Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα router US Robotics 9112!!!Θα ήθελα να πάρω ένα άλλο με πολύ καλές επιλογές!!!Μπορώ να διαθέσω έως 200 Ευρώ...

Για πείτε γνώμες..

Δημοσ.

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613668

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.615111

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.613678 (an se endiaferi kai to voip ayto)

me seira timhs sta parethesa....gia to proto exo akousi ta kalitera to deytero to exo kai eimai eyxaristimenos(kai as min exi statheropoiithi i forthnet) kai to trito apla exo akousi oti sta 200 den paizi kalitero(den ksero tipota perrisotera giayto mi se paro sto laimo mou) an kai an psaksis tha to bris kai ftinotera apla ta modela sou ediksa ego

Δημοσ.
Έχω ένα router US Robotics 9112!!!Θα ήθελα να πάρω ένα άλλο με πολύ καλές επιλογές!!!Μπορώ να διαθέσω έως 200 Ευρώ...

Για πείτε γνώμες..

αν είναι pstn από forthnet σου το ανταλλάζω με το airties της forthnet

Δημοσ.

ρε παιδια, εγω ειχα απο προηγουμενη συνδεση (2mbit) της forthnet ενα linksys wag354 v2.

εκανα αιτηση για το ιδιοκτητο (για 24) και σημερα ο κουριερ μου εφερε απο την forthnet ενα SIEMENS cl-110 combo.

οσο κι αν εψαξα δεν βρισκω πουθενα πληροφοριες για αυτο το siemens.

τωρα ειμαι σε διλλημα.

να αφησω το linksys που εχω (και δουλευει ενταξει) ή να το αντικαταστησω με το siemens ?

λετε να τεσταρω να noise margine και ολα τα σχετικα, απο το ενα και απο το αλλο και να κρατησω αυτο που δινει καλυτερα νουμερα, ή ξερει καποιος ηδη,

αν το siemens σε σχεση με το linksys ειναι πατατα ?

να μην τραβιεμαι αδικα με μετρησεις και τεστ.

Δημοσ.

an den trws kolimata me disconnects apo to linksys, egw tha to afina panw.

egw skeftomai na valw k sto spiti alla k sto magazi 2play apo forthnet.

spiti exw isdn mias k i pstn itan psilopitarismeni stin perioxi mou kai eixa k isdn wag3543g v1.

sto magazi exo pstn me to zyxel 2602r-61(pstn) k skeftomai na afisw auto panw(exei ensomatomeno voip). lete to modem pou tha mou steiloun na einai kalitero apo to zyxel? mpa e? gia to spiti skeftomai na poulisw to linksys pou einai gia isdn mazi k to allo pou tha mou steiloun k na parw kapoio kalo. na protimisw pali kapoio tis linksys? thelw na exei k 4 thires k wireless... krima pou to linksys mou den einai gia pstn.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
η forthnet ποιο δινει????

μεχρι τώρα εχω διαβάσει για 4 μοντέλα για 2play,

το USR 9112, το Siemens CL-110, ενα Airties, και το Crypto (f300 ? ..)

ποιο θα πάρεις ειναι καθαρά θέμα τύχης. τη μέρα που θα έρθει το κουριερ να φερει το δικό σου, ποιά θα έχουν στην αποθήκη και ποιο θα τύχει να πιάσει :mrgreen:

αλλα αν σου έρθει crypto, λένε οτι δεν ειναι adsl 2+, να πιάσει πάνω απο 8 M, ζήτα να στο αλλάξουν.

Εγω, και ο πατερας μου με ενεργοποίηση και οι δυο αυτη τη βδομάδα, πήραμε siemens.

Απο αυτα που διάβασα στο manual (το αναλυτικό, σε pdf στο cdrom, όχι το τυπωμένο quick start), έχει αρκετές ρυθμίσεις και για προχωρημένους χρήστες.

Θα το αλλάξω, όχι γιατι εχει πρόβλημα, αλλα χρειάζομαι 4 ethernet πορτες, και ασύρματο για οταν πάρω laptop.

Αν έχεις μόνο έναν ή το πολύ 2 pc στο σπίτι (το 2ο στην usb), δεν είναι άσχημο ρουτεράκι.

Δημοσ.

Να μου παρει το παλιο???? Πλακα μου κανεις??? Οταν μιλησα μαζι τους δεν μου ανεφεραν κατι τετοιο...Ως αναφορα για τα 8mbit που ειπες,δικιο εχεις,μου το ειπαν κι εμενα οτι μεχρι να ερθει το καινουριο,με το f200 λεει που εχεις μεχρι 8 θα πιανεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...