Hlapatsas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Εγώ πιστεύω ότι μπορούν να το κυνηγήσουν το θέμα.Δύσκολα αλλά μπορούν.Δεν γίνεται κάποιος θα είδε κάτι.Σε αυτήν την περιοχή πόσα Type R κόκκινα να κυκλοφορούν;;Αν συνέβαινε στο δικό μου παιδί μέχρι να ξεψυχίσω θα τον έψαχνα....
Sellers Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 πως γινετε να μην εσπασε τιποτα κ να χασε το ματι?ειναι τελειωτικη αποφαση αυτη η θα υπαρξουν εγχειρησεις? @sellers γιατι να μπει φυλακη?ποιος το πε?δικηγορο δεν εχει? Οι ''πραγματογνώμονες'' αν θυμάμαι καλά το όνομα είπαν ότι φταίει αυτή. Πάλι όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει να πει φταίει. Ούτε πιωμένη ήταν, ούτε προσπέραση πήγε να κάνει ούτε τίποτα. Δεν έχει φταίω σε αυτά τα πράγματα εκτός και αν όντως την έκανες την μαλακία σου.
Melissa_virus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Οι ''πραγματογνώμονες'' αν θυμάμαι καλά το όνομα είπαν ότι φταίει αυτή. Πάλι όμως δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει να πει φταίει. Ούτε πιωμένη ήταν, ούτε προσπέραση πήγε να κάνει ούτε τίποτα. Δεν έχει φταίω σε αυτά τα πράγματα εκτός και αν όντως την έκανες την μαλακία σου. Σιγά μην πάει φυλακή… Θα αθωωθεί αν όντος δεν έχει κάνει λαμακία. Εδώ οι ένοχοι αθωώνονται. Αλλά θα μου πεις πάντα άσχετοι την πληρώνουν. Εδώ, ένας τυπάς, έχει χτυπήσει τρεις φορές πεζό, και την 3η φορά μάλιστα χτύπησε έναν συνάδελφο του πατέρα μου με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει και είναι έξω τώρα για να συνεχίζει να πατάει και άλλους. Έτρεχε με πάνω από 200… Ήταν βράδυ βέβαια, αλλά ο δρόμος αυτός έχει τρελή κίνησε. Στις άλλες 2 περιπτώσεις δεν ξέρω πως κατάφερε και πάτησε τους άλλους 2. ΥΓ. Ελπίζω να του έχουν πάρει το δίπλωμα τουλάχιστον…
ekeinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 τροχαιο με τραυματισμο και εγκαταληψη ειναι πραξη που αναγεται στα κακουργηματα.Και η φιλακιση ειναι απο 5 ετη και πανω.Τα υπολοιπα τροχαια οπου δεν υπαρχει εγκαταληψη,ειναι πλημμεληματα διοτι θεωρουνται οτι δεν υπαρχει δολος.κοινως προθεση.
ekeinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 και αυτος που εχει γνωση του περιστατικου(μαρτυρας) υποχρεουται να δωσει στις αρχες οποιοδηποτε στοιχειο που θα οδηγησει στην ανακαληψη του υπαιτιου του δυστηχηματος.Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση τιμωρειται με φυλακιση για αποκρυψη στοιχειων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.