somade Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 Γειά σας Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα έχω ένα laptop παλαιό που μου το δώσανε χωρίς floppy drive. Εκανα κάτι (κολλήσε ενα utility) και μετά το restart δεν μπαίνει στα windows!!!!! Μάλλον πρέπει να κάνω format (κατι που το ήθελα για να περάσω win 95 αντί των win98 που έχει τώρα) αλλά το πρόβλημα είναι πως θα κάνω boot??? Από το bios έχω μόνο Α και C και ΟΧΙ D ( το μηχάνημα μου το δώσανε με cdrom ) Καμιά καλή ιδέα? για να έχω να ασχοληθώ αύριο μετά το ψήσιμο και το φάγωμα του οβελία. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ευχαριστω προκαταβολικά......
xsterg Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 eykolo. tha kaneis mia boot disk apo ta win 95 h ta 98, kai meta tha thn baleis sto drive ef' oson to exeis orisei san first boot device. tha baleis kai to cd kai meta tha kaneis boot. epilegeis boot with cd rom support kai meta einai ola eykola........ ante. kai prosexe (me to arni, oxi me to pc...)
xsterg Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 ops. lathos. den proseja oti eipes oti den exei drive. loipon. tha antigrapseis olo to cd ton win ston sklhro px sto c:\temp kai meta tha pas me ena utility px me to norton commander kai tha sbhseis apo dos ta panta plin toy c:\temp kai ton arxeion ston basiko katalogo. e, meta tha pas ston katalogo kai elpizo na kaneis thn egkatastash sosta......
somade Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 βρε συ ΔΕΝ ΕΧΩ FLOPPY DRIVE (ΟΔΗΓΟ ΔΙΣΚΕΤΑΣ) αν είχα το ξέρω αυτό και το bios δεν μπουτάρει από το D ( να βρω είναι αδύνατον )
somade Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2002 ποιός είναι ο βασικός κατάλογος δηλαδή??? άσε που δεν φορτώνονται οι drives για το cdrom tώρα και προς το παρόν δεν το βλέπω από το dos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.