Προς το περιεχόμενο

Μου τελειωνει η ADSL CUBE συνδεση και τωρα τι??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλώς έχει τύχει να έχω πάρα πολλούς γνωστούς που είναι μπλεγμένοι στην γραφειοκρατία της Vivodi. Για παράδειγμα σ' έναν φίλο μετά από 4 μήνες στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αίτηση για το ιδιόκτητο της Forthnet για το οποίο θα έχεις ταχύτητα μέχρι 24Mbps.

Επίσης θα μείνεις χωρίς διαδίκτυο για περίπου 3 ώρες και maximum 24ώρες.

Νομίζω ότι αξίζει!

Δημοσ.
Απλώς έχει τύχει να έχω πάρα πολλούς γνωστούς που είναι μπλεγμένοι στην γραφειοκρατία της Vivodi. Για παράδειγμα σ' έναν φίλο μετά από 4 μήνες στείλαν την αίτηση στον ΟΤΕ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι αίτηση για το ιδιόκτητο της Forthnet για το οποίο θα έχεις ταχύτητα μέχρι 24Mbps.

Νομίζω ότι αξίζει!

καλησπερα τα ιδια ειναι παντου απο οτε ειναι οι καθυστερησεις δυστυχως, σε ολους δεν παραδιδουν της φορητοτητες

Δημοσ.

Νομίζω ότι αξίζει!

καλησπερα τα ιδια ειναι παντου απο οτε ειναι οι καθυστερησεις δυστυχως, σε ολους δεν παραδιδουν της φορητοτητες

Δημοσ.

Νομίζω ότι αξίζει!

Δημοσ.

Νομίζω ότι αξίζει!

καλησπερα τα ιδια ειναι παντου απο οτε ειναι οι καθυστερησεις δυστυχως, σε ολους δεν παραδιδουν της φορητοτητες.:-D

Δημοσ.
Καλά, και να παραμείνεις στη vivodi μην είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνεις χωρίς internet.

Εγώ για παράδειγμα μόλις έληξε το cube έκανα 6μηνη ανανέωση. Για δυο εβδομάδες όλα πήγαιναν καλά με τη καινούργια συνδρομή και μετά η γραμμή απλώς κόπηκε. Χρειάστηκε να πάρω άπειρα τηλέφωνα και να μείνω 19 μέρες χωρίς internet για να επανέλθει.

Αλλά και τώρα που έχω πάλι ADSL η ταχύτητα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που είχα με το cube το πρώτο 6μηνο.

Τώρα περιμένω να τελειώσει η συνδρομή για να φύγω.

tha ekanan ananeosi sindromis alla oxi grammis :P

Δημοσ.
tha ekanan ananeosi sindromis alla oxi grammis :P

Κάπου διάβασα ότι όταν τελειώσει η συνδρομή σου και αναλόγως τη “διαγωγή” που είχες (δηλαδή αν έκανες πολλά download, torrents κτλ.) σε κατατάσσουν σε άλλο dslam όπου βάζουν μαζί όλους τους “heavy downloaders”. Σκέφτομαι ότι ίσως για αυτό, επειδή έπρεπε να κάνουν μια τέτοια δουλειά, έκαναν κάτι λάθος και κόπηκε η γραμμή.

Δημοσ.
Κάπου διάβασα ότι όταν τελειώσει η συνδρομή σου και αναλόγως τη “διαγωγή” που είχες (δηλαδή αν έκανες πολλά download, torrents κτλ.) σε κατατάσσουν σε άλλο dslam όπου βάζουν μαζί όλους τους “heavy downloaders”. Σκέφτομαι ότι ίσως για αυτό, επειδή έπρεπε να κάνουν μια τέτοια δουλειά, έκαναν κάτι λάθος και κόπηκε η γραμμή.

den mou stekei poli auto dioti ana perioxi iparxoun sigkekrimena dslam.tora ama rixnoun tous xristes se alli karta sto dslam ekei ti na po i an efarmozan kapoio allo policy..

Δημοσ.

Γειά σου φίλε,

εγώ απο την πλευρά μου θα σου πρότεινα να συνεχίσεις με την παρούσα σύνδεση, εφόσον φυσικά είσαι ευχαριστημένος αλλά με την προυπόθεση να ελαττώσεις την ταχύτητα ανόδου στο μίνιμουμ ώστε πληρώνεις και τα λιγότερα...

Δημοσ.

thank you paidia

telika tha kano aitisi gia maxx10 mias k to miniaio kostos tha einai idio me to 2mbps...

etsi k allios pantos kapoia stigmi oloi tha perasoume sto maxx10....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...