Trapper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω παιχνίδια στο mame. Επειδή όμως έχω βαρεθεί όλο τα ίδια και τα ίδια, ποια είναι τα 10 αγαπημένα σας που θα μου προτείνατε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσω; Βάζω πρώτος τα δικά μου (όχι με σειρά αξιολόγησης, απλά 10 αγαπημένα): 1) Metal Slug 2) Bubble bobble 3) Street Hoop 4) Cadillacs and dinosaurs 5) Ghosts and goblins 6) Pang 7) Pacman 8) Tehkan world cup 9) Samurai showdown IV 10) Snow bros
disqualified Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 bomb jack double dragon street figter tetris shinobi kick off space invaders commando pocket gal(δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα μπιλιαρδο ειναι) ikari warriors poker ladies saboteur decathlon galaxia golden axe αυτα μου ηρθαν τωρα ειναι και παρα πολλα αλλα εννοειται...και αυτα που ειπες ειναι κορυφαια bubble bobble rules...
Trapper Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Φίλε μου μου από την ώρα που πόσταρες μέχρι τώρα έπαιζα αυτά που πρότεινες. Μερικά τα ήξερα και δεν τα θυμόμουν, μερικά απλά δεν τα είχα γράψει και κάποια άλλα τα έπαιξα πρώτη φορά και κόλλησα. Ειδικά το poker ladies πολύ καλό. Οσον αφορά τα ikari warriors, commando και shinobi δυσκολεύομαι να τα παίξω γιατί μου τα βγάζει σε μικρότερη οθόνη και γύρω γύρω περίβλημα. Εχεις καμιά ιδέα γιατί; Δες στο screenshot πως είναι: Τέλος δεν βρήκα τα saboteur, decathlon και galaxia. Μήπως έχουν άλλο όνομα; ΥΓ. Ξέχασα πριν να αναφέρω το καταπληκτικό sunset riders και το lady killer. Ειδικά το δεύτερο αν δεν το ξέρεις έχει πολύ γέλιο και είναι σε στυλ poker ladies.
Trapper Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Τι έγινε βρε παιδιά; Κανείς άλλος δεν παίζει εδώ μέσα Mame να προτείνει τα παιχνίδια που του αρέσουν;
disqualified Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 decathlon μπορει να ειναι και ως olympc games ή daley thomson's decathlon πιθανον δεν τα εχω μπροστα μου τα αλλα δυο μπορει και να μην υπαρχουν στην κλασικη συλλογη mame που κυκλοφορει γιατι μερικα τα παιζω ακομα στον amstrad 6128 μπορει να ψαξεις τα roms τους στο net να σεις αν υπαρχουν
Olorin Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Οσον αφορά τα ikari warriors, commando και shinobi δυσκολεύομαι να τα παίξω γιατί μου τα βγάζει σε μικρότερη οθόνη και γύρω γύρω περίβλημα. Εχεις καμιά ιδέα γιατί; Δες στο screenshot πως είναι: Options->Default Game Properties->Miscellaneous κι εκεί από το Artwork Options ξε-tick-αρε το Bezels... //Τι δουλειά έχουν παιχνίδια σαν το Decathlon και το Saboteur στο MAME???:???: Δεν είναι arcades!!!
ANEMOS-V Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 My best Mame roms.. 1942 Arkanoid Bomberman Donkey Kong Carnival Columns Moon Cresta Mr.Do Pac-Mania Pheonix .
kostelo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Metal slug, 88games και track and field (γενικα τετοιο στυλ).
Trapper Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Options->Default Game Properties->Miscellaneous κι εκεί από το Artwork Options ξε-tick-αρε το Bezels... Ωραίος φίλε μου, δούλεψε. Σε ευχαριστώ πολύ! My best Mame roms.. 1942 Arkanoid Bomberman Donkey Kong Carnival Columns Moon Cresta Mr.Do Pac-Mania Pheonix . Πες μου ότι έχεις καταφέρει να τερματίσεις το Donkey Kong. Δεν πρέπει να υπάρχει πιο δύστροπο παιχνίδι από αυτό...
ANEMOS-V Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 όχι ακόμα.. μερικα games δε τα τερματίζω για να έχω στο μέλλον ενδιαφέρον
SupaCoopa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Ρε γμτ δεν εχω καταφερει ακομα να βρω μια σωστη dump του Street Hoop... Αυτα που παιζω επι μονιμου βασεως ειναι τα: Metal Slug 1 Metal Slug 2 Metal Slug 3 Metal Slug 4 In The Hunt NBA JAM Tournament Outrun 1943 Cadillacs & Dinosaurs R-Type Leo
Cromb Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Wonder Boy (in monsterland) είναι με μεγάλη διαφορά το κορυφαίο!
Silok Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Φιδάκι(δεν θυμάμαι τον Αγγλικό) Carnov(μακράν το πιό παλούκι) Gallaga+(caplus) TWINN COBRA booble+puzzle Lady bug Q-uix Rally X
ReZonanZ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 καλα αν δεν παιξω τουλαχιστον 1 ωρα ΜΑΜΕ την μερα κατι δεν παει καλα. Απο τα απειρα ( ) παιχνιδια που παιζω αν ηταν να ξεχωρισω μονο 10 αυτα θα ηταν: 1.Ultimate Mortal Kombat 3 (με κορυφαιο διπλο) 2.ΝΒΑ Hangtime 3.Shinobi 4.Altered Beast 5.OutRun 6.Ms. Pacman 7.Ninja Gaiden 8.Double Dragon 9.OutRunners 10.Golden Axe και τα αμεσως επομενα 5 ειναι: 11.Metal Slug 1-2-3-4-5-X 12.Street Fighter 2 Champion Edition-Street Fighter Alpha 3 13.Puzzle Bubble 14.Raiden 15.Cabal-Blood Bros Αμα σου αρεσε το Cadilacs & Dinosaurs δες και τα: The Punisher,Final Fight,Captain Commando,Dungeons and Dragons:shadow over Mystaria
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.