klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2007 1)Wonder boy 1 (με το τσεκούρι...ΝΑΙ το τερμάτισα κ proud of it!!!) 2)Snow bros 1 3)Bubble bobble 4)Blood bros 5)Tant-R 6)Wonder boy in monster land 7)Mortal kombat 1 8 )Street fighter 2 "Champion edition" 9)Hyper olympic! 10)Asterix Κ πολλάάάάάά πολλάάάάά άλλα! :} ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΠΟΧΗ! ΥΓ: Δυστυχώς την γενιά της NEO GEO μόδας την πρόλαβα στο τέλος της... αλλα το metal slug κ το spinmaster μου έχουν μείνει... Παιχνίδια τύπου King of fighters κτλ είναι απλά βελτιστοποιημένα street fighter (ftw)... Απο τότε ξανασχολήθηκα με beat em'up με tekken 2-3-tag κ τέλος! ΤΕΛΟΣ!!!! Κ για να γίνω περίεργος... καλύτερο PRO είναι το deluxe
george__ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Kαι για οσους δε το δουν στο αλλο thread ριξτε μια ματια εδω για εικονικα coin ops http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=203492
Trapper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 αντε να πω και εγώ μια που μου θυμήσατε πολλα!Καταρχήν θα επρεπε να ντρέπεστε που δεν έχετε αναφέρει το xaind sleena!!! Οσο για το shinobi αυτο με τα αστεράκια ισχύει και στο shadow dancer. Και κάτι επίσης πολύ σημαντικό. Αν κολλήσετε κάποιον αντίπαλο (με όπλο) σε κάποιο τοίχο - κολώνα - κορμό και απλα πέφτετε επάνω του πολλές φορές χωρίς να τον σκοτώσετε απλα να χτυπάτε (νομίζω 15) τοτε σε αυτή την πίστα μπλοκάρουν όλα τα όπλα και δεν πυροβολεί κανείς Το shinobi οταν έπαιρνε 20αρικο όπως και το cabal και το xaind sleena , τα τερμάτιζα δύο φορές Λοιπον εχουμε και λέμε 1) Xaind Sleena 2) Bubble Bobble 3) Shinobi 4) Cabal 5) Tiger Road (απίστευτα μυστικά δωμάτια , κόλπα κτλ ) 6) Wonderboy in monsterland (Κορυφαίο και τεράστιο!!!) 7) Royal Rumble! 8) Tehkan World Cup 9) Nba Jam 10) Black Tiger επρεπε να το βάλω πιο πάνω (και αυτό απίστευτα μυστικά όπλα δωμάτια κτλ) Ελπίζω στο bubble bubble να ξέρετε τα μυστικά για τσίχλα παπουτσάκι, διαμαντόπιστες κτλ ... Πω πω θυμάμαι έλεγε hurry up και εμείς λέγαμε...ο χάρης!!! Σήμερα βρήκα λίγο ακόμα ελεύθερο χρόνο -άλλοι κάνουν τα μπάνια τους σε νησιά και εμείς προσπαθούμε να βρούμε λίγο χρόνο από τη δουλειά να παίξουμε κανά παιχνίδι...- και δοκίμασα παιχνίδια που έχετε προτείνει. Το xain'd sleena (θέλει ένα ' ανάμεσα στο n και στο d για όσους δεν το βρίσκουν) μου φάνηκε ενδιαφέρον. Για κάποιο λόγο όμως μετά από λίγη ώρα παιχνιδιού μου κολλάει. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Ωραία ήταν με μια γρήγορη ματιά και τα Tiger Road και Black Tiger. Ειδικά το δεύτερο μου φάνηκε πιο καλό. Φϊλε kitsos για πες κάποιο από τα κολπάκια που γράφεις. Πολύ καλά και τα Blood bros, Asterix και Wonder boy 1 που προτείνει ο φίλος klainmaingr. Ειδικά με το Wonder boy 1 είμαι και εγώ κολλημένος. Επίσης θυμήθηκα δύο ακόμα παιχνίδια που δεν είδα να αναφέρονται πουθενά. Το ένα είναι το Toki. Λίγο δύστροπο αλλά άμα το παίξετε κολλάτε. Το δεύτερο είναι το φοβερό και τρομερό Sunset Riders. Τρελό κόλλημα. Τέλος έχω και μια ερώτηση. Θυμάται κανείς πως λέγεται ένα ράλι (wrc νομίζω) που έβλεπες το αυτοκίνητο από πάνω; Είχε τέσσερα επίπεδα να διαλέξεις για να παίξεις, μεταξύ των οποίων τα δύο ήταν το 1.000 lakes και το Acropolis. Στα δύσκολα γινόταν νύχτα, είχε χιόνια κτλ, ενώ οι πρώτες πίστες ήταν άσφαλτος και μετά χωματόδρομος.
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Τέλος έχω και μια ερώτηση. Θυμάται κανείς πως λέγεται ένα ράλι (wrc νομίζω) που έβλεπες το αυτοκίνητο από πάνω; Είχε τέσσερα επίπεδα να διαλέξεις για να παίξεις, μεταξύ των οποίων τα δύο ήταν το 1.000 lakes και το Acropolis. Στα δύσκολα γινόταν νύχτα, είχε χιόνια κτλ, ενώ οι πρώτες πίστες ήταν άσφαλτος και μετά χωματόδρομος. Μηπως λες το Drift Out(Japan)?Αν σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια σιγουρα θα σου αρεσει το Neo Drift Out και το Rally Bike.. Edit...Και το Great 1000 miles rally θα σου αρεσει.,,,
Trapper Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Μηπως λες το Drift Out(Japan)?Αν σου αρεσουν αυτα τα παιχνιδια σιγουρα θα σου αρεσει το Neo Drift Out και το Rally Bike..Edit...Και το Great 1000 miles rally θα σου αρεσει.,,, Δεν είναι κάποιο από αυτά αλλά μοιάζει πολύ με το Neo Drift Out, γιατί το αμάξι το βλέπεις από πάνω και πλάι. Το Great 1000 miles rally τα σπάει πάντως και μοιάζει και άπειρα με αυτό που λέω σε χειρισμό και στο ότι πρέπει να τελειώνεις τις πίστες μέσα σε 60 seconds . Edit: Βρήκα ποιο είναι :D Λέγεται world rally (να και μια μικρή εικόνα του http://images.webmagic.com/klov.com/screens/W/yWorld_Rally.jpg). Δυστυχώς όμως εμένα το mame έχει μόνο το World Rally 2. Γιατί;;;; Φταίει η έκδοση που του Mame που έχω (0.73);
GrafeioTeleton Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Απο ενα γρηγορο search μονο το Blomby Car και το Over Top μπορει να σου κανει...αλλα δεν βρηκα....
ReZonanZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δεν είναι κάποιο από αυτά αλλά μοιάζει πολύ με το Neo Drift Out, γιατί το αμάξι το βλέπεις από πάνω και πλάι. Το Great 1000 miles rally τα σπάει πάντως και μοιάζει και άπειρα με αυτό που λέω σε χειρισμό και στο ότι πρέπει να τελειώνεις τις πίστες μέσα σε 60 seconds . Edit: Βρήκα ποιο είναι :D Λέγεται world rally (να και μια μικρή εικόνα του http://images.webmagic.com/klov.com/screens/W/yWorld_Rally.jpg). Δυστυχώς όμως εμένα το mame έχει μόνο το World Rally 2. Γιατί;;;; Φταίει η έκδοση που του Mame που έχω (0.73); Ναι φιλε μου το World Rally ειναι αυτο που λες αλλα δυστυχως δεν παιζει :evil: Και το World Rally 2 εχει protection οποτε ουτε αυτο παιζει... Το 1 το επαιζα πολυ στα ηλεκτρονικα,ομως δυσκολευε πολυ μετα ειδικα στις 1000 λιμνες...Παρομοιο με αυτο οκ ειναι το neo drift out αλλα ειναι πολυ πιο ευκολο.
frou-frou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Είναι της Gaelco τα world rally. Δυστυχώς τα περισσότερα διαμάντια αυτής της εταιρείας δεν έχουν εξωμειωθεί και είναι protected.
hexenlord Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 re pedia afto to bird eye racing nomizo pos ine to toyota celica rally i kapos etsi.milao gia 1994 ohi gia ena palio tou '89
ReZonanZ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2007 re pedia afto to bird eye racing nomizo pos ine to toyota celica rally i kapos etsi.milao gia 1994 ohi gia ena palio tou '89 Αυτο που λεει ο Trapper και εγω ειναι το world rally της gaelco και βγηκε το 1993 http://www.klov.com/game_detail.php?letter=W&game_id=10481
Trapper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παιδιά δύο απορίες μήπως ξέρει κάποιος: 1. Στις ρυθμίσεις (default game properties) στην καρτέλα display, το Videomode το έχετε στο Direct3D ή στο Direct Draw; Ποιο είναι καλύτερο 2. Παρατήρησα πως όταν είμαι μέσα σε ένα παιχνίδι και ανεβάζω το overclock του στο φουλ (πατάς το κουμπί με το σήμα `, δίπλα από το κουμπί ένα και μετά κάνεις πάνω τα βελάκια) τότε αυτό τρέχει πολύ καλύτερα και δεν κολλάει καθόλου. Οταν βγαίνεις όμως, οι ρυθμίσεις χάνονται. Πως μπορώ να το κάνω να τις θυμάται;
ReZonanZ Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Παιδιά δύο απορίες μήπως ξέρει κάποιος: 1. Στις ρυθμίσεις (default game properties) στην καρτέλα display, το Videomode το έχετε στο Direct3D ή στο Direct Draw; Ποιο είναι καλύτερο Direct3D φυσικα...
aggelos7 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αρκετά arcades ταιριάζουν με την περιγραφή... Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό τα: Grand Striker και Grand Striker 2 Super Visual Football (το μόνο από όλα αυτά που προσωπικά θυμάμαι να υπήρχε σχετικά συχνά σε ελληνικά arcades...) Εκτός αν εννοείς το Libero Grande, που έλεγχες μόνο έναν παίκτη και το έβλεπες με κάμερα από πίσω του... efxaristo gia tin apantisi sou alla den einai kanena apo afta, Na skefteis oti afto to podosfairaki pou leo ego emoiaze sta grafika me to Run & Gun ( poli kala gia tin epoxi tou), itan to idio stil diladi i kamera itan katheta kai evlepes tis plates ton paikton, pezotan se megali othoni opou eixe pagko gia na katsoun 2 paiktes kai mia fora to eixa vrei me 2 othones kai me dio pagkous!!!! kaneis na voithisei re paidia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.