nod32 kai den mou briskei tpt kai spyware exo to spyware doctor. Oxi den exo energopoiisei ego proxy
kage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 to router s den exei firewall? gia pio logo na baleis k 2o? ru8miseis sto firewall isws na 8elei
james@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 to router exei alla otan to energopoiousa eixa problimata me p2p progz kai gia auto to apenergopoiisa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.