Προς το περιεχόμενο

Mame top 10

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε χρειαζεται να τα κατεβασετε ολα ρε παιδια, παρα πολλα ειναι επαναληψεις απλως με αλλο ονομα, ενω τα περισσοτερα παιχνιδια δεν θα τα παιξετε καν...

Παντως 60giga με μια 24αρα 4θνετ συνδεση κατεβαινουν σε μολις 7 ωρες

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν ποτέ αρκετοί seeders ... οχι τίποτα άλλο ... Εχω μια έκδοση με 13 giga και έμεινα σε αυτή ...

Δημοσ.
Δε χρειαζεται να τα κατεβασετε ολα ρε παιδια, παρα πολλα ειναι επαναληψεις απλως με αλλο ονομα, ενω τα περισσοτερα παιχνιδια δεν θα τα παιξετε καν...

Παντως 60giga με μια 24αρα 4θνετ συνδεση κατεβαινουν σε μολις 7 ωρες

Επισης πολλα παιχνιδια πολυ απλα δεν παιζουν,πολλα ειναι γιαπωνεζικα και παρα πολλα ειναι εντελως για τα μπαζα...Ο μονος λογος για να τα κατεβασεις ολα ειναι για να πεις: ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ....

Προσωπικα το θεωρω σπαταλη bandwidth:-P

Οσο για τις 7 ωρες πολυ δυσκολο το κοβω γιατι αυτο παει 2,5 MB/s που δεν νομιζω να το πιασεις ετσι ευκολα με τα torrents...Παντως και με 600KB-1MB να κατεβαζεις,θα εχει κατεβει σε 1 μερα.Δεν νομιζω να ειναι ασχημα...:)

Δημοσ.

Σε 7 ώρες ούτε στο πιο τρελλό σου όνειρο.

Πρέπει να έχεις την ταχύτερη γραμμή που υπάρχει συνέχεια, τον καλύτερο server που θα κατεβάζεις ώστε να μην πέφτει η ταχύτητα και να έχει και πολλούς seeders.

Πάνω από μέρα φίλε σίγουρα.

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καθε topic να το καταστρέφετε! το θεμα ηταν top 10 mame games. Τι μας απασχολει το bandwidth... τα roms που εχουν διαφορετικα versions...η forthnet 24... ο νομος του 2002... τα torrents κτλ...

Δημοσ.

Εντάξει φίλε kitsos λογικό είναι μερικές φορές να ξεφεύγει η συζήτηση. Για αυτό ήμαστε εδώ να την επαναφέρουμε ;)

Εγώ έχω μια άλλη απορία: έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει τα cheats; Προσπαθώ πχ να βάλω άπειρες ζωές στο shinobi αλλά δεν τα καταφέρνω. Υπάρχουν έτοιμοι κωδικοί που κατεβάζω από κάπου ή θα πρέπει να κάνω αλχημείες;

Δημοσ.

Εγω δοκιμασα ενα cheat που ηξερα στο bubble bobble οταν το επαιζα στα ηλεκτρονικα και δουλεψε.Χωρις να εχετε credits μεσα,στην κεντρικη οθονη που γραφει Bubble Bobble πατηστε:

Ειναι left,jump,left,start,left,fire,left,start και θα γραψει power up,οποτε θα εχετε παντοτε παπουτσακι,και ολες τις καραμελιτσες(εκτος της ροζ).Δηλαδη θα εχετε την "γρηγορη" και την "καρφωτη" οπως τις λεγαμε τοτε :D

Δημοσ.
Εντάξει φίλε kitsos λογικό είναι μερικές φορές να ξεφεύγει η συζήτηση. Για αυτό ήμαστε εδώ να την επαναφέρουμε ;)

Εγώ έχω μια άλλη απορία: έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει τα cheats; Προσπαθώ πχ να βάλω άπειρες ζωές στο shinobi αλλά δεν τα καταφέρνω. Υπάρχουν έτοιμοι κωδικοί που κατεβάζω από κάπου ή θα πρέπει να κάνω αλχημείες;

Αφου βαλεις το cheats.dat στον κεντρικο φακελο του ΜΑΜΕ μην ξεχασεις να τα ενεργοποιησεις.... Options-->Default Game Options-->Miscellaneous-->Enable game cheats :-D

Δημοσ.
Επισης πολλα παιχνιδια πολυ απλα δεν παιζουν,πολλα ειναι γιαπωνεζικα και παρα πολλα ειναι εντελως για τα μπαζα...

Aυτα που δεν παιζουν λογικα δεν πρεπει να περιλαμβανονται στο πακετο(πχ.Raiden II...κατεβασε κανεις πακετο και υπηρχε μεσα?). Αν ειναι γιαπωνεζικα τι σε πειραζει? Οταν λες για τα μπαζα ισως αναφερεσαι σε πολλα της δεκαετιας του 70, αυτα εχουν αρχαιολογικα αξια! Κατα τα λοιπα ειναι υποκειμενικο θεμα γουστου. Το κυριοτερο ειναι αυτο που ειπα, οτι πολλα εχουν αρκετες εκδοσεις πανομοιοτυπες κατα 99%.

Σε 7 ώρες ούτε στο πιο τρελλό σου όνειρο.

Πρέπει να έχεις την ταχύτερη γραμμή....

Θεωρητικα μιλησα. Οταν εχεις 24άρα(4net)oπου το 1G κατεβαινει σε 7' με απλα μαθηματικα θες 7 ωρες. Φυσικα εφοσον ολα τα αλλα ειναι ok(seeders κλπ). Eγω εβαλα τις προαλλες να κατεβασω ενα πακετο με 15G και κατεβηκε σε...0 ωρες:mrgreen:(το torrents ηταν νεκρο).
έχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει τα cheats;
Τα cheats δουλευουν ακριβως οπως το εγραψε ο ReZonaZ. Eγω δυσκολευομαι με τα hiscores παρολο που εβαλα το σχετικο αρχειακι(εκδοση 0.116)...ReZo, καμμια ιδεα σ αυτο?:-D

Sheik, βλεπω οτι θυμασαι το κολπακι απο την ενδοξη(και παρανομη πλεον) εποχη των coin op. Για τις διαμαντόπιστες δεν ειπες! :-D

Απο χειριστηριο ομως τι χρησιμοποιεις?

Δημοσ.

Για διαμαντουπολεις(οπως τις λεγαμε) ηταν fire,jump,fire,jump,fire,jump,left,start

αλλα το μαμημενο δεν δουλευει,δε ξερω γιατι.Δοκιμασα κι αλλους συνδυασμους αλλα τζιφος.Ισως φταιει το οτι το κανω στο super bubble bobble.

Χειριστηριο δε χρησιμοποιω,με το πληκτρολογιο παιζω...

Δημοσ.
Aυτα που δεν παιζουν λογικα δεν πρεπει να περιλαμβανονται στο πακετο(πχ.Raiden II...κατεβασε κανεις πακετο και υπηρχε μεσα?). Αν ειναι γιαπωνεζικα τι σε πειραζει? Οταν λες για τα μπαζα ισως αναφερεσαι σε πολλα της δεκαετιας του 70, αυτα εχουν αρχαιολογικα αξια! Κατα τα λοιπα ειναι υποκειμενικο θεμα γουστου. Το κυριοτερο ειναι αυτο που ειπα, οτι πολλα εχουν αρκετες εκδοσεις πανομοιοτυπες κατα 99%.

Αν ειναι γιαπωνεζικα με πειραζει οταν το παιχνιδι στηριζεται σε text και προς το παρων δεν ξερω να διαβαζω γιαπωνεζικα :P

Οσο για τα παιχνιδια που ειναι για τα μπαζα,δεν ειναι αναγκη να ειναι της δεκαετιας του 70 για να ειναι ενα παιχνιδι εντελως πατατα.Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι δεν υπαρχουν πολλα παιχνιδια που ειναι μαπα;;;Σκεψου οτι εχει μερικες χιλαδες παιχνιδια...Και οσο υποκειμενικα και να μιλαω,ειμαι σιγουρος οτι πολλα απο αυτα τα παιχνιδια ειναι αντικειμενικα για τα μπαζα...Ε τι να κανουμε δεν μπορουν ολα τα παιχνιδια να ειναι ωραια.

Εγω χαιρομαι που εχουν εξομοιωθει παρα πολλα παιχνιδια και ετσι εχω την δυνατοτητα να παιξω στον υπολογιστη μου τα παιχνιδια στα οποια εχω φαει απειρες ωρες και λεφτα στα ηλεκτρονικα οταν ημουν μικρος..

Δημοσ.
Για διαμαντουπολεις(οπως τις λεγαμε) ηταν fire,jump,fire,jump,fire,jump,left,start

αλλα το μαμημενο δεν δουλευει,δε ξερω γιατι.Δοκιμασα κι αλλους συνδυασμους αλλα τζιφος.Ισως φταιει το οτι το κανω στο super bubble bobble.

Δεν δουλεύει επειδή έχει βάλει τους κωδικούς για τις φούσκες και τα παπουτσάκια. Αν δεν βάλεις τους άλλους κωδικούς, ο κωδικός για τις διαμαντόπιστες μπαίνει κανονικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...