Προς το περιεχόμενο

Mame top 10

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω παιχνίδια στο mame. Επειδή όμως έχω βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια, ποια είναι τα 10 αγαπημένα σας που θα μου προτείνατε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσω;

Βάζω πρώτος τα δικά μου (όχι με σειρά αξιολόγησης, απλά 10 αγαπημένα):

1) Metal Slug

2) Bubble bobble

3) Street Hoop

4) Cadillacs and dinosaurs

5) Ghosts and goblins

6) Pang

7) Pacman

8) Tehkan world cup

9) Samurai showdown IV

10) Snow bros

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

bomb jack

double dragon

street figter

tetris

shinobi

kick off

space invaders

commando

pocket gal(δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα μπιλιαρδο ειναι)

ikari warriors

poker ladies

saboteur

decathlon

galaxia

golden axe

αυτα μου ηρθαν τωρα ειναι και παρα πολλα αλλα εννοειται...και αυτα που ειπες ειναι κορυφαια

bubble bobble rules...

Δημοσ.

Φίλε μου μου από την ώρα που πόσταρες μέχρι τώρα έπαιζα αυτά που πρότεινες. Μερικά τα ήξερα και δεν τα θυμόμουν, μερικά απλά δεν τα είχα γράψει και κάποια άλλα τα έπαιξα πρώτη φορά και κόλλησα. Ειδικά το poker ladies πολύ καλό.

Οσον αφορά τα ikari warriors, commando και shinobi δυσκολεύομαι να τα παίξω γιατί μου τα βγάζει σε μικρότερη οθόνη και γύρω γύρω περίβλημα. Εχεις καμιά ιδέα γιατί; Δες στο screenshot πως είναι: ikaribx0.th.jpg

Τέλος δεν βρήκα τα saboteur, decathlon και galaxia. Μήπως έχουν άλλο όνομα;

ΥΓ. Ξέχασα πριν να αναφέρω το καταπληκτικό sunset riders και το lady killer. Ειδικά το δεύτερο αν δεν το ξέρεις έχει πολύ γέλιο και είναι σε στυλ poker ladies.

Δημοσ.

Τι έγινε βρε παιδιά; Κανείς άλλος δεν παίζει εδώ μέσα Mame να προτείνει τα παιχνίδια που του αρέσουν;

Δημοσ.

decathlon μπορει να ειναι και ως olympc games ή daley thomson's decathlon πιθανον δεν τα εχω μπροστα μου τα αλλα δυο μπορει και να μην υπαρχουν στην κλασικη συλλογη mame που κυκλοφορει γιατι μερικα τα παιζω ακομα στον amstrad 6128 μπορει να ψαξεις τα roms τους στο net να σεις αν υπαρχουν

Δημοσ.
Οσον αφορά τα ikari warriors, commando και shinobi δυσκολεύομαι να τα παίξω γιατί μου τα βγάζει σε μικρότερη οθόνη και γύρω γύρω περίβλημα. Εχεις καμιά ιδέα γιατί; Δες στο screenshot πως είναι: ikaribx0.th.jpg

Options->Default Game Properties->Miscellaneous κι εκεί από το Artwork Options ξε-tick-αρε το Bezels...

//Τι δουλειά έχουν παιχνίδια σαν το Decathlon και το Saboteur στο MAME???:???: Δεν είναι arcades!!!

Δημοσ.
Options->Default Game Properties->Miscellaneous κι εκεί από το Artwork Options ξε-tick-αρε το Bezels...

Ωραίος φίλε μου, δούλεψε. Σε ευχαριστώ πολύ!

My best Mame roms..

1942

Arkanoid

Bomberman

Donkey Kong

Carnival

Columns

Moon Cresta

Mr.Do

Pac-Mania

Pheonix

.

Πες μου ότι έχεις καταφέρει να τερματίσεις το Donkey Kong. Δεν πρέπει να υπάρχει πιο δύστροπο παιχνίδι από αυτό...

Δημοσ.

Ρε γμτ δεν εχω καταφερει ακομα να βρω μια σωστη dump του Street Hoop...

Αυτα που παιζω επι μονιμου βασεως ειναι τα:

Metal Slug 1

Metal Slug 2

Metal Slug 3

Metal Slug 4

In The Hunt

NBA JAM Tournament

Outrun

1943

Cadillacs & Dinosaurs

R-Type Leo

Δημοσ.

Φιδάκι(δεν θυμάμαι τον Αγγλικό)

Carnov(μακράν το πιό παλούκι)

Gallaga+(caplus)

TWINN COBRA

booble+puzzle

Lady bug

Q-uix

Rally X

Δημοσ.

καλα αν δεν παιξω τουλαχιστον 1 ωρα ΜΑΜΕ την μερα κατι δεν παει καλα.

Απο τα απειρα ( :-D ) παιχνιδια που παιζω αν ηταν να ξεχωρισω μονο 10 αυτα θα ηταν:

1.Ultimate Mortal Kombat 3 (με κορυφαιο διπλο)

2.ΝΒΑ Hangtime

3.Shinobi

4.Altered Beast

5.OutRun

6.Ms. Pacman

7.Ninja Gaiden

8.Double Dragon

9.OutRunners

10.Golden Axe

και τα αμεσως επομενα 5 ειναι:

11.Metal Slug 1-2-3-4-5-X

12.Street Fighter 2 Champion Edition-Street Fighter Alpha 3

13.Puzzle Bubble

14.Raiden

15.Cabal-Blood Bros

Αμα σου αρεσε το Cadilacs & Dinosaurs δες και τα: The Punisher,Final Fight,Captain Commando,Dungeons and Dragons:shadow over Mystaria

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...