nk7686 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 αν παραγγειλεις απο το edustore.gr μπορεις να επιλεξεις visa και να πληρωνω με δοσεις ή παίρνουν όλα τα λεφτά μαζί? αν ειναι βλικωδης ερωτηση σορρυ αλλα επειγομαι!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 γιατί δεν στέλνεις ένα mail να σου πουν οι ίδιοι.... πάντως στους όρους πληρωμής-αποστολής δεν λέει κάτι για δόσεις...
nk7686 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος να πληρώσεις όλο το ποσό? Πολύ βολικό αυτό...δεν είναι!
ApSiMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 θα σε γελάσω φίλε μου. Ότι βλέπεις στους όρους ξέρω και εγώ. Πάντως στείλε κάνα Mail να είσαι και σίγουρος.
Thanaxix Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 πρέπει να πληρώσεις το συνολικό ποσό με τη μια.δεν παίζουν δόσεις. το είχα ρωτήσει κ εγώ.απλά για να πληρώσεις με κάρτα το ποσό πρέπει να την κρατάς μαζί όταν γραφτείς,εἰτε στο applestore είτε στα open24. επίσης μπορείς να τα πάρεις με αντικαταβολή κ όχι κατάθεση,αν αυτό σε βοηθάει κάπως..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.