scyther666 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Έχω ένα optical mouse της microsoft και εδώ και αρκετό καιρό μου σβήνει....σβήνει το φωτάκι που έχει και το χάνουν τα xp...σαν να το αποσυνδέω...Άλλες φορές συνδέεται μόνο του πάλι μέσα σε δευτερόλεπτα, άλλες πάλι όχι...Το ξανασυνδέω πάλι και όλα οκ..μέχρι να ξανασυμβεί δηλαδή.... Το περίεργο είναι πως αν ανοίξω κάποιο παιχνίδι αυτό συμβαίνει πολύ πιο αραιά εως και καθόλου...Επίσης αν δε το κουνήσω μάλλον δε θα σβήσει ποτέ....συμβαίνει δηλαδή μόνο με τη χρήση... Το δοκίμασα σε άλλες usb και σε άλλο pc και έκανε ακριβώς τα ίδια.... Πείτε μου πως μπορώ να το σώσω...το αγαπώ....το έχω τόσα χρόνια...δε γίνεται να το αποχωριστώ, ούτε αυτό ούτε και το custom paintjob του....
rallistas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Κι εμενα το παθαινει αλλα οχι τοσο συχνα.Μια φορα στις 20 μερες και αν...Το επανασυνδεω και τελος.Δηλαδη ειναι ενδειξεις οτι αργοπεθαινει?
sot78 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 το καλωδιο σου κανει διακοπες καλυτερα παρε αλλο αφου ειναι πολυ φτηνα πλεον
Digital-Entity Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 To eixa pathei kai ego pio palia auto to provlima. I lysi brethike otan anoiksa to mouse kai eida oti eixe ena kopsimo sto kalodio pou empaine mesa sto pontiki. To ekopsa kai to kontyna ligo kai meta pou to ksanakolisa douleve kanonika. Opote kane mia kai anoikse to mouse na elegkseis to kalodio mesa.
Sadamiraq Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Αν δεν ειναι ολα αυτα που ειπαν οι αλλοι εγω το ιδιο προβλημα το ειχα στο καλωδιο ακριβως στην μεση ενα καλωδιο ειχε κοπει αλλα επειδη ηταν μαζι τα καλωδια ακουμπουσε και οταν το κουνουσα δεν δουλευε.Δοκιμασε να αλλαξεις το καλωδιο αν δεν θες να παρεις καινουργιο ποντικα.
Vaggelovich Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Mηπως εχεις μητρικη Nvidia ?? Πρεπει να ειναι προβλημα με τους drivers Ριξε μια ματια εδω http://www.nforcershq.com/forum/6-vt62128.html?postdays=0&postorder=asc&&start=50
tolis86 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εχει τσακισει πουθενα το καλοδιο του? μπορει να εχει κοπει εκει και με το κουνημα να χανει επαφη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.