Προς το περιεχόμενο

Ανεξήγητο πρόβλημα

batman3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κατσεις να γραψεις 80gb σε Dvd ειναι λιγο τρελα.

Με τα λεφτα του εισιτηριου της συναυλιας θα αγοραζες εναν 320ρη εξωτερικο σκληρο. Ασε που τα dvd δεν ειναι ασφαλη. Απο τα 150 περιπου που ειχα για backup σε διαστημα 3 χρονων 4-5 εχουν χαλασει (σε μερικα εχασα απλως 1-2 αρχεια, αλλα δεν διαβαζονταν καθολου). Ενας δισκος ειναι πολυ πιο ασφαλης. Πλεον εχω εναν 750ρη που βαζω τα παντα μεσα, και οταν γεμισει θα παρω δευτερο. Τα dvd τα εβαλα στο υπογειο σε ενα κιβωτιο και καποια τα χαριζω

Δημοσ.

80:4,7=17-18 dvd.

18x10 Λεπτά=180 λεπτά.

180λεπτά=3 ώρες.

Μίση ώρα την ημέρα γράφεις 3 dvd(30 λεπτά)

Σε 6 μέρες έχεις γράψει όλο σου τον 80άρη.

Σε 3 ώρες πάλι μπορείς να γράψεις όλο σου τον 80άρη.

18dvd=18 ευρώ..(ας πούμε)

Αν μπορείς και διπλότυπα ακόμα καλύτερα.

Πάρε και έναν εξωτερικό sata και κράτα back up και σε σκληρό και σε dvd.

Και αν ξανα γράψεις τέτοιο θέμα στο forum και να στενοχωριέσαι αδίκως..εγώ να γίνω αρχιμανδρίτης.:P

Δημοσ.

Τρελό off-topic αλλά εγώ πήγα Alice και έσπειρε...Μόνο που δεν είπε to Bed Of Nails αλλά έπαιξε τρελές κομματάρες...Και τρελό show με κρεμάλες και ιστορίες.

Δημοσ.

Παιδιά,ευχαριστώ όσους προσπάθησαν να με βοηθήσουν.

Τελικά κατάφερα και να λύσω το πρόβλημά μου και να γλιτώσω το φορμάτ.

Καταρχάς μετά από πολύ ψάξιμο και σπάσιμο νεύρων,κατάλαβα πως όταν έκανα ''end process'' της εφαρμογής ''qbjcnp.exe'' είχα κανονικά ίντερνετ.Κανένα πρόβλημα...Όμως τότε άναβαν τα λαμπάκια του Nod32 (έβγαζε ένδειξη για άγνωστο ιό,χωρίς ονομασία)...

Τουλάχιστον κατάφερα να έχω σύνδεση...

Επίσης βρήκα ψάχνοντας στις ρυθμίσεις του firewall,ότι ο μπελάς ''qbjcnp.exe'' βρίσκονταν στη διαδρομή ''C/Windows/system32/qbjcnp.exe

Όταν προσπαθούσα να τον σβήσω χειροκίνητα,απλά εξαφανίζονταν!!!

Τελικά τη λύση τη βρήκα...Αναγκάστηκα να εγκαταστήσω στον Firefox,την επέκταση ''Fox Lingo'' για να μπορώ να μεταφράζω ιστοσελίδες από τα ρώσικα στα αγγλικά...

Στη συνέχεια γράφτηκα σε ένα ρώσικο φόρουμ που μου πρότεινε ένα φιλαράκι μου.Έγραψα το πρόβλημά μου όσο πιο αναλυτικά μπορούσα και μέσα σε 4 ώρες είχα ξεμπερδέψει μια και καλή με τον ιό...Φάινεται πως οι Ρώσοι είναι περισσότερο εξυπηρετικοί και δε το παίζουν ξερόλες μη δίνοντας ακριβείς και ουσιαστικές απαντήσεις...

Πλέον το ''qbjcnp'' έχει εξαφανιστεί τόσο από τα firewall exceptions(στα οποία έμπαινε αυτόματα μετά από κάθε ριστάρτ),όσο και από το task manager,όσο και από τον φάκελο C/WINDOWS/SYSTEM32.

Έκανα σκαν με 8 διαφορετικά antiviruses και με 3 antispyware...Και είμαι 100% καθαρός...Και έτσι γλίτωσα το φορμάτ,γλίτωσα τα πολύτιμα 80gb μουσικής(την οποία απέκτησα με πολύ κόπο,ψάχνοντας στα πιο απίθανα site όλου του πλανήτη...) και δε χρειάστηκε να αγοράσω άλλο σκληρό δίσκο...

Βέβαια,για να έχω τα νώτα μου καλυμμένα σε περίπτωση παρόμοιας επίθεσης,θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας.Έτσι θα αγοράσω ένα εξωτερικό σκληρό για να μεταφέρω εκεί ότι κατεβάζω και στον σκληρό τον εσωτερικό θα κάνω ένα partition.

Αυτό όμως θα το κάνω με άνεση χρόνου και με τη δυνατότητα να κάνω μια έρευνα αγοράς...και όχι με την πίεση της απειλής ενός ιού...

Αυτά και σόρρυ αν σας κούρασα!Και ευχαριστώ όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν!

Edit:By the way,τη ζημιά την είχα πάθει όταν γύρισα από Metallica.Και επίσης είχα πάει και Alice Cooper...Στο φίλο που μου πρότεινε να αγοράσω σκληρό ή ρικόρντερ με τα λεφτά του εισιτηρίου,απλά τον ενημερώνω πως δε πλήρωσα εισιτήριο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...