george__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Οσο για τα γραφικα του 1986,υπηρχαν παιχνιδια με πολυ καλυτερα,με πρωτο και καλυτερο το ασυναγωνιστο OutRun Το Outrun ηταν racing. Eιχε ενα πολυ καλο gameplay αλλα τα γραφικα του ηταν του ιδιου επιπεδου. Και δε θα μπορουσε ναναι αλλιως για 1986.Θυμαμαι οτι στο ΜΑΜΕ το Outrun ειχε ενα προβληματακι(δεν αλλαζε η ταχυτητα) κι ετσι το παιζα μεσω αλλου εξομοιωτη. Εχει διορθωθει τωρα? Το flying shark θα το αναφερω γιατι δεν το ανεφερε κανενας. Φοβερο (κατα τη γνωμη μου) top-down shooter, σαν το 1942-43 αλλα πολυ καλυτερα γραφικα και δυσκολο Kαλο το Flying Shark αλλα οxι οσο το Raiden! To 1942 λιτό αλλα πολυ εθιστικο ακομα και σημερα, για το 43 δε το συζυτω, ειχε καλυτερα γραφικα σαν μεταγενεστερο αλλα δε μου αρεσε το gameplay του.Οlorin...μηπως εισαι ο olorin του pcmaster?
ReZonanZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Εντάξει, δεν είναι δα και απόρρητο κρατικό μυστικό... Νομίζω το ανέφερε και σε παλαιότερο help file του ΜΑΜΕ, όταν πρωτοεξομοιώθηκε το παιχνίδι, κάπου γύρω στο φθινόπωρο του 2003, αν θυμάμαι καλώς τη σωτήρια ετούτη μέρα... Στην αρχική οθόνη, εκεί που κάνει έλεγχο στις Eeproms κράτα πατημένο το F2 και πάτα το F3. Εννοείται πως αρκεί να το κάνεις μόνο την πρώτη φορά. Μετά αποθηκεύει την διορθωμένη EEPROM στην NVRAM και δεν σου ξαναπαρουσιάζεται το πρόβλημα... ...Have fun!!! Σωστος!! Thanks mate το παιχνιδι δουλευει αψογα!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Το "Χain'd Sleena" το ξέρω ως "Soldier of Fortune"..top γραφικά για την εποχή του,προπομπός του "Turrican" στην Amiga(Ok ότι θυμάμαι χαίρομαι!) Κανείς δεν ανέφερε το "Shadow Over Mystara" rpg σε arcade μορφή...δεν το φχαριστήθηκα ποτέ στο mame με το σκατο-ελληνικό joystick που είχα :-? Και γω ψάχνω το "Raiden 2"..τόσο δύσκολο είναι να το μεταφέρουν; Τι βρισίδι έριχνα στην οδό Τζώρτζ παίζοντας αυτό το παιχνίδι... Επίσης κανείς δεν ανέφερε το φοβερό σε two player "Outfoxies" το οποίο στο mame είναι χωρίς ήχο γμτ :-?
george__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Κι εγω στη Tζωρτζ το επαιζα... ειχες κατoρθωσει ποτέ να το τελειωσεις με ενα credit?(εγω οχι). Το Raiden2 δεν ειναι διαθεσιμο στο ΜΑΜΕ ωστοσο μπορεις να το βρεις πανομοιοτυπο στο net.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Ενα credit χρησιμοποιούσα μόνο,και δεν τα κατάφερνα καθόλου καλά γι'αυτό και το βρίσιμο πήγαινε σύνεφο. Εκανα ένα search αλλά το βρήκα σε site που θέλουν πληρωμή ή register για να το κατεβάσω :-?
george__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Eγω το ειχα βρει free παντως, δεν θυμαμαι που αλλα το αρχειο εγκαταστασης το εχω, αν θες να στο δωσω(pm). YΓ. Ποια ειναι αυτα τα sites? Το register ειναι free?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Aν βάλεις "raiden 2 download" στο google βγάζει διάφορα,από τα οποία το ένα είναι φόρουμ Ισραηλινό και θέλει register.
george__ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Aν ειναι ατα εβραϊκα μαλλον θα δυσκολευτεις να το διαβασεις. Αυτο που ρωτησα ειναι αν το register που ζητανε ειναι free.
Olorin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Οlorin...μηπως εισαι ο olorin του pcmaster? Yeap...:wink:
george__ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Λοιπον, αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι πως γινεται να γραφεις γι αυτες τις κονσολες των περασμενων δεκαετιων οταν εισαι μονο 25(περιπου) και οταν υπηρχαν αυτα ισως ησουν και αγεννητος!
Olorin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Λοιπον, αυτο που θα ηθελα να σε ρωτησω ειναι πως γινεται να γραφεις γι αυτες τις κονσολες των περασμενων δεκαετιων οταν εισαι μονο 25(περιπου) και οταν υπηρχαν αυτα ισως ησουν και αγεννητος! Κι όμως όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, έχω περάσει από τις περισσότερες εποχές παιχνιδομηχανών... Έτυχε να εργάζεται ένας θείος μου σε εταιρεία ηλεκτρονικών που εισήγαγε τις περισσότερες συσκευές του είδους, οπότε ξεκίνησα σε προσχολική ηλικία με ένα μηχάνημα με 5 παραλλαγές του PONG, συνέχισα με Atari 2600 (το πραγματικό, το ξύλινο, όχι αυτά που κυκλοφόρησαν μετέπειτα και είχαν ενσωματωμένα δεκάδες παιχνίδια) και αργότερα συνέχισα με NES κ.λπ.... Αυτό που οφείλω να παραδεχτώ πως δεν είχα άμεση επαφή (εννοώντας πως δεν είχα δικό μου), ήταν οι home computers (προφανώς, γνωρίζοντάς με καλύτερα από ό,τι εγώ, οι γονείς μου είχαν αποφασίσει να μην αγοράσω υπολογιστή μέχρι να ολοκληρώσω τις σχολικές μου υποχρεώσεις, κάτι στο οποίο αποδείχθηκε ότι είχαν απόλυτο δίκιο...). Όμως, τόσο η αγάπη μου για αυτούς που με έκανε να ενημερώνομαι συνέχεια σαν να είχα κι εγώ ο ίδιος τα μηχανήματα, όσο και το γεγονός ότι επεδίωκα να ξημεροβραδιάζομαι σε φίλους και γνωστούς που είχαν υπολογιστές, με έκανε να έχω επαρκή επαφή και με αυτούς... //Το μόνο μηχάνημα που πραγματικά μεσουρανούσε όταν ήμουν αγέννητος, ήταν το Odyssey, αφού ακόμα και το Atari 2600, κυκλοφόρησε στην Ελλάδα με καθυστέρηση αρκετών ετών και όπως σου ξαναλέω, ήμουν από τους πρώτους που ήρθα σε επαφή μαζί του, έστω και σε προσχολική ηλικία...
furious99 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Σήμερα που υπάρχει το internet ο καθένας μπορεί να "γράψει" για τα πάντα. Μια αναζήτηση στο google κάνεις και κατεβάζεις 500 άρθρα... george__ πιστεύω να λύθηκε η απορία σου....
Olorin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Σήμερα που υπάρχει το internet ο καθένας μπορεί να "γράψει" για τα πάντα. Μια αναζήτηση στο google κάνεις και κατεβάζεις 500 άρθρα...george__ πιστεύω να λύθηκε η απορία σου.... Το θέμα όμως (ειδικά σε αυτού του είδους τα άρθρα, που βασίζονται στη νοσταλγία και το συναίσθημα), δεν είναι να παρουσιάσεις μια στείρα αναπαραγωγή ενός (ή και πολλών) άρθρου και λοιπών πληροφοριών που συλλέγεις από το Internet, αλλά να τα εμπλουτίσεις και με προσωπικές εμπειρίες...:wink:
ReZonanZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Το θέμα όμως (ειδικά σε αυτού του είδους τα άρθρα, που βασίζονται στη νοσταλγία και το συναίσθημα), δεν είναι να παρουσιάσεις μια στείρα αναπαραγωγή ενός (ή και πολλών) άρθρου και λοιπών πληροφοριών που συλλέγεις από το Internet, αλλά να τα εμπλουτίσεις και με προσωπικές εμπειρίες...:wink: Σωστοοοοοοςςς Αλλιως ειναι οταν εχεις ζησει προσωπικα κατι και αλλιως ειναι το να συλλεγεις απλα πληροφοριες απο το Ιντερνετ... Οι αναμνησεις μου αμετρητες... Ποτε μου δεν θα ξεχασω την χαρα που ενιωσα οταν πρωτοεπαιξα το Sonic στο Mega Drive η οταν αγορασα την πρωτη μου κονσολα το Master System 2 με το ενσωματωμενο Αlex kid.Θυμαμαι εκεινη την μερα μεσα στην τρελη χαρα εγω παω σπιτι να το συνδεσω στην τηλεοραση.Ολα καλα με τισ συνδεσεις,αρχιζω ναι παιζω και πανω στο 10λεπτο κοβεται το ρευμα...:evil: Η ξενερα!
george__ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Σήμερα που υπάρχει το internet ο καθένας μπορεί να "γράψει" για τα πάντα. Μια αναζήτηση στο google κάνεις και κατεβάζεις 500 άρθρα...george__ πιστεύω να λύθηκε η απορία σου.... Μα τι λες? Τοτε θα καναμε ολοι τους συντακτες αντιγραφοντας απλως αρθρα απ το ιντερνετ.... Να σου πω και κατι αλλο φιλε μου, αν δεν εχεις ζησει ο ιδιος εκεινες τις εποχες της δεκαετιας του 70, του 80, του 90 με τα 10ρικοφαγα coin op μηχανηματα δεν θα καταλαβεις ποτέ πως ηταν, αρα και πως να γραψεις τετοιο αρθρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.