Προς το περιεχόμενο

Ποιο Graphics Builder για το Eclipse χρησιμοποιείτε?

Sailsman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μήπως έχετε υπόψιν σας κανένα δωρεάν plugin σχεδιασμού GUI για το Eclipse??

Έψαξα στα plugins του αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Plug-in για το eclipse δεν γνωρίζω κάποιο αλλά γενικά υπάρχουν προγράμματα που παράγουν έτοιμο κώδικα, αλλά προσωπική μου άποψη είναι να το κάνεις με το χέρι (πιο δύσκολο μεν, αλλά πολύ καλύτερος ο κώδικας που παράγεται)

Δημοσ.

Δοκίμασε να βρεις αν υπάρχει plugin για το Eclipse που να χρησιμοποιεί το project Matisse (GroupLayout). Αν όχι, προτείνω ανεπιφύλακτα το Netbeans που έχει ενσωματωμένο GUI designer που χρησιμοποιεί το GroupLayout.

Σχετικά με τον κώδικα που παράγεται από τα GUI εργαλεία σα το Matisse και τον κώδικα που θα μπορούσαμε να φτιάξουμε με το χέρι, ο κώδικας του Matisse είναι πολύ ευέλικτος και δημιουργεί φόρμες που δουλεύουν όμορφα σε όλες τις πλατφόρμες και τις αναλύσεις. Επίσης, η δημιουργία φορμών είναι πια πάρα πολύ εύκολη, θα μπορούσα να πω πιο εύκολη και από τη Visual Basic!

Ενα flash demo για τη χρήση του μπορείτε να δείτε από τον Roman Strobl.

Tutorial για δημιουργία GUIs σε Java με το project Matisse.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις πρώτες απαντήσεις σας! Θα δοκιμάσω το Netbeans μάλλον και θα σας πω τις εντυπώσεις μου ή άμα έχω κάποια άλλη ερώτηση...

Thanks!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και μια και έχω ήδη ανοίξει ένα post για το eclipse να ρωτήσω και κάτι άλλο.

Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο Plugin για UML. Έχω χρησιμοποιήσει το EclipseUML στο eclipse 3.2 και έχει κάποια προβληματάκια...Επιπλέον έχω χρησιμοποιήσει το papyrus και δεν μου άρεσε και πολύ.

Έχετε τίποτα άλλο να μου προτείνεται μήπως και μου διαφεύγει κάτι...

Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...