HQ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 καλημερα. εχω στο λαπτοπ μου εγγατεστημενους 4 media players . "mplayer" , "vlc" , MPlayer movie player " kai "xine movie player " . εκανα install τους drivers για την καρτα γραφικων του λαπτοπ και ολα τελεια. αψογα . ανελπιστα κομπλε δλδ . βαζω να δω βιντεο ομως και βλεπω ενα μπλε κουτι-πλαισιο μεσα σε καθε media player εκτος του "MPayer Movie Player ". Αν τωρα ξεκινησω ενα βιντεο στον εναν player (θα παρω οπως σας ειπα μπλε οθονη ) και αφου ξεκινησει αυτο , το ανοιξω παλι με καποιον δευτερο player (εκτος του MPlayer Movie Player που τα παιζει ετσι κ αλλιως ) θα δω βιντεο !εχω τους codecs installed στο συστημα μου . δεν μπορω να καταλαβω τις πταιει. εχει κανεις καμια ιδεα? ευχαριστω. distro ubuntu feisty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 μα καλα κανεις δεν εχει την παραμικρη ιδεα? τι εγινε? στερεψαμε? :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.