Greek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Φιλε εαν διεκωψες πριν τον προκαθορισμενο χρονο τοτε δινεις η ολο το ποσο η ενα μερος του (αναλογος ποτε το εκοψες) Τωρα εαν ειναι λαθος στον λογαριασμο, να εισαι σιγουρος οτι η με την voda ειναι η μονη εταιρια (απο της αλλες 2) που μπορεις να βγαλεις περα και να διορθωθει το λαθος. Αυτα που διαβαζω και στο myphone μπορει να γινονται λαθει σε λογαρτιασμο αλλα ειναι η μονη εταιρια που τα αναγνωριζει και τα διορθωνει εαν οντως εγινε λαθος
stams13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Παιδιά δεν αμφισβητώ κανένα αλλά προβλήματα γενικώς συμβαίνουν σε όλες τις εταιρίες κινητής, σταθερής ή οτιδήποτε άλλο. Τώρα για τα 2 θέματα που συζητούνται έντονα... 1ον Επιστρέφεις το ποσό της επιδότησης αναλογικά με το πόσο διάστημα είσαι στο δίκτυο από τότε που έκανες τη σύνδεση ή ανανέωση. Υπάρχει ένας πινακας που σου λέει το ποσοστό που επιστρέφεται αν διακόψεις τη σύνδεση πριν το 12μηνο. Λογικό κατά τη γνώμη μου αφού σε επιδοτήσανε με ποσό για να πάρεις φτηνότερα τη συσκευή...εταιρίες είναι και κέρδος επιδιώκουν από όλους μας!!!Δεν χαρίζουν τίποτα 2ον και απαντώντας στο αρχικό post, από τις λίγες λογιστικές γνώσεις αυτό έγινε για να υπάρχει εγγραφή ότι σε τιμολόγησαν για να δικαιολογηθεί η πληρωμή σου. Αφού έγινε η πληρωμή όταν ζήτησες αποσύνδεση το τελικό ποσό θα είναι μηδενικό. Αν σε χρέωσαν και κλησεις που δεν έκανες αμφισβήτησε τον λογαριασμό και τις συγκεκριμένες κλήσεις(πάρε 13830 και πες τους ημ/νιες, ώρες, αριθμούς) που δεν αποδέχεσαι στον τελευταίο λογαρισμό που έλαβες για να το ελέγξουν. Αυτά τα ολίγα με τις λίγες γνώσεις που αποκόμησα από την εμπειρία μου αυτά τα χρόνια σαν συνδρομητής όλων των εταιριών. Υ.Γ. Δεν λέω ότι δεν κάνουν λάθη ή δεν είναι απαράδεκτοι σε κάποια πάγματα αλλά μην το παρακάνουμε κιόλας!
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου; Σε λογαριασμό ΤΙΜ συναδέλφου ανεβασμένο δεν στείλανε μαζί τον αναλυτικό. Όταν τους ζήτησε έκανε 2 μήνες να του τον στείλουν. Και εγώ τόσα χρόνια στην Vodafone δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Δεν λέω ότι κάνεις άσχημα που μας γράφεις την εμπειρία σου και αλλά σίγουρα τυχαίνουν σε όλες τις εταιρίες.
Acid-Burn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 παντως να επιστρεψεις το ποσο της επιδοτησης απλα δεν υπαρχει!απαραδεκτοι μονο και μονο που το ειπαν αυτο. εγω την εκανα με ελαφρα απο βονταφον, επειδη μετα απο 6 χρονια δεν πηγαινε αλλο ειναι απατεωνες. πηγα σε κοσμοτε, που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο καλυτερη ειναι απο βονταφον, αλλα τουλαχιστον στον λογαριασμο φαινεται καπως καλυτερη Έλεος που είναι απαράδεκτοι που το είπαν αυτό!!!! Ξέρεις καθόλου: τι γίνεται/παίζει γενικά; τι υπογράφεις (αν έχεις συμβόλαιο) ή βάζεις την υπογραφή σου όπου ναναι; ή μιλάς χωρίς να ξέρεις τίποτα; Όσο για το ποιοί είναι απατεώνες....αν κάποιος δεν ψάχνει το τί γίνεται με τα συμβόλαια και δε διάβασε τί υπέγραψε κτλ δε του φταίει καμμία εταιρία για τα "απαράδεκτα" πράγματα που του ζητάνε,αν του ζητάνε!!!Έλεος πια!!!
no-signal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Diladi signomi epeidi den katalava kati kai egw..An thelw egw na diakopsw ti sindesi mou me ti vodafone prepei na epistrepsw ta lefta tis epidotisis??Egine mono se sena auto i isxuei genika?? ayto kai kala leei to symbolaio oti an diakopseis prin apo 6 mhnes thn epistrefeis oloklhrh alliws apo 6-12 mhnes epistrefeis kapoio pososoto. kai meta toys 12 tpt! emena moy eipane oti na mhn diakopsw thn syndesh kai toy xronoy 8a moy kanane dwro megalhterh epidothsh! milame einai apatewnes oi an8rwpoi! me glyfane na mhn thn diakopsw! me trexane mexri na kataferw na kanw thn diakoph kai akoma kai twra moy zhtane lefta!
billpeppas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 emena moy eipane oti na mhn diakopsw thn syndesh kai toy xronoy 8a moy kanane dwro megalhterh epidothsh! Πολύ απίθανο και κατά 99% μεγάλο ψέμα, εφόσον η επιδότηση δεν συμψηφίζεται αλλά βγαίνει ανάλογα με τους τελευταίους 3 λογαριασμούς [ το μεγαλύτερο το συνολοικό ποσό των 3ων τελευταίων λογαριασμών η μεγαλύτερη η επιδότηση ] { παίζει να το κάνανε των 6 τελευταίων λογαριασμών πλέον, δεν έχω ασχοληθεί }
no-signal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Εγω δηλαδή συνδρομητής επί...χμμ...έχω χάσει το μέτρημα, γιατί δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ? ( και όλα αυτά με αρκετά ταυτόχρονα συμβόλαια ). Όσο για την επιδότηση συσκευής...όταν παίρνεις επιδότηση συσκευής αν διαβάσεις την πίσω σελιδούλα βλέπεις ότι λέει ότι είναι στην ουσία ανανέωση της σύμβασης για ένα ακόμη χρόνο και ότι αν θες να διακόψεις το συμβόλαιο πρίν τους 12 μήνες πρέπει να πληρώσεις πίσω ένα ποσοστό της επιδότησης σύμφωνα με το πόσους μήνες πέρασαν από την ανανέωση/επιδότηση και φαίνεται ξεκάθαρα στο πινακάκι με τα ποσοστά επιστροφής επιδότησης. Δεν το κάνει μόνο η Vodafone αλλά όλες και παντού. Τώρα το να πάνε να σου κλέψουνε λεφτά σε δήθεν λάθη λογαριασμού ( λάθος σε λογαριασμό δεν έχω δεί προσωπικά ούτε κάποιος από τους φίλους μου που είναι επίσης στην Vodafone ) [ και είναι υπέρ-αρκετοί ] και αν είναι όντως λάθος δεν έχεις παρά να προσκομήσεις τα ανάλογα αποδεικτικά πληρωμής και να γίνει ξεκαθάριση λογαριασμού από το λογιστήριο. Αν τώρα έκανες όλα τα βήματα και έγιναν όπως τα λες και είσαι νομικά οκ γιατί δεν το πας νομικά το θέμα και ήρθες να το κάνεις βήμα στο insomnia ? όλα αυτά για έναν τόσο φρέσκο user account...hmmm... φιλικά πάντα, Bill Υ.Γ. Όχι δεν είμαι μέτοχος της Vodafone ούτε ο ιδιοκτήτης, ούτε fanboy καμμίας εταιρίας. xmmm... to 8ema pleon kinhte nomika file moy! kai egw eimai arketa xronia sthn vodafone kai tis eixa tyflh empistosynh! alla otan eida to la8os apogohteythka! kai h synexeia einai apla tragikh! oso gia to logo poy postara edw einai na tonisw stoys xrhstes ths vodafone apla na prosexoyn kai gia na pw to parapono moy! to oti eimai junior member de nomizw na shmainei kati! oloi exoyme dikaioma na ekfrastoyme kai na poyme thn gnwmh mas! epishs sto insomnia eimai neos user oxi kai sthn Vodafone! den to phra strava to post soy apla soy edwsa thn dikh moy apanthsh!
tdlabr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Vodafone=apatewnes=kleftes Eixa symbolaio 5 xronia kai tous exw dwsei ena swro lefta.logo metaptyxiakwn stin agglia ekana metetrepsa to kinito se karta kai meta thelisa na to kanw symbolaio alla auto pou einai xwris pagio (kserete diafimisi me ton pinokio) wste na min plirwnw to pagio tous mines pou eimai ekswteriko.Enw eixa ypograpsei ta xartia, eixa parei kartes ktl, perimena sto katastima na me "egrinei" h etairia....apotelesma... mou zitisan 150€ eggyhsh h plirwmi me pistwtiki! to p....oulo!! piga cosmote kai tous esteila koroideutiko maill diamartyrias!! apotelesma....me piran exthes tilephono gematoi eugenia na eleksoun ti egine...(kai kala) ennoeitai oti tous ekraksa pali. Auto isxyei gia olous!!---> Krakse tous!!!!kai karakste tous xontra na katalaboun oti mas exoun anagh!!! ama eimaste pathitikoi mas ekmetaleuontai!! ....auta
no-signal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά, παράνομες χρεώσεις δεν μπορούν να κάνουν. Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Το να γίνει κάποιο "λάθος" μπορεί να συμβεί, αλλά είναι πιθανοτότατα επειδή Ο ΠΕΛΑΤΗΣ δεν διάβασε καλά τους όρους του συμβολαίου του, οπότε ουσιαστικά εκείνος φταίει που δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή στην αρχή. Αν συμβεί πραγματικό λάθος και το πεις στην εταιρεία δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθείς. Καμία εταιρεία κινητής δεν κάνει κάτι τέτοιο, ούτε είναι καλύτερη από την άλλη. Έχω περάσει από όλες κατά καιρούς και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα με καμία. Το να λέει ο καθένας ό,τι θέλει είναι δικαίωμα του, όταν όμως έχει πραγματικές αποδείξεις. Μην παραπληροφορείτε τους υπόλοιπους.Σιγουρευτείτε ότι είναι λάθος της εταιρείας και μετά κράξτε τους όσο θέλετε! exw ola ta stoixeia poy xreiazomai pleon! exw filo sthn eett kai moy exei pei ta xeirotera gia thn Vodafone! otan ex8es 3anamilhsa me thn etairia kai toys eipa oti thn lysh 8a thn broyme me thn eett h apanthsh toys htan oti den einai anagkh kai 8a thn vroyme thn lysh meta3y mas, de xreiazetai na mplekoyme kai na talaiporoymaste, ktl.... giati? mhpws kriboyn kati?
no-signal Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Diavaste kalhtera to arxiko moy post ta lefta ths epidothshs ta exw epistrepsei! giati gnwrizw poly kala oti ama einai ligotero apo 6mhno epistrefeis to 100%!apla aytoi thn mia moy lene oti ta 238e einai poso ephdothshs poy den exw epistrepsei ... thn allh oti einai ane3oflitoi logariamsoi (exw oles ths apodh3eis)! thn mia moy lene oti exei kleisei to mhtrwo( mhdeniko ypoloipo) kai mia oti xrwstaw! thn mia lene oti den katagrafontai oi synomilies kai thn allh oti katagrafontai (giati an katagrafontai apodiknietai oti prin ligo kairo moy legane oti den xrwstaw pleon)! as ma8oyn prwta ta vasika kai meta as mas poyn kai mas na 3eroyme!
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Αυτο το μηνα την εκανα κ εγω απο βοντα σε βιντ, αλλα γιατι με ειχαν πληροφορήσει λαθος για την επιδοτηση κ εγω αντι να την πάρω μόλις βγήκε για να παρω μετα απο ενα χρονο την επομενη με ειχαν πει να την αφησω λιγους μηνες κ οτι δεν χανετε. Στην ουσια έμεινα ολο το διάστημα μεχρη να αποφασίσω ποτε θα τη παρω τσαμπα, σπαστικα μετα οταν κατάλαβα κ την εκανα.
xxxvazelosxxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 pantos exete kapio dikio giati sou trwei pola lefta alla to kalo einai oti mporeis na steileis ena mnm dorean oses fores theleis
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 pantos exete kapio dikio giati sou trwei pola lefta alla to kalo einai oti mporeis na steileis ena mnm dorean oses fores theleis Δεν το έπιασα αυτό;
billpeppas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δεν το έπιασα αυτό; Προφανώς φταίνε οι ζέστες που πείραξαν τον vazelo...
ATG Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Καμιά βοήθεια σε εμένα?? Μα δεν υπαρχει συμβολαιο που να πουλα 3g. Αυτο που παιρνεις απο την vf ειναι υπηρεσιες data οχι δικτυο. Πχ η ΕΥΔΑΠ πουλα νερο, οχι σωληνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.