pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω τι λέτε εσεις,είναι μεγάλη μαγκιά να χτυπήσεις άνθρωπο με το αμάξι και να φύγεις σαν να μην τρέχει τίποτα,είσαι φοβερός αν το κάνεις,πολύ κομμάτι,είσαι θεός,τράβας μετά και για κανα καφεδάκι να το πεις και στους κολλητούς σου να σε θαυμάσουν πόσο έξυπνα διέφυγες των ευθυνών σου...
MariaTs. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Πάντως οι γονείς φέρουν πάντα μεγάλη ευθύνη σε αυτές τις περιπτώσεις. Όχι πάντα. Όταν είναι γειτονιά και βλέπει ο άλλος ότι υπάρχουν παιδιά που παίζουν οφείλει να είναι προσεκτικός σαν οδηγός. Στην δική μου τα παιδιά παίζουν ανέμελα πότε μπάλα και πότε με τα ποδήλατά τους... Ξέρεις πόσες φορές έχουν περάσει ηλίθιοι που τρέχουν υπερβολικά χωρίς να σταματήσουν καν να ελέγξουν αν στην διασταύρωση που θα περάσουν είναι κανείς ή κάποιο παιδί; Για την ώρα δεν έχει γίνει κάτι κι ούτε το εύχομαι... Αλλά δεν θέλει και πολύ για να γίνει το κακό. :evil:
incognito Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Aυτό θα μπορούσε να συμβεί στα καθένα από τους εκατομμύρια συμπολίτες μας που προσπαθούν να το παίξουν μάγκες αγοράζοντας μια κωλολαμαρίνα του κερατά.Αν αυτός ο λαλάκας από το σχολείο του χαν μάθει πως δεν γίνεσαι πιο άντρας έχοντας μια ακριβή λαμαρίνα (έστω με πλύση εγκεφάλου) ίσως δε θα χε αυτό το μέταλλο με ρόδες, ισως δεν έτρεχε.
kage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 αν υπηρχε πληροφορηση για το τι ισχυει σε αυτες τις περιπτωσεις ισως να μην υπηρχε αυτη η φοβια οταν χτυπησεις πεζο οτι θα μπλεξεις πολυ...η αληθεια βεβαια ειναι οτι θα μπλεξεις με δικαστηρια αν αντιλεγουν για το γεγονος τ στυλ ετρεχε κ δεν προλαβε να φρεναρει κτλ... τα στατιστικα ειναι πολλα για ατυχηματα με πεζους οποτε δεν ειναι τυχαιο φαινομενο...αλλα αδιαφορουν απαντες
Sellers Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Βασικά την νομοθεσία σε τέτοιες περιπτώσεις δεν μπορεί να την καταλάβει το φτωχό μου μυαλό. Δύο είναι οι περιπτώσεις... Ή ο κόσμος είναι λάθος πληροφορημένος (και αν είναι αυτή η περίπτωση τότε και εγώ μέσα σε αυτόν τον κόσμο είμαι και εγώ) ή οι νόμοι είναι για τον... Ακόμα και αν δε φταις ξέρω ότι αν σκοτώσεις έναν πεζό θα έχεις κάποια μπλεξίματα. Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Πρόσφατα μια φίλη μου είχε ένα περιστατικό όπου τράκαρε με μια άλλη κυρία (και οι δύο σε αυτοκίνητο) και τελικά ή άλλη κυρία σκοτώθηκε. Τώρα λένε οι δικοί της όταν γίνει το δικαστήριο μάλλον θα την πούνε για φυλακή... Τώρα αυτό τι είναι δηλαδή? Θα μπει φυλακή και θα μάθει την επόμενη φορά να μην σκοτώσει καταλάθος άνθρωπο? Δηλαδή δεν φτάνουν όσα ψυχολογικά έχει να τραβήξει? Συγνωμη για το offtopic αλλά πολύ χαζό μου φαίνεται...
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Και τι θές να κάνουν? να δέσουν το παιδί με ένα λουρί για να μην κουνιέτε? Να το κλειδαμπαρώσουν μέσα στο σπίτι? Να είναι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο? δουλειές δεν έχουν αυτοί οι άνθρωποι? Οχι ρε φίλε, αλλα εαν το άλλο ειναι πιτσιρικι να το συνοδευει κάποιος. Μήπως?
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Όλα τα ζωάδια έχουν πάρει ένα car και νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι μόνο δικοί τους... Που να δείτε και τυπάδες να σε βλέπουν στην διάβαση να είσαι στα μισά και να πατάνε γκάζι! Ωραία νοοτροπία. Και επειδή κάποιοι αντέδρασαν πριν που κάποιος είπε ... Έλληνας, αν το δει σε άλλη χώρα αυτό ας μου το πει. Γενικά η οδική συμπεριφορά του Έλληνα σε γενικές γραμμές είναι άθλια. Κανένας σεβασμός σε μηχανάκια, ποδήλατα και πεζούς. Oδηγεί με τέτοιο τρόπο που γενικά είναι πολύ εύκολο να προκληθεί ατύχημα… Τώρα το ότι εγκατέλειψε το κοριτσάκι, εκτός του ότι οδηγεί σαν Έλληνας, πέρα από αυτό ο τύπος απλά είναι κάθαρμα και πολλά πολλά άλλα.
Γηρυόνης Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ένας φίλος μου μού είχε πει κάποτε ότι το επίπεδο ενός λαού φαίνεται από τον τρόπο που οδηγάνε... Τα συμπεράσματα και σχόλια δικά σας.
we_will_rise Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 το παιδί έχασε το ένα του μάτι... ντάξει τι να πω, εννοείται ότι ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος είναι άφαντος...
panagos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν ξέρω τι λέτε εσεις,είναι μεγάλη μαγκιά να χτυπήσεις άνθρωπο με το αμάξι και να φύγεις σαν να μην τρέχει τίποτα,είσαι φοβερός αν το κάνεις,πολύ κομμάτι,είσαι θεός,τράβας μετά και για κανα καφεδάκι να το πεις και στους κολλητούς σου να σε θαυμάσουν πόσο έξυπνα διέφυγες των ευθυνών σου... και εγώ σου λέω οτι ο τύπος χέστηκε τόσο πολύ πάνω του, που όχι στους φίλους του δεν θα είπε τίποτα.. αλλά ούτε στο σκύλο του στο αυτί δεν θα το είπε. Άλλο να κάνεις το κομμάτι σου στους φίλους σου για το πώς γλίτωσες μια κλίση απο ένα μπάτσο και άλλο κάτι τόσο σοβαρό. Τί να πει κανείς το παιδάκι έχασε το μάτι του..η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη.
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Γαμημένε θέλω να διαβάζεις αυτό το μύνημα τώρα και να σε κυνηγάνε οι τύψεις ....
Melissa_virus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 κριμα τι να πω. του ευχομαι να παθει το ιδιο.
Japan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν έχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο (χρώμα, χαρακτηριστικά)? Ήταν φτιαγμένο? Αν ναι, ίσως να είναι και σε κάποιο club. Ποτέ δεν ξέρεις, κρίμα είναι να μείνει ατιμώρητος... Σε ποια περιοχή ήταν?
we_will_rise Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν έχεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο (χρώμα, χαρακτηριστικά)? Ήταν φτιαγμένο? Αν ναι, ίσως να είναι και σε κάποιο club. Ποτέ δεν ξέρεις, κρίμα είναι να μείνει ατιμώρητος... Σε ποια περιοχή ήταν? Honda Civic TypeR κόκκινο... Τώρα για το μοντέλο δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά... Στην περιοχή της Καλαμαριάς έγινε....
kage Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 πως γινετε να μην εσπασε τιποτα κ να χασε το ματι? ειναι τελειωτικη αποφαση αυτη η θα υπαρξουν εγχειρησεις? @sellers γιατι να μπει φυλακη?ποιος το πε?δικηγορο δεν εχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.