Προς το περιεχόμενο

Mame top 10

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Eθιξα το θεμα των roms γιατι εχω παρατηρησει οτι δεν ειναι στανταρ, μαλιστα αλλες roms τις παιζουν μονο καποια MAME και αλλες παιζουν μονο καποια αλλα ΜΑΜΕ !

Olorin, μηπως ξερεις εαν υπαρχει καπου τοπος για να κατεβασουμε τα Snapshot, Cabinets & Flyers απο Ο Λ Α τα games του ΜΑΜΕ?

Αυτο το Ring a Bell... Kρυψτε το!! Μας βλεπω ολους μεσα.

Δημοσ.
Olorin, μηπως ξερεις εαν υπαρχει καπου τοπος για να κατεβασουμε τα Snapshot, Cabinets & Flyers απο Ο Λ Α τα games του ΜΑΜΕ?

Θεωρητικά, μπορείς να βρεις ολοκληρωμένα πακέτα σε torrents...

Αλλιώς, ρίξε μια ματιά και στα links που αναφέρονται εδώ...

//Γενικά, με λίγο ψάξιμο στο εν λόγω forum, μπορείς να λύσεις κάθε απορία σου για το ΜΑΜΕ...

Δημοσ.

Αυτο το Ring a Bell... Kρυψτε το!! Μας βλεπω ολους μεσα.

WHY?Παιχνίδι το ένα παιχνίδι και το άλλο.Εκτός αν είναι εκτός νόμου.Οι γνωρίζοντες του νόμου τα φώτα σας please.

Δημοσ.

Συμφωνα με νομο του 2002 ολα τα βιντεογκειμς ειναι παρανομα...Ειτε σε coin-op ειτε σε Η/Υ. Δημοσια ή ιδιωτικη χρηση.

Απαγορευεται η χρηση τους, επιτρεπεται ομως η πωληση τους (χα χα χα χα)

Ο νομος-εκτρωμα εγινε και καλα για προστασια απ τους κουλοχερηδες-φρουτακια που τοτε υπηρχαν παντου(και σημερα υπαρχουν...)μασκαρεμενoι σε κοινα coin-ops. Τον πρωτο καιρο οι αρχες κλεινανε αδιακριτως ολα τα internet καφε που εντοπιζαν πελατες να παιζουν παιχνιδια...Φαντασου λοιπον να δουνε αυτο το Ring a Bell, αμεσως μεσα θα μας πανε οι αστοιχειωτοι.

Δημοσ.
Συμφωνα με νομο του 2002 ολα τα βιντεογκειμς ειναι παρανομα...Ειτε σε coin-op ειτε σε Η/Υ. Δημοσια ή ιδιωτικη χρηση.

Απαγορευεται η χρηση τους, επιτρεπεται ομως η πωληση τους (χα χα χα χα)

Ο νομος-εκτρωμα εγινε και καλα για προστασια απ τους κουλοχερηδες-φρουτακια που τοτε υπηρχαν παντου(και σημερα υπαρχουν...)μασκαρεμενoι σε κοινα coin-ops. Τον πρωτο καιρο οι αρχες κλεινανε αδιακριτως ολα τα internet καφε που εντοπιζαν πελατες να παιζουν παιχνιδια...Φαντασου λοιπον να δουνε αυτο το Ring a Bell, αμεσως μεσα θα μας πανε οι αστοιχειωτοι.

+10.Αλλά το έβαλα το screen για τους καμμένους(including me)κι επειδή έψαχνα σαν τρελλός να βρώ τη rom.

Δημοσ.

Μπορει καποιο καλο παιδακι :P να μου δωσει καποιο link να κατεβασω την τελευταια(αν υπαρχει τετοιο πραγμα) εκδοση του MAME αλλα και να μου πει 2 πραγματακια σχετικα με το πως κατεβαζω roms για να παιζουν ολα τα παιχνιδια γιατι θυμαμαι πριν μερικα χρονια που ειχα τελευταια φορα MAME ζητημα να επεζαν τα μισα(ολα τα καλα δεν επαιζαν)....

Δημοσ.

Πηγα στα downloads αλλα τι ακριβως πρεπει να κατεβασω?

Σε καθε εκδοση εχει 3 τυπους .fi .net .com

Χωρια που λεει command line for windows.

Δηλαδη δεν θα εχει γραφικο περιβαλλον αλλα θα ειναι σε περιβαλλον dos?

Δημοσ.

Οχι την εκδοση command line, την εκδοση 32 για Windows να κατεβασεις.

Αν δυσκολευεσαι σε αυτο το site ψαξε στο google.

Oσο για τις roms και αυτες θα τις βρεις στο ιντερνετ. Τις βαζεις οπως ειναι στο φακελο Roms και τις τρεχεις με διπλο κλικ απ τη λιστα του mame.

Δημοσ.

Αντε και λεω τοσο τυφλος ειμαι πια?

Μονο compilers εχει εκτος της command line εκδοσης...

Τεσπα,κατεβαζω μια εκδοση λιγο παλαιοτερη απο θειο που εχει τουλαχιστον ΟΛΑ τα games διοτι στις αλλες περιπτωσεις πρεπει να κατεβασω και μονος μου τα roms...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...