Προς το περιεχόμενο

Ψαχνω Vista drivers για ASUS A7N8X-X και All-in-Wonder 9800SE...

kavaliotis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To mobo εχει nForce 2 400 chipset και στο site της nVIDIA εχει Vista drivers για nForce 3 και πανω...

Η καρτα γραφικων ειναι η Hercules 3D Prophet 9800SE All-in-Wonder και παλι δεν ξερω ποιους να βαλω. Απο οτι διαβαζα μαλλον θα δουλευει σαν καρτα γραφικων αλλα δεν θα μπορω να βλεπω τηλεοραση.

Για πειτε μου ρε παιδια τι να κανω γιατι τα εβαλα στο 2ο PC τα Vista και δεν βρισκω drivers τωρα...

Δημοσ.

Καλύτερα να γυρίσεις σε xp με nforce 2 chipset. Η nvidia σε vista πια δεν το υποστηρίζει. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με dfi lanparty ultra b. Το soundstorm δεν δούλεψε ποτέ σωστά , μόνο δικάναλο. Θυμάμαι με update μου εγκατέστησε σωστά για ide, lan και για smbus μπορείς να πάρεις από το nforce4.

Δημοσ.

Απ΄ ότι γνωρίζω οι drivers περιέχονται στο dvd των Vista δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο εγκατάσταση όσο αφορά την motherboard. Τρέχω τα Vista Business σε Abit NF7-S v.2.0 με AthlonXP 2600+ και κάρτα γραφικών 9700pro All in Wonder της 3D Club. Για την κάρτα κοίταξε στο site του κατασκευαστή για να δεις αν έχει βγάλει software για το All in Wonder κομμάτι της κάρτας, αν όχι, τότε μάλλον θα αρκεστείς στο να την χρησιμοποιείς ως κάρτα γραφικών και μόνο και να ελπίζεις για κάποιο update.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...