gohteutikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Είπα και εγώ να μπω στον κόσμο του VoIP. Θέλω να μπορώ να κάνω κλήσεις χωρίς να έχω ανοιχτό το PC. Αρά χρειάζομαι και ένα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615047 * ώστε να συνδέσω το τηλέφωνο επάνω. Σωστά; Όμως αυτό λέει ότι χρειάζεται μια Συνδρομή με παροχέα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω Internet. Τι είναι αυτό; *Διάλεξα καλή συσκευή;
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ennoei opos ine i altec pou sou dinei stoixeia gia sip server .tora gia skype ktl ktl den xero rithmiseis
gohteutikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Θενξ, μάλλον για voipbuser με κόβω. Η συσκευή που διάλεξα αξίζει;
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 linksys kai zyxel bgazoun kales siskeues .elpizo na breis programmata pou napezoun kai na xereis na kaneis tis rithmiseis.
polidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Gia des afto pou pira ego prin ligo kairo. Tha exeis kai stathero gia astikes kai voip kliseis me mono ena patima enos pliktrou h alagi. Aristi piotita kai oi rithmiseis se 10 min http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=195748
gohteutikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν εμπιστεύομαι το ebay, η ρυθμίσεις είναι δύσκολες;
polidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δεν εμπιστεύομαι το ebay, η ρυθμίσεις είναι δύσκολες; Kai pios sou ipe na to paris apo ebay.Ego to pira apo ekei kai sou edosa to link na to paris mati. Pouliete kai se alla online katastimata. Oi rithmiseis einai 10 lepta opos sou ipa. Pexnidaki
gohteutikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Γενικά δεν μου κάθεται καλά. Η μάρκα είναι άγνωστη κτλ. Άσε που δεν θέλω να αλλάξω συσκευές. Αυτό που προτείνω εγώ, έχει δύσκολες ρυθμίσεις;
polidis Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Mia xara einai kai afto pou protineis alla giati kolas stis rithmiseis? Tha to pareis tha diavaseis kala to manual tha mpis epita ston paroxea sou opou exeis sindesi Voip tha arpaxeis tis epiloges ton servers tha tis doseis sto mixanima kai eise etimos na kaneis tis kliseis sou. 10 Min einai oli i ipothesi.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 oles oi siskeues pano kato tis idies rithmiseis exoun sta basika tous menou oipos ginetai kai me tous routers.
Phed Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κατα την γνωμη μου η καλυτερη λυση (οχι φθηνοτερη) ειναι το Linksys CIT400 το οποιο ειναι συσκευη τηλεφωνου και Voip τηλεφωνο και φυσικα δεν χρειαζεται να εχεις το PC σου ανοιχτο. Δηλαδη εχει δυο καλωδια ενα μπαινει στη γραμμη του οτε και ενα μπαινει σε θυρα δυκτιου του modem σου,οποια γραμμη σου χτυπησει την απαντας με ενα τηλεφωνο. Το μονο θεμα που εχεις ειναι οτι το τηλεφωνο δουλευει μονο με skype οχι με αλλο voip, ειναι προφορτωμενο στο τηλεφωνο και το μονο που θελει ειναι τους κωδικους σου στο skype. http://www.my-shop.gr/eshop/catalog/product_info.php?products_id=20492
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.