ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Χα Χα!!! απλα το xaind sleena δεν ειναι για πρωτάρηδες ειναι δύσκολο... αν το παίξεις και τελειώσεις μια πίστα θα το καταλάβεις! και το βασικό θα το καταλάβεις όταν τελειώσεις και τον τρίτο πλανήτη... Να αναφέρω προφανώς ότι ξέχασα το ghost and ghouls το οποίο και αυτό έχει μυστικά πολλά για πανοπλίες ή κουκουβάγιες που βγαίνουν αν χτυπάτε συνεχόμενα συγκεκριμένους τάφους κτλ... Πρωτα απ ολα δεν νομιζω να ειμαι πρωταρης... Και το προβλημα με το παιχνιδι δεν ειναι οτι ειναι δυσκολο αλλα το οτι ειναι απλα βαρετο και δεν προσφερει κατι καινουριο.Σαν και αυτο το παιχνιδι θα βρεις ενα σωρο στο ΜΑΜΕ...Αλλα απορω που θα επρεπε να ντρεπομαστε που δεν το βαλαμε κ στην λιστα με τα 10 καλυτερα!! :twisted: Παντα φιλικα
george__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Αα... Που το θυμηθηκες αυτο το παιχνιδακι ρε θηριο? Κι εγω το επαιζα οταν ημουν 15. Δεν ειχα προσεξει οτι το λεγαν ετσι(Xain'd Sleena) αλλα μολις το εβαλα το θυμηθηκα αμεσως. Πραγματι ηταν ενα πολυ καλο παιχνιδακι. Καποιος βεβαια που θα το δει σημερα για πρωτη φορα επομενο ειναι να το θρεωρησει και βλακεια...το 1986 βγηκε. Οσο για το Ghosts'n Goblins αυτο οντως ηταν βλακεια, τουλαχιστον εμενα δε μου αρεσε ποτέ(ισως επειδη ηταν πολυ δυσκολο). Ακομα να πω σε οσους δυσκολευονται ή χανουν συχνα οτι υπαρχει και το αρχειακι CHEAT με το οποιο μπορεις κανονισεις, για ολα τα games του ΜΑΜΕ, απειρη ζωη, απειρες σφαιρες κλπ κλπ, ετσι μπορειτε το xaind να το τερματισετε!
tarrasque Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 ωραίο θεματάκι συμφωνω με τους περισσότερους: galaga, ms pacman, pang, shinobi, metal slug, bbobble, cabal, terminator 2, nba jam αλλά έχω να προσθέσω και το smash tv ετοιμάζω mame dedicated pc-ακι
bells Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ghosts and goblins (παρα πολλα κερματα) Double Dragon 1943
george__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Τωρα που το επαιξα να σημειωσω οτι για το Χain'd Sleena δεν υπαρχουν cheats. Mπορειτε ομως να το παιξετε σαν Solar Warrior οπου εκει υπαρχουν ολα. το xaind sleena πρωτη φορα απο εσενα το ακουσα...Και βασικα το δοκιμασα και μεσα σε μισο λεπτο ειχα πατησει το Esc...Και ειλικρινα δεν ντρεπομαι καθολου που δεν το συμπεριελαβα μεσα στο top 15 μου Ισως μεσα στα 15 worst:twisted: Φιλε kitsos φιλικα παντα αλλα το παιχνιδι ειναι .... Και το προβλημα με το παιχνιδι δεν ειναι οτι ειναι δυσκολο αλλα το οτι ειναι απλα βαρετο και δεν προσφερει κατι καινουριο... Φιλε μου, ομολογω οτι με καραφλιασες Ποτε προλαβες μεσα σε μισο λεπτο να τσεκαρεις οτι το παιχνιδι αυτο ειναι βαρετο, εύκολο, δε προσφερει τιποτα καινουργιο και ειναι μεσα στα 15 worst" Λοιπον, να σου πω οτι δεν ειναι καθολου βαρετο, απ τη δευτερη κιολας πιστα το σκηνικο αλλαζει, μπαινεις μεσα σε διαστημοπλοιο οπου αντιμετωπιζεις εχθρικα αεροσκαφη.... kalispera.exo mia aporia.exo katebasei ena paketo me rooms.ayta pos tha ta perso sto mame;mporo na katebaso opoiadipote eksosi;thanks Φιλε μου, οταν διαβασα το rooms(δωματια) μου θυμισες τον Πήτερ Σέλλερς ως επιθ.Κλουζώ στον Ροζ Πανθηρα που με εκεινη τη προφορά ειχε ρωτησει τον ξενοδοχο αν εχει καθολου...."γρεμς" Λοιπον, τις roms τις βαζεις μεσα στο φακελο 'Roms' του ΜΑΜΕ, οπως ειναι. Και ναι, δουλευουν σε οποιαδηποτε εκδοση αρκει αυτη η εκδοση να τις περιλαμβανει στη λιστα.
ReZonanZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Φιλε μου, ομολογω οτι με καραφλιασες Ποτε προλαβες μεσα σε μισο λεπτο να τσεκαρεις οτι το παιχνιδι αυτο ειναι βαρετο, εύκολο, δε προσφερει τιποτα καινουργιο και ειναι μεσα στα 15 worst" Λοιπον, να σου πω οτι δεν ειναι καθολου βαρετο, απ τη δευτερη κιολας πιστα το σκηνικο αλλαζει, μπαινεις μεσα σε διαστημοπλοιο οπου αντιμετωπιζεις εχθρικα αεροσκαφη.... Οκ τι μισο λεπτο ηταν τροπος του λεγειν,το παιχνιδακι το επαιξα κανα 2-3 λεπτα,αλλα το βαρεθηκα,ισως γιατι εχω ξαναπαιξει πολλα παρομοια παιχνιδια..Και βασικα οκ δεν ανεφερα πουθενα οτι μου φανηκε ευκολο...Ισα ισα δυσκολουτσικο ηταν... Ειπα να τα ξαναδοκιμασω μπας και εκανα λαθος..το πηγα ως την δευτερη πιστα οπου εχεις το διαστημοπλοιο Οκ μπορει να μην ειναι στα 10 χειροτερα μου παιχνιδια,αλλα δεν ειναι το παιχνιδι που θα κατσω να ξαναπαιξω...Μου την εσπασε ο χειρισμος του βασικα,ειδικα το γεγονος οτι αμα πατησω το jump και ενω ο "ηρωας" πηδαει,δεν μπορω να τον κανω να παει αριστερα η δεξια..Ισως να φταιει οτι το παιζω με το keyborad.Οσο για την πιστα με το διαστημοπλοιο δεν μου λεει και πολλα,ουτε καν bonus δεν ειχε...Κλασικη shoot em up σε στυλ R-type. Φυσικα ολα αυτα ειναι προσωπικη μου αποψη και σιγουρα θα αρεσει σε καποιους.. Ετσι και αλλιως ο ΜΑΜΕ εχει μερικες χειλιαδες παιχνιδια οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να ειναι παραπονεμενος Αυτα με το φοβερο και τρομερο :-P Xain d Sleena Παω να παιξω κανα Shadow Dancer
george__ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 "Φοβερο και τρομερο"... στην εποχη του Για να μην ξεχνιομαστε. Το 1986 τα γραφικα ηταν πολυ λιτα. ΥΓ. Δεν ειπαμε οτι ηταν φοβερο και τρομερο. Απλα καλουτσικο μεσα στις τοσες σαβουρες που ειχαν τα coin ops. YΓ2. Διορθωση: Αν πατησεις jump κι ενω ο ηρωας πηδαει μπορεις κανονικα να πυροβολησεις δεξια κι αριστερα. Πατωντας δυο φορες jump πηγαινει ψηλοτερα.Με το keyboard το επαιξα κι εγω. Aν βαλεις με το Cheat απειρη ζωη+απειρη ενεργεια+απειρο χρονο+μονιμως τριπλες σφαιρες, θα προχωρησεις αρκετα. Αυτο που εμενα μου τη σπαει ειναι οτι δε μπορει να προχωρησει ενω ειναι σκυφτος ή ξαπλωμενος (πραγμα που γινεται στο metal slug).
deus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 1. pnickies j απλά αξεπέραστο στο διπλό τρελό κόλλημα!!! 2. snow bros πολλά κέρματα είχα φτάσει στο σημείο να το τερματίζω με ένα κέρμα. 3. sunset riders 4. captain commando 5. nba jam 6. tetris 7. shinobi 8. metal slug 9. king of fighters 10 aero fighters
ReZonanZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 "Φοβερο και τρομερο"... στην εποχη τουΓια να μην ξεχνιομαστε. Το 1986 τα γραφικα ηταν πολυ λιτα. ΥΓ. Δεν ειπαμε οτι ηταν φοβερο και τρομερο. Απλα καλουτσικο μεσα στις τοσες σαβουρες που ειχαν τα coin ops. Για καλουτσικο δεν το συζητω,η ενσταση μου ηταν στο post του kistos που ειπε οτι ειναι ντροπη μας που κανεις δεν το εβαλε μεσα στα 10 καλυτερα :-P Οσο για τα γραφικα του 1986,υπηρχαν παιχνιδια με πολυ καλυτερα,με πρωτο και καλυτερο το ασυναγωνιστο OutRun YΓ2. Διορθωση: Αν πατησεις jump κι ενω ο ηρωας πηδαει μπορεις κανονικα να πυροβολησεις δεξια κι αριστερα. Πατωντας δυο φορες jump πηγαινει ψηλοτερα.Με το keyboard το επαιξα κι εγω. Aν βαλεις με το Cheat απειρη ζωη+απειρη ενεργεια+απειρο χρονο+μονιμως τριπλες σφαιρες, θα προχωρησεις αρκετα. Αυτο που εμενα μου τη σπαει ειναι οτι δε μπορει να προχωρησει ενω ειναι σκυφτος ή ξαπλωμενος (πραγμα που γινεται στο metal slug). To προβλημα μου δεν ειναι να πυροβολησω αριστερα η δεξια ενω πηδαω,αλλα να κατευθυνω τον χαρακτηρα αριστερα η δεξια.Οταν πατας δυο φορες το αλμα οντως πηδαει πιο ψηλα αλλα ειναι δυσκολο να τον χειριστεις μετα...
ReZonanZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 "Φοβερο και τρομερο"... στην εποχη τουΓια να μην ξεχνιομαστε. Το 1986 τα γραφικα ηταν πολυ λιτα. ΥΓ. Δεν ειπαμε οτι ηταν φοβερο και τρομερο. Απλα καλουτσικο μεσα στις τοσες σαβουρες που ειχαν τα coin ops. Για καλουτσικο δεν το συζητω,η ενσταση μου ηταν στο post του kistos που ειπε οτι ειναι ντροπη μας που κανεις δεν το εβαλε μεσα στα 10 καλυτερα :-P Οσο για τα γραφικα του 1986,υπηρχαν παιχνιδια με πολυ καλυτερα,με πρωτο και καλυτερο το ασυναγωνιστο OutRun YΓ2. Διορθωση: Αν πατησεις jump κι ενω ο ηρωας πηδαει μπορεις κανονικα να πυροβολησεις δεξια κι αριστερα. Πατωντας δυο φορες jump πηγαινει ψηλοτερα.Με το keyboard το επαιξα κι εγω. Aν βαλεις με το Cheat απειρη ζωη+απειρη ενεργεια+απειρο χρονο+μονιμως τριπλες σφαιρες, θα προχωρησεις αρκετα. Αυτο που εμενα μου τη σπαει ειναι οτι δε μπορει να προχωρησει ενω ειναι σκυφτος ή ξαπλωμενος (πραγμα που γινεται στο metal slug). To προβλημα μου δεν ειναι να πυροβολησω αριστερα η δεξια ενω πηδαω,αλλα να κατευθυνω τον χαρακτηρα αριστερα η δεξια.Οταν πατας δυο φορες το αλμα οντως πηδαει πιο ψηλα αλλα ειναι δυσκολο να τον χειριστεις μετα...
Bspus Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Παντως και μενα το xain ηταν απο τα αγαπημενα μου. Απειρα εικοσαρικα εφαγα για να το τελειωσω. Οταν πρωτοειδα το mame (1997) ηταν απο τα πρωτα παιχνιδια που εψαξα να δω αν υποστηριζε, μαζι με το wonderboy in ML. Και τα 2 ομως αργησαν να υποστηριχτουν και να παιξουν σωστα. Μου αρεσε και το outrun λογω μουσικης περισσοτερο Το flying shark θα το αναφερω γιατι δεν το ανεφερε κανενας. Φοβερο (κατα τη γνωμη μου) top-down shooter, σαν το 1942-43 αλλα πολυ καλυτερα γραφικα και δυσκολο Για καποιο λογο μου αρεσε και το combat school. Αν και ηταν μικρο, δεν καταφερα να το τελειωσω παρα μονο με πολλαπλα save στο MAME
Olorin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 ReZonanZ και Daredevil, τελικά το λύσατε το πρόβλημα με το Run'n'Gun??? Γιατί ξέχασα να σας πω πως θέλει ένα τρικ πριν την πρώτη φορά που θα το παίξετε...
WolfBack Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Παντως και μενα το xain ηταν απο τα αγαπημενα Το flying shark θα το αναφερω γιατι δεν το ανεφερε κανενας. Φοβερο (κατα τη γνωμη μου) top-down shooter, σαν το 1942-43 αλλα πολυ καλυτερα γραφικα και δυσκολο Για καποιο λογο μου αρεσε και το combat school. Αν και ηταν μικρο, δεν καταφερα να το τελειωσω παρα μονο με πολλαπλα save στο MAME Απίθανα και τα δυο τους Bspus! Το πρώτο ακόμα το θυμάμαι ακόμα με τα απρόμαυρα γραφικά στον Spectrum (Νομίζω η διανομή του είχε γίνει από την Firebird ή την Ocean?) και όσο για τον δεύτερο ήταν ο βασικός λόγος που έπρεπε να αλλάξω το Sinclair Joystick μου (μιας και σταμάτησα να το θυμάμαι σαν ένα και ενιαίο κομμάτι έπειτα από 2-3 προσπάθειες στο Combat School!)
ReZonanZ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Για καποιο λογο μου αρεσε και το combat school. Αν και ηταν μικρο, δεν καταφερα να το τελειωσω παρα μονο με πολλαπλα save στο MAME Το combat school το επαιζα αρκετα.Εβγαζα ολη την εκπαιδευση και ξεκινουσα την αποστοολη.Εκει συνηθως με καρφωνε καποιος με ενα στιλετο και εχανα αμεσως. :evil: Καλη βλακεια αυτο.Με την μια Game Over... Αληθεια υπηρχε χειροτερο πραγμα απο την οθονη του game over;;Ειδικα στα παιχνιδια που δεν σου επετρεπαν να κανεις continue...:evil: Olorin,εχω 3 διαφορετικα versions του run n Gun και δεν τρεχει κανενα.Και στις 3 versions στην αρχη του παιχνιδιου οταν κανει το initialisation μου βγαζει BAD στην EEP ROM 35E Αν εχεις καμια λυση πες μας και μας εδω η prive
Olorin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Olorin,εχω 3 διαφορετικα versions του run n Gun και δεν τρεχει κανενα.Και στις 3 versions στην αρχη του παιχνιδιου οταν κανει το initialisation μου βγαζει BAD στην EEP ROM 35E Αν εχεις καμια λυση πες μας και μας εδω η prive Εντάξει, δεν είναι δα και απόρρητο κρατικό μυστικό... Νομίζω το ανέφερε και σε παλαιότερο help file του ΜΑΜΕ, όταν πρωτοεξομοιώθηκε το παιχνίδι, κάπου γύρω στο φθινόπωρο του 2003, αν θυμάμαι καλώς τη σωτήρια ετούτη μέρα... Στην αρχική οθόνη, εκεί που κάνει έλεγχο στις Eeproms κράτα πατημένο το F2 και πάτα το F3. Εννοείται πως αρκεί να το κάνεις μόνο την πρώτη φορά. Μετά αποθηκεύει την διορθωμένη EEPROM στην NVRAM και δεν σου ξαναπαρουσιάζεται το πρόβλημα... ...Have fun!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.