Jojos170304 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 O φθηνότερος επεξεργαστής σε καλύπτει. Μνημούλα στο 1GB θα συνέστηνα κ για XP ή αν γουστάρεις κάτι το διαφορετικό στήνεις kubuntu με τον μακράν καλύτερο player τον Αmarok (better than foobar?). Αλλιώς μένεις στα XPάκια κ βάζεις ένα από τα κλασικά DJ software Ρίξε τα λ7 σε μία ικανοποιητικά κάρτα ήχου: Προς θεού όχι την onboard ούτε τις gaming κάρτες ήχου. Πήγαινε σε μία φθηνή M-Audio (κάποια από τις audiophile). Η διαφορά είναι ακουστή, πίστεψε με. Όσο για σκληρό εγώ έχω έναν 500άρι MyBook με πολλάααα MP3 μέσα κ ακόμα είναι στα μισά
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Οχι core2duo γιατι δεν εχει το e-shop τωρα Πλακα πλακα, 60? για διπυρηνο ειναι η καλυτερη επιλογη. Jojos, δεν εχει διαφορα (εαν μιλαμε αποκλειστικα για αναπαραγωγη ηχου). ΔΟκιμασα μια Terratec (σε ηχοσυστημα 1500?), και δεν ειχε ΚΑΜΙΑ διαφορα σε σχεση με την onboard... Απλα εαν τη θελει για οτιδηποτε αλλο εκτος απο απλη αναπαραγωγη, ε δεν ειναι αρκετη...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ηχειακια χειροποιητα ελληνικης κατασκευης Roister http://www.roister.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1id=1&the2id=3&the3id=14&theid=14&open1=1&open2=3&open3=&thepid=18 Και ενισχυτη Yamaha RXV-650 εαν θυμαμαι σωστα...
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 απο μικτες και ηχεια δεν ξερω παντος αυτα υπαρχουν, οκ ετσι και αλλιος οπτερον εχω και εγω οπωτε ας ενισχυσουμε την μαμα. Απλα θα παρω αυτον τον δισκο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303789 Το θεμα καρτα ηχου?
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 βασικα υπαρχει και η ιδεα να παρω πχ εναν 80ρι και εναν 400ρι αν χρειαστη να κανω φορματ μην εχω προβλημα, επισης βαριεμε να κανω παρτιτιον.
Jojos170304 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Στρατηγέ θα πρότεινα M-Audio Audiophile την φθηνότερη της σειράς στα 100-120 γιούργια. Αν θέλεις μπορείς να μείνεις κ με την Onboard όπως προτείνει ο GeorgeMan κ αν δεν σ' αρέσει κάνεις την αγορά της M-Audio. Προσωπικά πιστεύω ότι η διαφορά είναι χαοτική ακόμα κ μεταξύ της καλύτερης gaming κάρτας ήχου κ της φθηνότερης audio Φίλε George τα ηχεία μια χαρά, τα φτιάχνουν άνθρωποι με μεράκι ο ενισχυτής όμως είναι για home cinema κ όχι καθαρός στεροφωνικός (ΟΚ όσο μπορείς να ακούσεις τη διαφορά των ενισχυτών στα ίδια ηχεία). Ούτως ή άλλως η YAMAHA χρωματίζει σκληρά ήδη στους audio πόσο μάλλον στους φθηνούς της του home cinema
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εχει το κουμπακι Puredirect (το οποιο διορθωνει την κατασταση καπως -no επεξεργαστης used-)->Το οποιο ολως τυχαιως ειναι μονο για στερεοφωνικη ακροαση. Αλλα ειναι καλη επιλογη η λυση που προτεινει ο φιλος Jojos. "Αν θέλεις μπορείς να μείνεις κ με την Onboard όπως προτείνει ο GeorgeMan κ αν δεν σ' αρέσει κάνεις την αγορά της M-Audio." Οχι, X-Fi γιαυτη τη δουλεια δε λεει...
Jojos170304 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εχει το κουμπακι Puredirect (το οποιο διορθωνει την κατασταση καπως -no επεξεργαστης used-)->Το οποιο ολως τυχαιως ειναι μονο για στερεοφωνικη ακροαση. Ημίμετρα φίλε για να πει κάτι κ το marketing
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Αυτη ειναι κουβεντα για αλλο θρεντ παντως... Ας μην το συνεχισουμε εδω. Δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο... Με ~500? που εκανε ο ενισχυτης (οταν τον πηραμε), δεν παιρνεις καν ενα μετριο σοβαρο stereo ενισχυτάκο, αλλα για τα αυτακια μου μια χαρα ειναι και η 0,006% παραμορφωση στα 0dB ισχυ εξοδου (μεγιστη- σχεδον...). Βεβαια αμα εχει λεφτακια ή τεχνογνωσια, φτιαχνεις ενα λαμπατο και το απολαμβανεις... Αλλα ειπαμε ειναι αλλο θεμα αυτο... Offtopic ends here.
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ωραια δως μου ενα λινκ για αυτη την καρτα(το eshop δεν εχει φανταζομαι)
Jojos170304 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 http://www.pc-store.gr/product_details.php?category_id=117&item_id=434 90 γιουράκια
Strategos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 οποτε θα ζητησω ενα λαστ ινφο , κανα αλλο κουτακι αλουμινιου ποιο κομσο παιζει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.