Προς το περιεχόμενο

Basketball Manager 2007

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί χθες βρήκα αυτό το παιχνίδι!

Δεν έχω ακούσει πολλά καλά λόγια,οι περισσότεροι το βρήκαν πολύ μέτριο ως παιχνίδι, αλλά παρολαυτά, μια που είναι η 1η απόπειρα, είπα να το δοκιμάσω λίγο!

Έχει το καλό ότι έχει ελληνικές ομάδες (όπως και να το κάνουμε, είναι ονείρωξη όλων των παναθηναικών να έχουν παίχτη τον Φράγκι,και πρόεδρο τον Παύλο), και ρόστερ ενημερωμένα (τα περσινά εννοείται)!

Δεν το έχω ψάξει καθόλου (εμεινα μέσα στο περιβάλλον του μόνο 10 λεπτά μετά το ινσταλ),απλά κάποιες παρατηρήσεις:

έχει καλούτσικα κ ψιλοσωστά στατιστικα (οκ,με κάποιες ελλείψεις),και αρκετά μέτριο περιβάλλον χειριστικά! (ένα θα σας πω,δε βρήκα που είναι το save)!

(αλήθεια,ΑΝ το έχει βρει κανείς,ας δώσει μια χείρα βοηθείας)!!!

Μεταγραφές:

Ζητάς ποσό (με μια πρώτη εντύπωση,αμφιβάλω αν θα πάρεις ότι ζητάς), ενώ είναι δύσκολούτσικο να κλείσεις μεταγραφές!

Υπάρχει περιορισμός των ξένων (στον παναθηναικό δε με αφήνει να αγοράσω ξένο),και περιορισμός στο μπάτζετ (πουλώντας παιχτη,προφανώς ανεβαίνει)!

Η αναζήτηση παιχτών στην αγορά, είναι καλή και αρκετά εύχρηστη!

Προχώρησα μόνο μια ημέρα (δεν είναι και ταχύτατη η αλλαγή ημέρας),και σταμάτησα απογοητευμένος που έφαγα 4-5 χυλόπιτες από ομάδες για παίχτες (εχω μικρό μπάτζετ που μου έχει απομείνει),και επειδή δεν κατάφερα να βρω το save....Λοιπές λεπτομέρειες,εντός επόμενης εβδομάδας!!

ΥΓ:Έχω την εντύπωση ότι οι συναλλαγές γίνονται μόνο σε δολλάρια!

ΥΓ2:δεν έχει δυνατότητες να μιλάς με τη διοίκηση κλπ!

Υγ3:ένα καλό που έχιε,είναι τα συμβόλαια 1+1 κλπ!

ΥΓ4:Το training Του δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο!

ΥΓ5:έχει και ακαδημίες!

ΥΓ6:δεν τσέκαρα συστήματα,κλπ!

Δημοσ.
Ανοίγω αυτό το θέμα, γιατί χθες βρήκα αυτό το παιχνίδι!

Δεν έχω ακούσει πολλά καλά λόγια,οι περισσότεροι το βρήκαν πολύ μέτριο ως παιχνίδι, αλλά παρολαυτά, μια που είναι η 1η απόπειρα, είπα να το δοκιμάσω λίγο!

Έχει το καλό ότι έχει ελληνικές ομάδες (όπως και να το κάνουμε, είναι ονείρωξη όλων των παναθηναικών να έχουν παίχτη τον Φράγκι,και πρόεδρο τον Παύλο), και ρόστερ ενημερωμένα (τα περσινά εννοείται)!

Δεν το έχω ψάξει καθόλου (εμεινα μέσα στο περιβάλλον του μόνο 10 λεπτά μετά το ινσταλ),απλά κάποιες παρατηρήσεις:

έχει καλούτσικα κ ψιλοσωστά στατιστικα (οκ,με κάποιες ελλείψεις),και αρκετά μέτριο περιβάλλον χειριστικά! (ένα θα σας πω,δε βρήκα που είναι το save)!

(αλήθεια,ΑΝ το έχει βρει κανείς,ας δώσει μια χείρα βοηθείας)!!!

Μεταγραφές:

Ζητάς ποσό (με μια πρώτη εντύπωση,αμφιβάλω αν θα πάρεις ότι ζητάς), ενώ είναι δύσκολούτσικο να κλείσεις μεταγραφές!

Υπάρχει περιορισμός των ξένων (στον παναθηναικό δε με αφήνει να αγοράσω ξένο),και περιορισμός στο μπάτζετ (πουλώντας παιχτη,προφανώς ανεβαίνει)!

Η αναζήτηση παιχτών στην αγορά, είναι καλή και αρκετά εύχρηστη!

Προχώρησα μόνο μια ημέρα (δεν είναι και ταχύτατη η αλλαγή ημέρας),και σταμάτησα απογοητευμένος που έφαγα 4-5 χυλόπιτες από ομάδες για παίχτες (εχω μικρό μπάτζετ που μου έχει απομείνει),και επειδή δεν κατάφερα να βρω το save....Λοιπές λεπτομέρειες,εντός επόμενης εβδομάδας!!

ΥΓ:Έχω την εντύπωση ότι οι συναλλαγές γίνονται μόνο σε δολλάρια!

ΥΓ2:δεν έχει δυνατότητες να μιλάς με τη διοίκηση κλπ!

Υγ3:ένα καλό που έχιε,είναι τα συμβόλαια 1+1 κλπ!

ΥΓ4:Το training Του δεν είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο!

ΥΓ5:έχει και ακαδημίες!

ΥΓ6:δεν τσέκαρα συστήματα,κλπ!

Το save σε εμένα είναι αυτόματο και μάλλον και σε εσένα θα είναι.

na se rotiso kati? iparxei kanena link pou mporo na to katebaso?

Check your pm's.

Δημοσ.

eimai latris tou basket alla afto to game really sucks..paixe enan agwna kai tha deis tin ftwxotita tou..i proponisi einai gtp kai gia na kleiseis paixti prepei na kaneis tama.den vrika epithetika sistimata,para mono stin amyna kati psila..thetiko oti exei swsto roster kai ikanotites p antiproswpevoun tin pragmatikotita kata meso oro..(exei kai argo loading metaksi twn imerwn)..perimenw to bmanger 2008!:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι,το save είναι αυτόματο, κάτι που σημαινει ότι δε μπορεί κανείς να κάνει πουστίτσες, του στυλ , το σώνω,το ξαναπαίζω αν χάσω,κλπ!

το έπαιξα λίγο, είναι αρκετά μέτριο ως παιχνίδι,με ελάχιστες επιλογές τακτικής, και προπόνησης , ενώ πραγματικά τα στατιστικά του είναι συμπαθητικά.

Να πάρεις παίχτη είναι ιδιαίτερα δύσκολο, ενώ έχει και κάτι κουφά αποτελέσματα (παίζω εκτός με οσφπ και τον κερδίζω 37 πόντους,εκτός με τσσκα,την κερδίζω 20, και εντός με λάρισα και χάνω 28)!

Ελπίζω να βελτιωθεί ΠΟΛΥ του χρόνου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...