babios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω.... όποτε τρέχω το eMule δουλεύει κανονικά για λίγο αλλά μετά από λίγο χαλάει η σύνδεση με τον provider και πρέπει να κάνω reset το MODEM!!!! έχω κάνει κανονικά Port Fwd ανοίγοντας τις απαιτούμενες θύρες... Επίσης αν παίζω παράλληλα κάποιο online game μου αλλάζει τα φώτα σε lag (latenency) ακόμα και αν ορίζω πολύ χαμηλά όρια για upload και download... Καμιά ιδέα? Υπάρχει κανένα πρόγραμμα P2P που να μην δημιουργεί lag? το άλλο το πρόβλημα δεν θεωρώ ότι θα λυθεί..
cordobros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 το μουλαρι τι το θεs; γιατην ταχυτητα του [σερνεται] για την αμεση αποκριση του[10 ωρεs κανει για να αρχισει το κατεβασμα] βαλε το citrix wire η το mp3 torpedo εαν θελειs p2p προγραμματα.
polaki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το μουλάρι έχει την μεγαλύτερη ποικιλία για software.... Εμένα κατεβάζει ΑΜΕΣΩΣ και με κάτι ταχύτητες του στυλ 500kb/sec κλπ! (8mbit συνδεση). Ο λογος που δεν σου ξεκινάει αμεσως ειναι οτι εχεις χάλια sharing, εγω το emule το έχω ανοικτό εδω και μηνες και κανω upload, οπότε οταν βάλω να κατεβαίνει κάτι μπαίνω πρώτος στην σειρά.. Babios το latency θα χαλάει με ΟΛΑ τα p2p προγράμματα. Ο λογος ειναι οτι ανοιγουν αρκετα connections και αυτα ειναι που σου χαλάνε τη συνδεση στο gaming. Οσον αφορά στο οτι χάνεις τελέιως τη συνδεση ειναι μάλλον επειδή το modem ή το router "κλατάρουν" απτα connections... Αυτο το πάθαινα εγω συνεχεια με το emule όταν είχα το modem της sagem, ενα της πλάκας που έδινε το 2003 η vivodi με 60?...
cordobros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ποτε μου δεν το χρησιμοποιησα,μονο μια φορα το δοκιμασα. δεν νομιζω να εχει μεγαλυτερη ποικιλια απο τα τορενταδικα. οσο για τα 500 που κατεβαζεισ με 8mbps,βαλε τον azureus vouze να κατεβαζεισ με ολη σου την ταχυτητα οτι κατεβαζεισ απο τα τορενταδικα.
kazanas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 To emule einai OK..kai egw katebazw sfaira alla mpainw kai sixna kai dinw kai uploads
babios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Κανένα καλό router για να μην κλατάρει ξέρει κανενας?
kosmasgr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 offtopic πάρε κάτι καινούριο απο Us robotics ή αλλίως zyxel. Εγω έχω το 9107 της Usr εδώ και καιρό και είναι φοβερό
agent_smith Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δεν μπορώ να καταλάβω....όποτε τρέχω το eMule δουλεύει κανονικά για λίγο αλλά μετά από λίγο χαλάει η σύνδεση με τον provider και πρέπει να κάνω reset το MODEM!!!! έχω κάνει κανονικά Port Fwd ανοίγοντας τις απαιτούμενες θύρες... Επίσης αν παίζω παράλληλα κάποιο online game μου αλλάζει τα φώτα σε lag (latenency) ακόμα και αν ορίζω πολύ χαμηλά όρια για upload και download... Καμιά ιδέα? Υπάρχει κανένα πρόγραμμα P2P που να μην δημιουργεί lag? το άλλο το πρόβλημα δεν θεωρώ ότι θα λυθεί.. to problima me to lag sou dimiourgite logo oti to e-mule sigkekrimena dimiourgei kai auto poles syndeseis me seeders kai leechers opote san symboulh tha sou elega na mioseis ton megisto arithmo syndeseon.. omos meta tha exeis xamiles taxutites :s .
skiaxtro7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 πωπω τι μου θυμιζεται τωρα...το αξεχασστο μοτλαρι..για ενα Mp3 περιμενα 2-3 μερες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.