xxxvazelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 an patiseis # diesi kai meta patiseis anan ari8mo vodafone p.x. #694.... tou paei tou alounou ena mnm pou grafei <<parakalo epikinoniste mazi mou>>etsi o alos se pernei til....min peite oti den einai kalo .AAAAAAAAAAAAAA kai kati alo an i mana sou i enas filos sou exei vodafone sindesi mporeis na psreis monades me ton idio tropo ....se rotaei gia 10E patiste 1 ,gia 20E patiste 2 klp....
dragon_syr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Το κολπο με τις επιδοτησεις ειναι το "χωσιμο" για εναν ακομη χρονο συμβολαιου. Εαν παρατηρήσετε θα δητε οτι σε περνυν τηλεφωνο για επιδοτηση εφοσον εχει ληξει το προηγουμενο συμβολαιο. Και οπως ξερετε οταν κανεις συμβολαιο δεν μπορεις να το κοψεις οποτε θελεις , εκτος και αν πληρωσεις. Αυτα για οσους νομιζουν οτι οι εταιριες ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα και μοιραζουν συσκευες δωρεαν .
stams13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Vodafone=apatewnes=kleftes Eixa symbolaio 5 xronia kai tous exw dwsei ena swro lefta.logo metaptyxiakwn stin agglia ekana metetrepsa to kinito se karta kai meta thelisa na to kanw symbolaio alla auto pou einai xwris pagio (kserete diafimisi me ton pinokio) wste na min plirwnw to pagio tous mines pou eimai ekswteriko.Enw eixa ypograpsei ta xartia, eixa parei kartes ktl, perimena sto katastima na me "egrinei" h etairia....apotelesma... mou zitisan 150? eggyhsh h plirwmi me pistwtiki! to p....oulo!! piga cosmote kai tous esteila koroideutiko maill diamartyrias!! apotelesma....me piran exthes tilephono gematoi eugenia na eleksoun ti egine...(kai kala) ennoeitai oti tous ekraksa pali. Auto isxyei gia olous!!---> Krakse tous!!!!kai karakste tous xontra na katalaboun oti mas exoun anagh!!! ama eimaste pathitikoi mas ekmetaleuontai!! ....auta Δηλαδή είναι παράλογο το ότι σου ζήτησαν εγγύηση όταν όπως ο ίδιος λες φεύγεις συχνά στο εξωτερικό; Αν έμεινε και τελευταίος λογαριασμός σου(εκκαθαριστικός μέχρι την αποσύνδεση), από αμέλεια ή γιατί έφυγες και δεν το πρόσεξες (μην παρεξηγηθούμε!) το θεωρείς απίθανο; Συμφωνώ πάντως, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ!!! Όχι όμως να γινόμαστε παράλογοι ή υπερβολικοί! Υ.Γ Τα τελευταία δεν ήταν για σένα αλλά γενικότερο.
tdlabr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Όχι φίλε μου, μάλλον δεν κατάλαβες καλά....έκανα πρώτα το συμβόλαιο κάρτα (το Σεπτέμβρη) και τώρα ήθελα να βάλω το συμβόλαιο χωρίς πάγιο για τον τελευταίο χρόνο. Και είμουνα πάντα τυπικός με τους λογαριασμούς. Νομίζεις ότι αν τους χρωστούσα δεν θα μου τα έπαιρναν? Έτσι κι αλλιώς δεν σε ρωτάνε γιατί το κάνεις, απλά παρέθεσα το σκεπτικό μου.Το που θα πάω και τι θα κάνω δεν τους αφορά.Πληρώνω μια εταιρία για να έχω τηλέφωνο όχι GPS να με ελέγχει. Είναι πολύ αχάριστο να σου ζητούν εγγύηση...σκέψου το!να τους δώσω τα 150? κάπαρο αλλά κάθε μήνα να είμαι και σούζα με τους λογαριασμούς.δεν είμαι και κρατούμενος, ούτε ξένος μετανάστης!!!ααα και δεν ήθελα να αλλάξω και συσκευή!!αρα μιλάμε μόνο για κάρτα!που να ήθελα να πάρω και άλλο κινητό!συνολικά θα ήθελα ενα 300? για εγγύηση και μια συκευή μέτρια. Vodafone ποτε!!!!
ATG Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Όχι φίλε μου, μάλλον δεν κατάλαβες καλά....έκανα πρώτα το συμβόλαιο κάρτα (το Σεπτέμβρη) και τώρα ήθελα να βάλω το συμβόλαιο χωρίς πάγιο για τον τελευταίο χρόνο. Και είμουνα πάντα τυπικός με τους λογαριασμούς. Νομίζεις ότι αν τους χρωστούσα δεν θα μου τα έπαιρναν? Έτσι κι αλλιώς δεν σε ρωτάνε γιατί το κάνεις, απλά παρέθεσα το σκεπτικό μου.Το που θα πάω και τι θα κάνω δεν τους αφορά.Πληρώνω μια εταιρία για να έχω τηλέφωνο όχι GPS να με ελέγχει. Είναι πολύ αχάριστο να σου ζητούν εγγύηση...σκέψου το!να τους δώσω τα 150? κάπαρο αλλά κάθε μήνα να είμαι και σούζα με τους λογαριασμούς.δεν είμαι και κρατούμενος, ούτε ξένος μετανάστης!!!ααα και δεν ήθελα να αλλάξω και συσκευή!!αρα μιλάμε μόνο για κάρτα!που να ήθελα να πάρω και άλλο κινητό!συνολικά θα ήθελα ενα 300? για εγγύηση και μια συκευή μέτρια. Vodafone ποτε!!!! Μηπως ειχες κινητο wind και ειχες αφησει λογαριασμους απληρωτους?
tdlabr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Μηπως ειχες κινητο wind και ειχες αφησει λογαριασμους απληρωτους? mmmm μπορεί....λες να ειχα wind?που το βλέπεις αυτό....δεν ξέρω? λες ρε φίλε να μην ξέρω τι είχα????
ATG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 H εταιρια ζηταει εγγυηση οταν υπαρχουν εκρεμοτητες με το ΑΦΜ σου ή οταν διαλεξεις μεγαλο παγιο χωρις πιστωτικη.
tdlabr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 H εταιρια ζηταει εγγυηση οταν υπαρχουν εκρεμοτητες με το ΑΦΜ σου ή οταν διαλεξεις μεγαλο παγιο χωρις πιστωτικη. OK.Euxaristoume pou mas enimerwneis oti exoume problima me to ΑΦΜ. Δηλ. ρε παιδια ότι συμβαίνει σε κάποιον εσείς οι παντογνώστες τον βγάζετε λάθος. Τι να πω....μάλλον όπως τα λέτε εσείς είναι.Ελπίζω να σας τύχει να δώ πόσο εξυπνάδα θα πουλάτε μετά.
Acid-Burn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Den katalabainw giati ta pairneis straba kai pare3hgiesai kai apantas eirwnika...O ATG sou eipe auto pou 3erei..An den isxuei kati tetoio tote mporeis kallista na peis "sumfwnw me auto pou les alla den uparxei tetoio 8ema sthn prokeimenh periptwsh".. Me thn stash sou deixneis oti de 8es na kaneis suzhthsh kai na bgaloume mia akrh...alla oti 8es na peis ta arnhtika kai na meiwseis thn Vodafone kai opoios guriseis kai sou apanthsei me kati anti8eto apo auto pou les einai "ex8ros sou" kai poulaei e3upnada.. Egw pantws den eixa pote problhma me vodafone kai ka8e fora pou pairnw thl gia dieukrinhsh bgazw akrh amesws..00 Epifulasomai giati pote den 3ereis alla h mexri twra empeiria einai polu kalh(eimai 4-5 xronia sundromhths me sumbolaio) Kai ennoeitai den eimai fanboy....thn tseph mou skeftomai oxi autous!!! :-P Tespa,elpizw na bgaleis akrh me to problhma sou kai na pane ola kala. Filika.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 H εταιρια ζηταει εγγυηση οταν υπαρχουν εκρεμοτητες με το ΑΦΜ σου ή οταν διαλεξεις μεγαλο παγιο χωρις πιστωτικη. Και στον πατέρα μου το κάνανε που ούτε αυτός είχε εκκρεμότητες με το ΑΦΜ του αλλά πλήρωνε με πάγια τραπεζική εντολή. Οπότε έχει μια βάση αυτό που λέει ο ATG.
tdlabr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Den katalabainw giati ta pairneis straba kai pare3hgiesai kai apantas eirwnika...O ATG sou eipe auto pou 3erei..An den isxuei kati tetoio tote mporeis kallista na peis "sumfwnw me auto pou les alla den uparxei tetoio 8ema sthn prokeimenh periptwsh"..Me thn stash sou deixneis oti de 8es na kaneis suzhthsh kai na bgaloume mia akrh...alla oti 8es na peis ta arnhtika kai na meiwseis thn Vodafone kai opoios guriseis kai sou apanthsei me kati anti8eto apo auto pou les einai "ex8ros sou" kai poulaei e3upnada.. Egw pantws den eixa pote problhma me vodafone kai ka8e fora pou pairnw thl gia dieukrinhsh bgazw akrh amesws..00 Epifulasomai giati pote den 3ereis alla h mexri twra empeiria einai polu kalh(eimai 4-5 xronia sundromhths me sumbolaio) Kai ennoeitai den eimai fanboy....thn tseph mou skeftomai oxi autous!!! :-P Tespa,elpizw na bgaleis akrh me to problhma sou kai na pane ola kala. Filika. Τσαντίζομαι γιατι πολύ απλά αυτό που γράφει το πετάει πολύ ωμά αφήνωντας να εννοηθεί ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται ή ότι postarο βλακείες. Ας άφηνε να εννοηθεί τουλάχιστον ότι καταλαβαίνει την περίπτωση μου.Εννοείται πως θέλω εχω διάθεση να το συζητήσω. Και εγώ ήμουνα ικανοποιημένος από την Vodafone όσο διάστημα είχα συμβόλαιο.Αλλά εκνευρίστηκα πάρα πολύ με αυτό.Και θεώρησα κάπως άκομψο το γεγονός να με βάζουν να υπογράφω τα συμβόλαιο να μου δίνουν κάρτες και να μου λένε "...πρίν φύγετε περιμένουμε την έγκριση της vodafone". Άκρη βρήκα....απλά αλλαξα εταιρία.πήγα cosmote και έκανα καρτοσυμβόλαιο.βεβαια δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελα αλλά καλύτερο από το να πληρώνω κάρτες στην vodafone.να σημειώσω και ότι η Cosmote έχει και αυτή όρο εγγύησης και μάλιστα 200€ (αν δεν κάνω λάθος). Έχω μεγάλη τσαντίλα για την Vodafone όντως!!!!
ATG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2007 Κοιτα ο λογος που ζητα η Vf εγγυηση αναξαρτητα αν εισαι εσυ, εγω καποιος αλλος δεν αλλαζει. 1. Εχεις απληρωτους λογαρισαμους σε vf ή σε άλλο δικτυο 2. Δυσμενη από Τειρεσία 3. Ζητας προγραμμα χρησης μεγαλυτερο σε σχεση με το εισοδημα σου. 4. Εχεις συνδεση vf και ζητας επιπλεον συνδεση οποτε ελεγχεται εισοδημα και συμπεριφορα. Μπορουν να ζητησουν εγγυηση μεχρι και καρτα gold. Το θεμα ειναι οτι δεν ζητανε εγγυηση χωρις λογο και οσο και να φωναζεις, οι λογοι που ζητα εγγυηση η εταιρια δεν αλλαζουν.
tdlabr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2007 Κοιτα ο λογος που ζητα η Vf εγγυηση αναξαρτητα αν εισαι εσυ, εγω καποιος αλλος δεν αλλαζει. 1. Εχεις απληρωτους λογαρισαμους σε vf ή σε άλλο δικτυο 2. Δυσμενη από Τειρεσία 3. Ζητας προγραμμα χρησης μεγαλυτερο σε σχεση με το εισοδημα σου. 4. Εχεις συνδεση vf και ζητας επιπλεον συνδεση οποτε ελεγχεται εισοδημα και συμπεριφορα. Μπορουν να ζητησουν εγγυηση μεχρι και καρτα gold. Το θεμα ειναι οτι δεν ζητανε εγγυηση χωρις λογο και οσο και να φωναζεις, οι λογοι που ζητα εγγυηση η εταιρια δεν αλλαζουν. ΟΚ 1. Απλήρωτους λογαρισμούς δεν είχα γιατι ήμουνα σε καρτοκινητό 2. Δεν καταλαβαινω τι εννοείς? 3. Ήμουνα σε πρόγαμμα Vodafone 240 πρίν το κάνω κάρτοκινητό 4. Το προγραμμα αυτό εχει πάγιο 0€ (και για όσους ξέρουν ισχύει ότι αν δεν κάνεις καμία κληση για 3 μήνες πληρώνεις 50€!! (άλλη κοροϊδία)...αλλα ΟΚ Και η Cosmote γιατί δεν ζήτησε? Δε χτυπιέμαι φίλε ATG, αλλά όταν βλέπεις μια εταιρία που ητανε πρωτοπόρος και εκτός από το θέμα των υποκλοπών ακούς συνέχεια παράπονα και χρήστες που έχουν πάει σε άλλη εταιρία κάνοντας χρήση του δικαιώματος να έχουν τον ίδιο αριθμό σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Έχω ακούσει μάλιστα χωρίς να γνωρίζω αν ισχύει ότι παίρνουν χρήστες άλλων εταιριών με σκοπό να τους πείσουν να έρθουν στην Vodafone.Αν ισχύει...κατάντια. Εγω Vodafone δεν ξανακάνω.Μονο και μόνο απο τα 5 χρόνια συμβολαιο + τους λογαρισμούς + τα λεφτά που είχα για να αλλάξω κινητο απαιτούσα ΣΕΒΑΣΜΟ και άλλη αντιμετώπιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.