pigos23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδια γεια σας κ απο εμενα Σημερα μου στειλανε mail οτι στις 15/7 ληγει η προπληρωμενη συνδεση ADSL CUBE που εχω (2048/640) Οποτε τι με συμβουλευετε να κανω??Να κανω αιτηση απο τωρα για ΜΑΧΧ 10??Να το αφησω να παει αοριστου κ μετα να κανω αιτηση για ΜΑΧΧ 10 ή να το αφησω να γινει αοριστου κ να μεινω στην ιδια ταχυτητα?? Σε καθε περιπτωση ποσο θα ειναι το κοστος?? Εσεις τι θα κανατε στην θεση μου?? Η γνωμη σας θα μετρησει πολυ μιας κ ειμαι ψιλοασχετος... Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ego tha pugena se kati tou stil double play xoris ote xoris tipota
giorgosa5 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ego tha pugena se kati tou stil double play xoris ote xoris tipota συμφωνω και εγω το ιδιο εχω κανει.βεβαια περιμενω να συνδεθω αλλα ακομα τιποτα,την παλια συνδεση μου την εχουν αφησει ακομα και χωρισ να με χρεωνουν.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 orea bale shared llu apo forthnet.mexri 24 mbps,21,40 to mina
iliasf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 orea bale shared llu apo forthnet.mexri 24 mbps,21,40 to mina torrents θα κατεβάζει;
iliasf Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 ennoite.... Και αυτοί που είχαν πρόβλημα στην ΟΝ τι περίπτωση ήταν;
pigos23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 paidia i erotisi mou einai sigekrimeni.den tin eidate?? ti shared llu apo forthnet ktl mou lete??nomizete oti exo oreksi na diakopto k na ksanaperimeno na sinthetho se allon paroxo??den mporo na meino mera xoris internet
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 paidia i erotisi mou einai sigekrimeni.den tin eidate?? ti shared llu apo forthnet ktl mou lete??nomizete oti exo oreksi na diakopto k na ksanaperimeno na sinthetho se allon paroxo??den mporo na meino mera xoris internet ipotithetai oti me ton neo nomo diakoptete gia elaxisto.tora ana de thes xanapigene vivodi me oti megabit tous dosoun kai oti timi sou dosoun
aris60 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 συμφωνω και εγω το ιδιο εχω κανει.βεβαια περιμενω να συνδεθω αλλα ακομα τιποτα,την παλια συνδεση μου την εχουν αφησει ακομα και χωρισ να με χρεωνουν. Καλημερα φιλε μην εισαι σιγουρος οτι δεν σε χρεωνουν.Ποια εταιρια ειναι?
aris60 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Kαλημερα εαν εισαι ευχαριστημενος κατσε βιβοντι και μπες σε ενα αλλο προγραμμα της.
Petros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Καλά, και να παραμείνεις στη vivodi μην είσαι σίγουρος ότι δεν θα μείνεις χωρίς internet. Εγώ για παράδειγμα μόλις έληξε το cube έκανα 6μηνη ανανέωση. Για δυο εβδομάδες όλα πήγαιναν καλά με τη καινούργια συνδρομή και μετά η γραμμή απλώς κόπηκε. Χρειάστηκε να πάρω άπειρα τηλέφωνα και να μείνω 19 μέρες χωρίς internet για να επανέλθει. Αλλά και τώρα που έχω πάλι ADSL η ταχύτητα είναι πολύ χειρότερη από αυτή που είχα με το cube το πρώτο 6μηνο. Τώρα περιμένω να τελειώσει η συνδρομή για να φύγω.
MesmerizingGirl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Allos enas dysarestimenos apo ti Vivodi...
aris60 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Allos enas dysarestimenos apo ti Vivodi... Καλησπερα πια περιοχη εισαι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.