disqualified Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 οχι οτι με επηρεαζει αλλα μου εχει δημιουργηθει η απορια γιατι την GMT ωρα την εχει το forum μια ωρα πισω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 οχι οτι με επηρεαζει αλλα μου εχει δημιουργηθει η απορια γιατι την GMT ωρα την εχει το forum μια ωρα πισω. Η ώρα που σου εμφανίζεται στο forum μπορεί να ρυθμιστεί από τις Επιλογές Μέλους: http://www.insomnia.gr/vb3/profile.php?do=editoptions
disqualified Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 οχι δε με καταλαβες, ενω η επιλογη κανονικα ειναι στο GMT+2 για Αθηνα και ολα μια χαρα, βγαζει κατω στη σελιδα του forum, ολες οι ωρες ειναι GMT+3 και π.χ. αν επιλεξω την GMT τη βγαζει μια ωρα πισω δλδ αυτη τη στιγμη θα μου την εμφανιζει 10.55 ενω θα πρεπε 11.55 edit: αυτο το κανει οταν εχω επιλογη αυτοματη ρυθμιση θερ/χειμ ωρας και οταν την εχω μη ενεργη, ενω οταν εχω ρυθμση θερ/χειμ παντα ενεργη τα βγαζει κανονικα sorry για το πρηξμο αλλα μ εχει φαει η απορια γιατι οταν εχω αυτοματη ρυθμιση θερ/χειμ αλλαζει την GMT ωρα
gokal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 οχι δε με καταλαβες, ενω η επιλογη κανονικα ειναι στο GMT+2 για Αθηνα και ολα μια χαρα, βγαζει κατω στη σελιδα του forum, ολες οι ωρες ειναι GMT+3 και π.χ. αν επιλεξω την GMT τη βγαζει μια ωρα πισω δλδ αυτη τη στιγμη θα μου την εμφανιζει 10.55 ενω θα πρεπε 11.55 edit: αυτο το κανει οταν εχω επιλογη αυτοματη ρυθμιση θερ/χειμ ωρας και οταν την εχω μη ενεργη, ενω οταν εχω ρυθμση θερ/χειμ παντα ενεργη τα βγαζει κανονικα sorry για το πρηξμο αλλα μ εχει φαει η απορια γιατι οταν εχω αυτοματη ρυθμιση θερ/χειμ αλλαζει την GMT ωρα Απλά για να λύσουμε την απορία ... η GMT δεν αλλάζει σε θερινή ώρα. Οπότε κατά την αλλαγή σε θερινή ώρα η διαφορά γίνεται +3. περισσότερες πληροφορίες http://wwp.greenwichmeantime.com/
Vagos_46 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο,κοίτα εδώ μηνύματα #112 #113.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.