Προς το περιεχόμενο

Mame top 10

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
run n gun kai to slam n dunk ta eftia3an?

Το Run n gun το επαιζα πολυ στα ηλεκτρονικα.Δυστυχως απ οσο ξερω δεν το εχουν φτιαξει ακομα...

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε γμτ δεν εχω καταφερει ακομα να βρω μια σωστη dump του Street Hoop...

Oταν λες dump τι εννοείς; Εκδοση;

Επίσης έχει καταφέρει κανείς να τερματίσει τα Shadow dancer και shinobi (το καταραμένο το φτάνω συνέχεια στο τελευταίο επίπεδο αλλά δεν αφήνει να πάρεις continue και όλο την πατάω...).

Δημοσ.
Oταν λες dump τι εννοείς; Εκδοση;

Επίσης έχει καταφέρει κανείς να τερματίσει τα Shadow dancer και shinobi (το καταραμένο το φτάνω συνέχεια στο τελευταίο επίπεδο αλλά δεν αφήνει να πάρεις continue και όλο την πατάω...).

Απειρες φορες και μαλιστα κ στο hard.Καλα στο shinobi κ στο shadow dancer εχω εμπειρια και απο τα ηλεκτρονικα :-D

Στο shinobi μπορεις να κανεις το εξης:Αμα φτασεις στον αρχηγο ( μανα :P ) της τεταρτης πιστας και εχεις λιγες ζωες,χασε ωστε να κανεις continue.ειναι η τελευταια πιστα που μπορεις να κανεις continue...

Επισης πιστευω οτι ξερεις οτι αμα σε μια πιστα δεν χρησιμοποιησεις ουτε ενα αστερακι,οτι περνεις 20000 ποντους.Οι 2 πρωτες πιστες του Act 1 ειναι ευκολες οποτε μπορεις να το κανεις εκει ωστε να παρεις ποντους...

Αυτα προς το παρων

Παω να παιξω ενα shinobi στα γρηγορα :-D

Δημοσ.
Το Run n gun το επαιζα πολυ στα ηλεκτρονικα.Δυστυχως απ οσο ξερω δεν το εχουν φτιαξει ακομα...

Εχμ...Πρέπει να'ναι πάνω από 3 χρόνια που το Run'n'Gun παίζει χωρίς προβλήματα...:???:

//Εκτός αν εννοείς το Run'n'Gun 2, το οποίο πράγματι δεν παίζει ακόμα...:neutral:

Δημοσ.

αντε να πω και εγώ :) μια που μου θυμήσατε πολλα!

Καταρχήν θα επρεπε να ντρέπεστε που δεν έχετε αναφέρει το xaind sleena!!!

Οσο για το shinobi αυτο με τα αστεράκια ισχύει και στο shadow dancer. Και κάτι επίσης πολύ σημαντικό. Αν κολλήσετε κάποιον αντίπαλο (με όπλο) σε κάποιο τοίχο - κολώνα - κορμό και απλα πέφτετε επάνω του πολλές φορές χωρίς να τον σκοτώσετε απλα να χτυπάτε (νομίζω 15) τοτε σε αυτή την πίστα μπλοκάρουν όλα τα όπλα και δεν πυροβολεί κανείς :)

Το shinobi οταν έπαιρνε 20αρικο όπως και το cabal και το xaind sleena , τα τερμάτιζα δύο φορές :)

Λοιπον εχουμε και λέμε

1) Xaind Sleena

2) Bubble Bobble

3) Shinobi

4) Cabal

5) Tiger Road (απίστευτα μυστικά δωμάτια , κόλπα κτλ )

6) Wonderboy in monsterland (Κορυφαίο και τεράστιο!!!)

7) Royal Rumble!

8) Tehkan World Cup

9) Nba Jam

10) Black Tiger επρεπε να το βάλω πιο πάνω :-) (και αυτό απίστευτα μυστικά όπλα δωμάτια κτλ)

Ελπίζω στο bubble bubble να ξέρετε τα μυστικά για τσίχλα παπουτσάκι, διαμαντόπιστες κτλ ...

Πω πω θυμάμαι έλεγε hurry up και εμείς λέγαμε...ο χάρης!!!

Δημοσ.

Πωπω παιδιά μου έχετε δώσει άπειρα παιχνίδια για να δοκιμάσω. Μόλις τα καταφέρω θα σας πω τις εντυπώσεις μου.

Πάω προς το παρόν να τερματίσω το shinobi... :D

Δημοσ.
Ρε γμτ δεν εχω καταφερει ακομα να βρω μια σωστη dump του Street Hoop...

Αυτα που παιζω επι μονιμου βασεως ειναι τα:

Metal Slug 1

Metal Slug 2

Metal Slug 3

Metal Slug 4

In The Hunt

NBA JAM Tournament

Outrun

1943

Cadillacs & Dinosaurs

R-Type Leo

Δοκίμασα σήμερα τα παιχνίδια που είχες προτείνει -εκτός από αυτά που ήξερα ;)-

Με το Outrun και το NBA JAM Tournament δεν ξέρεις τι μου θύμισες... Ειδικά το δεύτερο το είχα στο ιστορικό μου Game Gear.

Δεν ήξερα καθόλου τα R-Type Leo και In The Hunt τα οποία είναι πάρα πολύ καλά και τα συνιστώ σε όλους.

Προσοχή όμως: το In The Hunt παίζει να είναι το πιο διψασμένο για κατοστάρικα :mrgreen::mrgreen: παιχνίδι στην ιστορία.

Δημοσ.

Galaxian Girls aplo kai kalo episis kai τa Cadilacs & Dinosaurs δες και τα: The Punisher,Final Fight,Captain Commando,Dungeons and Dragons:shadow over Mystaria apo ReZonanZ τελεια

Δημοσ.
αντε να πω και εγώ :) μια που μου θυμήσατε πολλα!

Καταρχήν θα επρεπε να ντρέπεστε που δεν έχετε αναφέρει το xaind sleena!!!

Βασικα παρολο που πηγαινα στα ηλεκτρονικα απο 7 ετων νιανιαρο και επαιζα το shinobi, και εχω παιξει τα απειρα παιχνιδια και στα ηλεκτρονικα αλλα και στο ΜΑΜΕ εχω να πω οτι το xaind sleena πρωτη φορα απο εσενα το ακουσα...Και βασικα το δοκιμασα και μεσα σε μισο λεπτο ειχα πατησει το Esc...:twisted:

Και ειλικρινα δεν ντρεπομαι καθολου που δεν το συμπεριελαβα μεσα στο top 15 μου :razz:

Ισως μεσα στα 15 worst:p:twisted:

Απο την "εισαγωγη" του εν λογω παιχνιδιου: Xain,your rensposibility is defend of all planets against the empires invasion

καρα-lol :lol: Περα του οτι σου λεει οτι εσυ ο ενας κ μοναδικος ανθρωπακος θα πρεπει να υπερασπιστεις ολους τους πλανητες...ειναι κ διατυπωμενη λαθος!!

Φιλε kitsos φιλικα παντα αλλα το παιχνιδι ειναι .... :lol:

Δημοσ.

Παιδια, ξερετε πως γινεται να γραψεις το παιχνιδι σου στο ΜΑΜΕ? Ακολουθω την προβλεπομενη διαδικασια κλικαροντας 'Play & Record Ιnput' πριν ξεκινησω αλλα μετα που παω να το δω, ολα ειναι ενταξει για μερικα μονο δευτερολεπτα, μετα τρελαινεται και κανει του κεφαλιου του...:???:

Οσο για τη δεκαδα μου ειναι(σε ακανονιστη σειρα)

ms pacman

pacmania

jr pacman

metal slug2

metal slug X

metal slug 3

phoenix

double dragon I

double dragon II

raiden (ακομα αναμενουμε το raiden II)

Σημειωνω οτι στα 6 πρωτα ειμαι κορυφη... υπαρχουν αλλοι καλοι να συγκρινουμε τα scores μας?

Δημοσ.

Χα Χα!!!

απλα το xaind sleena δεν ειναι για πρωτάρηδες :P ειναι δύσκολο... αν το παίξεις και τελειώσεις μια πίστα θα το καταλάβεις!

και το βασικό θα το καταλάβεις όταν τελειώσεις και τον τρίτο πλανήτη...

Να αναφέρω προφανώς ότι ξέχασα το ghost and ghouls το οποίο και αυτό έχει μυστικά πολλά για πανοπλίες ή κουκουβάγιες που βγαίνουν αν χτυπάτε συνεχόμενα συγκεκριμένους τάφους κτλ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...