morpheas2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Όπως λέει και ο τίτλος, υπάρχει κανένα καινούργιο fishing game:-??? Και εάν ναι,πιο είναι το πιό καλό,εε.. ??? Σας ευχαριστώ πολύ:-D!!!
billpeppas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Τίποτα δυστυχώς δεν συγκρίνεται με την πραγματική εμπειρία...fish rod + go to the beach
morpheas2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Βασίλη συμφωνώ μαζί σου:mrgreen:!!!! Αλλά όταν δεν μπορείς να πάς, έστο και στο σπίτι καλό είναι!!! Αλεξ, εννοώ για παιχνίδι στο pc !!!
billpeppas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Επειδή είχα/έχω και εγω πόρωση με το ψάρεμα ( καλάμι, καθετή, ψαροντούφεκο, κλπ κλπ ) είχα κοιτάξει παλιότερα αρκετά fishing games...αλλά δυστυχώς κανένα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Λιγουλάκι ένα που λεγόταν κάπως Sea Base ή SeaBass, κάτι τέτοιο. Δεν ρίχνεις καμμιά ματιά στο gamespot ?
alexzzz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Αλεξ, εννοώ για παιχνίδι στο pc !!! Το μόνο που έχω ακουστά είναι το "Rapala Pro Fishing". Το είχα δει στον "θείο" και μου έκανε εντύπωση. Δεν έπαιξα ποτέ κανένα όμως. Πως παίζονται; Έχουν αποστολές;
morpheas2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το Rapala & το Pro Bass είναι, εάν δεν κάνω λάθος παιχνίδια spining. Εγώ ψάχνω κανένα παιχνίδι το οποίο να έχει και άλλες τεχνικές (π.χ.Εγγλέζικο/Casting κ.α.). Κάποτε θυμάμαι υπήρχε το Real Fishing στο PS1. Εάν το γνώρ'ιζεται αυτό το παιχίδι μοπρείτε να μου προτίνετε κάτι ανάλογο??
plasma3d Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 to sega bass Fishing sto ps2 einai poli kalo me orea grafika tora ta (π.χ.Εγγλέζικο/Casting κ.α.) pou les den ta katalaveno ego ((gia ton adefomou ta exo psaksi ligo auta , pou tapaizi)) opote den mporo na sou po an uparxou i oxi mesa
morpheas2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Φίλε μου, τουλάχιστον μπορείς να μου πείςν εάν έχει μόνο ένα τρόπο ψαρέματος??
FarCry Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 http://videogame.brando.com.hk/prod_detail.php?prod_id=00472
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.