MINDER Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εχω ενα σκληρο δισκο ide της western digital 160 γιγα. Καποια στιγμη επειδη εβαλα καποιον χρειαστηκε να τον συνδεσω σε ενα εξωτερικο κιτ να τον χρισιμοποιησω σαν εξωτερικο usb. Σε αυτο το κιτ εχω συνδεσει και συνδεω και αλλους δισκους 40 και 80 γιγα. Ο συγκεκριμενος 160ρης μου παρουσιασε προβλημα. Εκανε κλικαρισματα και διαβαζε πολυ αργα τα δεδομενα. Κτυπουσε οταν τον συνδεσα στο κιτ σαν εξωτερικο usb. Καποια στιγμη λοιπον αποσυνδεσα το κιτ γιατι κτυπουσε συνεχεια. Πιθανοτατα θα ηθελε πιο πολλα βολτ απο αυτα που του εδινε το τροφοδοτικο του κιτ και για αυτο δεν λειτουργουσε κανονικα. Στα windows μου εβγαλε μυνημα οτι δεν επρεπε να αποσυνδεσω την συσκευη. Τελος παντων τον συνδεω παλι αυτη την φορα μεσα στον υπολογιστη αλλα δεν τον βλεπει το συστημα καθολου σαν να μην εχει συνδεθει. Τον βαζω στο κιτ παλι και κανει τον ηχο στα windows οτι συνδεθηκε μια συσκευη usb αλλα στην διαχειρηση συσκευων μου βγαζει αγνωστη usb συσκευη. Το προβλημα ειναι οτι τον ειχα φουλαρει με τα προγραμματα που χρειαζομε. Υπαρχει τροπος να επιδιορθωθει και να επανακτησω τα δεδομενα ? Thanks.
disqualified Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 θα σου ελεγα chksdk /f ή να χρησμοποιησεις το tuneup utilities αλλα λες οτι δεν στον εμφανιζει καθολου ε? αστον συνδεδεμενο για λιγη ωρα μπας και σου πεταξει κανενα add hardware wizard αλλιως δοκιμασε τον σε αλλο pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.