Προς το περιεχόμενο

Mame top 10

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν δουλεύει επειδή έχει βάλει τους κωδικούς για τις φούσκες και τα παπουτσάκια. Αν δεν βάλεις τους άλλους κωδικούς, ο κωδικός για τις διαμαντόπιστες μπαίνει κανονικά.

Απλα θυμαμαι οτι παλια στα "ηλεκτρονικα" βαζαμε ΠΑΝΤΑ πρωτα το power up ,περιμεναμε να ξαναγυρισει η οθονη bubble bobble,βαζαμε τον κωδικο για τις διαμαντοπιστες(original game εβγαζε σαν αποτελεσμα) και μετα ριχναμε το εικοσαρικο και παιζαμε.2 σε 1 δηλαδη...

Δημοσ.
run & gun makran to korifaio olon...

Mπροστα στο Street Hoop δε λεει και πολλα :-D

Για διαμαντουπολεις(οπως τις λεγαμε) ηταν fire,jump,fire,jump,fire,jump,left,start

αλλα το μαμημενο δεν δουλευει,δε ξερω γιατι.Δοκιμασα κι αλλους συνδυασμους αλλα τζιφος.Ισως φταιει το οτι το κανω στο super bubble bobble.

Koιταξε, δε πειραζει που αυτο το κολπακι που καναμε παλια στα coin ops δε δουλευει στο "μαμημενο" mame(:mrgreen:), με το αρχειακι cheat μπορεις να κανεις απειρα κολπακια.
Χειριστηριο δε χρησιμοποιω,με το πληκτρολογιο παιζω...
Mε το πληκτρολογιο δε θα κανεις και πολλα. Εγω χρησιμοποιω αυτο εδω

joystickgw0.th.png

που ομως ουτε κι αυτο ειναι καταλληλο για σοβαρο παιξιμο(αν θελω πχ. να παω 500.000 στο ms pacman). Xρειαζεται καποιος μοχλος που να στερεωνεται στο γραφειο(να βιδωνεται προφανως) οπως ακριβως ηταν και στα coin-ops(ή ουφαδικα:-D)

Αν ειναι γιαπωνεζικα με πειραζει οταν το παιχνιδι στηριζεται σε text και προς το παρων δεν ξερω να διαβαζω γιαπωνεζικα

Οσο για τα παιχνιδια που ειναι για τα μπαζα,δεν ειναι αναγκη να ειναι της δεκαετιας του 70 για να ειναι ενα παιχνιδι εντελως πατατα.Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που ειναι μαπα;;;Σκεψου οτι εχει μερικες χιλαδες παιχνιδια...Και οσο υποκειμενικα και να μιλαω,ειμαι σιγουρος οτι πολλα απο αυτα τα παιχνιδια ειναι αντικειμενικα για τα μπαζα...Ε τι να κανουμε δεν μπορουν ολα τα παιχνιδια να ειναι ωραια

Δε νομιζω οτι αν ειναι γιαπωνεζικο ενα game θα σε εμποδισει να το παιξεις. Ενα παιχνιδι της δεκαετιας του 70 που κανει μονο μπλιπ-μπλιπ και εχει αποκλειστικα γραμμώσεις επομενο ειναι σημερα να θεωρειται "πατατα". Απο κει και περα κατι που εσυ θεωρεις πατατα μπορει να αρεσει στον αλλον και το αντιθετο.

Εγω χαιρομαι που εχουν εξομοιωθει παρα πολλα παιχνιδια και ετσι εχω την δυνατοτητα να παιξω στον υπολογιστη μου τα παιχνιδια στα οποια εχω φαει απειρες ωρες και λεφτα στα ηλεκτρονικα οταν ημουν μικρος..
Kι εγω το ιδιο μονο που υπαρχει ενα σοβαρο μειονεκτημα, δεν υπαρχει εκεινος ο μοχλος:???:

Τελος να σημειωσω οτι τα περισσοτερα απο τα mamegames που βλεπουμε σημερα δεν ειχαν ερθει ποτέ στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι αν ειναι γιαπωνεζικο ενα game θα σε εμποδισει να το παιξεις. Ενα παιχνιδι της δεκαετιας του 70 που κανει μονο μπλιπ-μπλιπ και εχει αποκλειστικα γραμμώσεις επομενο ειναι σημερα να θεωρειται "πατατα". Απο κει και περα κατι που εσυ θεωρεις πατατα μπορει να αρεσει στον αλλον και το αντιθετο

Νομιζω οτι δεν διαβασες τιποτα απο αυτα που εγραψα...

Δηλαδη εσυ λες οτι μπορεις να παιξεις ανετα ενα παιχνιδι που στηριζεται σε κειμενο,αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα απο το κειμενο αυτο...Χμ πρεπει να εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που το κανεις αυτο :mrgreen:

Και για δευτερη φορα να το ξαναγραψω: δεν ειναι αναγκη να ειναι της δεκαετιας του 70 για να ειναι ενα παιχνιδι εντελως πατατα

Υπαρχουν παρα πολλες πατατες και στις 4 δεκαετιες,που ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!Ε δεν γινεται βρε παιδι μου ολα τα παιχνιδια να ειναι καλα.Πως να το κανουμε δεν γινεται!!

Και δεν μιλαω για προσωπικα γουστα τωρα...Το οτι δεν μαρεσει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι υποκειμενικο,αλλα το οτι δεν αρεζε ποτε σε κανεναν και δεν το επαιζε κανεις,δεν νομιζω να ειναι κ τοσο υποκειμενικο ;)

Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις ολο αυτο το μπουζουκι που θα σου πιασει το μισο γραφειο, καλυτερα να παρεις ενα μοχλο σα το δικο μου. Και το πιο σπουδαιο ειναι οπως βλεπω, οτι αυτο το μπουζουκι δε στερεωνεται και θα πρεπει να το συγκρατεις με το αριστερο σου χερι!

Νομιζω οτι δεν διαβασες τιποτα απο αυτα που εγραψα...

Δηλαδη εσυ λες οτι μπορεις να παιξεις ανετα ενα παιχνιδι που στηριζεται σε κειμενο,αλλα δεν μπορεις να καταλαβεις τιποτα απο το κειμενο αυτο...Χμ πρεπει να εισαι ο μοναδικος στον κοσμο που το κανεις αυτο

Και για δευτερη φορα να το ξαναγραψω: δεν ειναι αναγκη να ειναι της δεκαετιας του 70 για να ειναι ενα παιχνιδι εντελως πατατα

Υπαρχουν παρα πολλες πατατες και στις 4 δεκαετιες,που ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!Ε δεν γινεται βρε παιδι μου ολα τα παιχνιδια να ειναι καλα.Πως να το κανουμε δεν γινεται!!

Βεβαιως και σε καταλαβα, μην ανησυχεις. Ελεγα οτι δε νομιζω πως υπαρχει παιχνιδι που να στηριζεται σε γιαπωνεζικο κειμενο και επειδη δε μπορεις να το διαβασεις να μη καταφερεις να το παιξεις. Ετσι κι αλλιως αν εχεις γιαπωνεζικη version μιας rom, ψαξε βρες και την αγγλικη. Δεν ειπα οτι τα παιχνιδια της δεκαετιας του 70 ειναι πατατες(ή οτι ετσι ειπες εσυ), ειπα οτι ειναι φυσιολογικο καποιο παιδι που θα τα δει σημερα να του φανουν πατατες. Τελος να επαναλαβω οτι κατι που εσενα σου φαινεται πατατα μπορει να αρεσει σε καποιον αλλο(κι εχω πολλα τετοια παραδειγματα).

Δημοσ.

Πριν λιγο επαιζα το raiden.τι παιχνιδαρα...Μου θυμισε τα νιατα μου που με ενα κολητο το τερματιζαμε με 1 πενηνταρικο(50 δρχ οχι ευρω :P) ο καθε ενας :-D.

Μα καλα τι θα γινει με τα υπολοιπα της σειρας....Μονο το 1 παιζει :evil:

Δημοσ.

ρε παιδια ψαχνω το ονομα ενος παιχνιδιου που επεζα πιτσιρικας. Ηταν Ποδοσφαιρακι το οποιο επεζες και εβλεπες το ματς πισω απο την εστια του τερματοφυλακα!! κατι σαν το Run & Gun!!. Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι?

Δημοσ.
ρε παιδια ψαχνω το ονομα ενος παιχνιδιου που επεζα πιτσιρικας. Ηταν Ποδοσφαιρακι το οποιο επεζες και εβλεπες το ματς πισω απο την εστια του τερματοφυλακα!! κατι σαν το Run & Gun!!. Μηπως ξερει κανεις ποιο ειναι?

Αρκετά arcades ταιριάζουν με την περιγραφή...

Αυτή τη στιγμή μου έρχονται στο μυαλό τα:

Grand Striker και Grand Striker 2

Super Visual Football (το μόνο από όλα αυτά που προσωπικά θυμάμαι να υπήρχε σχετικά συχνά σε ελληνικά arcades...)

Εκτός αν εννοείς το Libero Grande, που έλεγχες μόνο έναν παίκτη και το έβλεπες με κάμερα από πίσω του...

Δημοσ.
Πριν λιγο επαιζα το raiden.τι παιχνιδαρα...Μου θυμισε τα νιατα μου που με ενα κολητο το τερματιζαμε με 1 πενηνταρικο(50 δρχ οχι ευρω :P) ο καθε ενας :-D.

Μα καλα τι θα γινει με τα υπολοιπα της σειρας....Μονο το 1 παιζει :evil:

To Raiden I ηταν αργο και ευκολο και μπορουσες να το τερματισεις με τη μια σε μιαμιση ωρα.

Το Raiden II ηταν πολυ καλυτερο αλλα δυσκολοτερο για να το τερματισεις με τη μια(σε ενα ημιωρο). Θα το βρεις εδω ετοιμο(11ΜΒ).

Αντε και καλη διασκεδαση:-D

http://rapidshare.com/files/43057346/raiden_ii.exe.html

Δημοσ.
Για διαμαντουπολεις(οπως τις λεγαμε) ηταν fire,jump,fire,jump,fire,jump,left,start

αλλα το μαμημενο δεν δουλευει,δε ξερω γιατι.Δοκιμασα κι αλλους συνδυασμους αλλα τζιφος.Ισως φταιει το οτι το κανω στο super bubble bobble.

Χειριστηριο δε χρησιμοποιω,με το πληκτρολογιο παιζω...

δεν δουλεψε γιατι στο τέλος θέλει right και start... ;-) οντως γράφει original game , ενω το αλλο γραφει power up και δουλεύουν και τα δυο κανονικα μαζί.

Επίσης αν φτάσεις στην πρωτη διαμαντόπιστα με μια μονο μοναδικη ζωή και κάτσεις εκει και χάσεις απο την φαλαινα νεκροκεφαλή την επόμενη φορα που θα παίξεις η πρώτη πιστα θα ειναι διαμαντόπιστα.

Επισης στα highscores γράψε , kim, sex (και διαφορα αλλα που δεν θυμαμαι) και σου βγάζει πολυ ωραία δωράκια στις πρώτες πίστες ;)

Δημοσ.

απο το πακετο ΜΑΜΕ 32 παιζουν ολα τα παιχνιδια ?

εχω κανα-δυο εκδοσεις αλλα δεν παιζουν ολα....

εχει κανεις καποια που να παιζουν ολα?

να του δωσω ενα ftp να μου το ανεβασει....

Δημοσ.
To Raiden I ηταν αργο και ευκολο και μπορουσες να το τερματισεις με τη μια σε μιαμιση ωρα.

Το Raiden II ηταν πολυ καλυτερο αλλα δυσκολοτερο για να το τερματισεις με τη μια(σε ενα ημιωρο). Θα το βρεις εδω ετοιμο(11ΜΒ).

Αντε και καλη διασκεδαση:-D

http://rapidshare.com/files/43057346/raiden_ii.exe.html

Μπραβο ρε θηριο!!:-D Να σε καλα το παιχνιδι ειναι κορυφη.Και φυσικα το κορυφαιο οπλο ειναι το μωβ :twisted::-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...