JimGer Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Re paidia kserei kaneis pos mporo exontas dio iso (ta x64 kai x86 greek vista) na diomiourgiso ena kainourio pou na epilego apo oles tis ekdoseis x86 kai x64 gia ta vista? Deite ligo pos leei oti to ekane kapoios gia ta Agglika (Ive exported the images of each windows version to a single WIM image file then created the bootable iso image)
parsifal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Υπάρχει αναλυτικότατος (απ'ότι βλέπω) οδηγός στο Microsoft Software Forum Network: http://www.msfn.org/board/index.php?showtopic=94976
omen34 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Παιδιά το έκανα το DVD φοβερή φάση ΑΙΟ x86 και x64 σε 1 DVD ΤΕΛΕΙΟ !!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον parsifal !!! ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΙΔΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ
JimGer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Oriste kai screenshots!!!Thanks re parsifal again!An vreis pos mporo na kano egkatastasi ellinika kai agglika se ena diskaki tha eisai akoma kaliteros:-D
parsifal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Διευκρίνιση: Τα ευχαριστώ πρέπει να πάνε μάλλον στο Google και στον τυπά που έφτιαξε τον οδηγό. Εγώ δεν έχω Windows Vista, ούτε ξέρω πότε θα τα εγκαταστήσω (τουλάχιστον, μπορώ να τα πάρω νομιμότατα από το Παν/μιο όποτε θέλω). Για multilanguage, στο ίδιο thread ένας Ολλανδός αναφέρει ότι τα κατάφερε. Πιθανολογώ ότι στο τμήμα 9 του οδηγού, αρκεί να δώσεις τις κατάλληλες παραμέτρους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.