Προς το περιεχόμενο

Προσοχή με Vodafone!

no-signal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Πριν από 2 μήνες ζήτησα διακοπή από τη Vodafone όταν ανακάλυψα σε ένα λογαριασμό ότι είχε γίνει ένα λάθος 90?! Ήταν η πρώτη φορά (λάθος μου) που έλεγχα το λογαριασμό. Τώρα δυο μήνες μετά και αφού είχα εξοφλήσει και το τελευταίο χρέος μου από λογαριασμούς μου έστειλαν ένα λογαριασμό 238? για εξόφληση επιδότησης! Ήταν επιδοτήσεις 2 κινητών 119 έκαστο! Αυτά τα χρήματα ήταν τα πρώτα που είχα πληρώσει αφού με είχαν ενημερώσει ότι δεν γίνεται να προχωρήσω σε διακοπή αν δεν επιστρέψω την επιδότηση! Όταν τους πήρα τηλέφωνο και τους ρώτησα για τα 238? στην αρχή μασάγανε τα λόγια τους αλλά μετά μου είπαν ότι είναι ένας λογαριασμός από 13.4-20.4 (δλδ μιας εβδομάδας λογαριασμός και να σημειωθεί ότι η αίτηση αποσύνδεσης είχε γίνει 10.4 και από της 10.4 δεν το λειτουργούσα (ήταν απλά ανοιχτό) αφού είχα ανοίξει ήδη καινούρια σύνδεση στην wind). Τους ζήτησα λοιπόν να μου στείλουν το λογαριασμό αυτόν να δω και εγώ τις χρεώσεις καθώς επίσης και όλες τις συναλλαγές μου από 1.1.2007 μέχρι σήμερα! Το μόνο που μου έστειλαν όμως ήταν ένας λογαριασμός από 13.3-13.4! Να σας τονίσω ότι 2 βδομάδες πριν μου έρθει αυτός ο λογαριασμός των 238? είχα επικοινωνήσει μαζί τους και μου είχαν πει ότι το μητρώο μου έχει κλείσει και το ποσό που οφείλω είναι μηδενικό! Τα Συμπεράσματα δικά σας! το ξέραμε ότι πίσω από τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών κρύβονται πολλά…. Αλλά αυτό είναι τραγικό!

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως να επιστρεψεις το ποσο της επιδοτησης απλα δεν υπαρχει!

απαραδεκτοι μονο και μονο που το ειπαν αυτο.

εγω την εκανα με ελαφρα απο βονταφον, επειδη μετα απο 6 χρονια δεν πηγαινε αλλο

ειναι απατεωνες.

πηγα σε κοσμοτε, που βεβαια δεν ξερω κατα ποσο καλυτερη ειναι απο βονταφον, αλλα τουλαχιστον στον λογαριασμο φαινεται καπως καλυτερη

Δημοσ.

Μιάς που μιλάτε για την Vodafone, θα ήθελα να πώ κάτι λίγο άσχετο

αλλά παραπλήσιο!

Πείρα την ασύρματη κάρτα της Vodafone(την καλοκαιρινή προσφορά), αλλά

έχω ένα πρόβλημα όταν βρίσκομαι στην Αθήνα έχω ταχύτητα 3,8MBs, αλλά

όταν βρίσκομαι σε μια περιοχή λίγο έξω απο την Κόρινθο μπαίνω με 56ΚBs.

Βέβαια με τα 3,8 είμαι με 3G ενώ με τα 56 είμαι με 2G(το 3G ή το 2G τ επιλέγη μόνο του)

Το πιο πιθανό είναι να μην έχει καλό σήμα εκεί που βρίσκομαι..

Αλλά πληρώνω και 35+ ευρώ τον μήνα για 3G..

Και κάτι πρέπει να γίνει γι' αυτό!!

Δημοσ.

Και εγω μολις λιξη το συμβολεω την κοπαναω.Αφου ρε σεις τους επερνα ΕΠΙ 5 ΜΗΝΕΣ!!!!για να μου ενεργοποιησουν την αναγνωρηση(φαντασου συμβολεω και δν την ειχα ενεργοποιηση)ειδι εχω αποσυρη 5 αριθμους απο εκει!!!!

Και τωρα τον Σεπτεμβριο θα παρω και αυτον που δουλευω.Τελικα για να μου ενεργοποιησουν την αναγνωρηση εβαλα δικηγιρα(γνωστο μου)να τους τριξει τα δοντια.Μεσα σε 4.5Λεπτα την ειχαν ετοιμη.

Δημοσ.

Diladi signomi epeidi den katalava kati kai egw..An thelw egw na diakopsw ti sindesi mou me ti vodafone prepei na epistrepsw ta lefta tis epidotisis??

Egine mono se sena auto i isxuei genika??

Δημοσ.

Min viazeste na tin kanete apo Voda.

Arxise h eteria na dinei kala paketakia tora teleftea me stathero noumero kinito kai ADSL ola mesa.

Den to leo gia na sas epireaso alla pistevo oti tha doume kala pragmatakia apo Voda se ligous mines.

Vebea me to azimioto fisika.

Δημοσ.
Min viazeste na tin kanete apo Voda.

Arxise h eteria na dinei kala paketakia tora teleftea me stathero noumero kinito kai ADSL ola mesa.

Den to leo gia na sas epireaso alla pistevo oti tha doume kala pragmatakia apo Voda se ligous mines.

Vebea me to azimioto fisika.

Με τισ πλατες της HOL.

Και γιατί να μιν πάω οποθδήποτε για ιντερνέτ; Τα ίδια θα μου κοστίσει και καλύτερα.

Δημοσ.

Εγω δηλαδή συνδρομητής επί...χμμ...έχω χάσει το μέτρημα, γιατί δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα ? ( και όλα αυτά με αρκετά ταυτόχρονα συμβόλαια ).

Όσο για την επιδότηση συσκευής...όταν παίρνεις επιδότηση συσκευής αν διαβάσεις την πίσω σελιδούλα βλέπεις ότι λέει ότι είναι στην ουσία ανανέωση της σύμβασης για ένα ακόμη χρόνο και ότι αν θες να διακόψεις το συμβόλαιο πρίν τους 12 μήνες πρέπει να πληρώσεις πίσω ένα ποσοστό της επιδότησης σύμφωνα με το πόσους μήνες πέρασαν από την ανανέωση/επιδότηση και φαίνεται ξεκάθαρα στο πινακάκι με τα ποσοστά επιστροφής επιδότησης.

Δεν το κάνει μόνο η Vodafone αλλά όλες και παντού.

Τώρα το να πάνε να σου κλέψουνε λεφτά σε δήθεν λάθη λογαριασμού ( λάθος σε λογαριασμό δεν έχω δεί προσωπικά ούτε κάποιος από τους φίλους μου που είναι επίσης στην Vodafone ) [ και είναι υπέρ-αρκετοί :D ] και αν είναι όντως λάθος δεν έχεις παρά να προσκομήσεις τα ανάλογα αποδεικτικά πληρωμής και να γίνει ξεκαθάριση λογαριασμού από το λογιστήριο.

Αν τώρα έκανες όλα τα βήματα και έγιναν όπως τα λες και είσαι νομικά οκ γιατί δεν το πας νομικά το θέμα και ήρθες να το κάνεις βήμα στο insomnia ?

όλα αυτά για έναν τόσο φρέσκο user account...hmmm...

φιλικά πάντα,

Bill

Υ.Γ. Όχι δεν είμαι μέτοχος της Vodafone ούτε ο ιδιοκτήτης, ούτε fanboy καμμίας εταιρίας.

Δημοσ.

ποτέ δεν την πήγαινα την vodafone λόγω χρώματος. Εχω ακούσει και σε συναδέλφους μου στην δουλειά για κάτι περίεργους λογαριασμούς. Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Εγώ είμαι πελάτης cosmote εδώ και 5 χρόνια με συμβόλαιο και είμαι ευχαριστημένος :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, παράνομες χρεώσεις δεν μπορούν να κάνουν. Μη λέμε ό,τι θέλουμε. Το να γίνει κάποιο "λάθος" μπορεί να συμβεί, αλλά είναι πιθανοτότατα επειδή Ο ΠΕΛΑΤΗΣ δεν διάβασε καλά τους όρους του συμβολαίου του, οπότε ουσιαστικά εκείνος φταίει που δεν έδωσε την απαραίτητη προσοχή στην αρχή. Αν συμβεί πραγματικό λάθος και το πεις στην εταιρεία δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθείς. Καμία εταιρεία κινητής δεν κάνει κάτι τέτοιο, ούτε είναι καλύτερη από την άλλη. Έχω περάσει από όλες κατά καιρούς και ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα με καμία. Το να λέει ο καθένας ό,τι θέλει είναι δικαίωμα του, όταν όμως έχει πραγματικές αποδείξεις. Μην παραπληροφορείτε τους υπόλοιπους.

Σιγουρευτείτε ότι είναι λάθος της εταιρείας και μετά κράξτε τους όσο θέλετε!

Δημοσ.

Παιδιά στο δικό μου συμβόλαιο με την vodafone πριν 2 χρόνια ,είχε απο πίσω σε ενα σημείο -εμφανές- έναν πίνακα ο οποίος έλεγε το ποσό της επιδότησης που πρεπει να πληρώσω σε περίπτωση διακοκοπής του συμβολαίου νωρίτερα απο χρόνο.Είχε πχ για τους πρώτους 6 μήνες νομίζω 100% και μετά έπεφτε με ποσοστό ανα μήνα.Τώρα δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλαξει.

Ρίξτε μια ματια σε ότι έχετε υπογράψει και postαρετε αν πλέον υπάρχει κάτι παρόμοιο.

Δημοσ.
Καμιά βοήθεια σε εμένα??

Είσαι αναγκασμένος να πλήρώνεις 3G,αν θες να έχεις την υπηρεσία.Η εταιρία δεσμεύεται επίσημα μόνο για το υπάρχον δύκτιο 3G που είχε όταν έκλεισες το συμβόλαιο και για τυχόν τοπικές - μελλοντικες αναβαθμίσεις του δυκτιου της.

Σε κάθε εταιρία πριν κλείσετε συμβόλαιο ζητάτε περαιτέρω πληροφορίες και ενίοτε χάρτη κάλυψης εκάστοτε υπηρεσίας.

Δημοσ.
Παιδιά στο δικό μου συμβόλαιο με την vodafone πριν 2 χρόνια ,είχε απο πίσω σε ενα σημείο -εμφανές- έναν πίνακα ο οποίος έλεγε το ποσό της επιδότησης που πρεπει να πληρώσω σε περίπτωση διακοκοπής του συμβολαίου νωρίτερα απο χρόνο.Είχε πχ για τους πρώτους 6 μήνες νομίζω 100% και μετά έπεφτε με ποσοστό ανα μήνα.Τώρα δεν ξέρω αν κάτι έχει αλλαξει.

Ρίξτε μια ματια σε ότι έχετε υπογράψει και postαρετε αν πλέον υπάρχει κάτι παρόμοιο.

Φυσικά και υπάρχει ακόμα.

Το post μου πιο πάνω το διάβασες καθόλου πριν ποστάρεις ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...