Sadman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Mπορεις να μην τις καψεις και τις πουλησεις σε μια συμβολικη τιμη (π.χ 15 ευρω) Ολο και καποιοι φουκαραδες θα βολευτουν και θα βγαλεις το χαρτζιλικι σου...Ασχετο αλλα εγω στην ηλικια σου εκαιγα μυρμηγκια μεγαλα κοκκινα!!!!Μια φορα τους την επεσα με γκαζακια οινοπνευματα και τα σχετικα και εγινε χαμος..Ειχα σκαψει κιολας καμποσο και τους εκαψα μεχρι και τις αποθηκες...Βεβαια αυτα αντισταθηκαν σθεναρα δαγκωνοντας με αναμεσα στα δαχτυλα αλλα τελικα υπεκυψαν στην ανωτεροτητα του αντιπαλου....(Τους εκαψα απο ακρης σε ακρη οπως εκαψε ο καπουδαν-πασας τα ψαρα το 1824 και σφαγιασε ολα τα γυναικοπαιδα για εκδικηση!!!!) Τι λεμε μεσημεριατικα!!!! Μπα θα τις χαρισω στα φτωχα παιδιακια στα ορφανοτροφια για να τισ κλοκαρουν....Χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα. :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Παντως καλα τα εκανες τα μυρμιγκια :mrgreen: Εγω το εκανα σε κατι κολο μελλισες(σφιγκες νομιζω τελοσπα) τους πιρα ενα γκαζακι ερικσα οινοπνευμα πανω του το αφισα πολυ κοντα φολια,εκανα μια γραμμι με βολικι βενζινι(σθπερ κιολασ )και μετα με ενα αναπτυρα εκανα το πυροτεχνιμα και τσαφ πανε οι μελλισες :confused::confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Για τα δάση τί γνώμη έχετε; Σας τη δίνουν, ε; Ελάτε, παραδεχθείτε το, μεταξύ μας είμαστε... ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 16 χεωνων ειμαι. Ελα ρε μι κλαιτε μια 9600 ητανε(εχω αλλες 2καλες γραφικων ATI) και ολα τα PC του Net που ειναι κοντα στο σπιτι μου εχουνε 9600 ακομα(φαντασου αρχαιοττα). Μαντεψτε πιος θα τα παρει εκεινα τα PC?(Ο ιδιωκτητης ειναι 2ος Ξαδερφος μου). Τον βοηθησα να διαλεξει νεα PC για το μαγαζι και τα παλια θα τα παρω εγω να τα κανω οτι θελω λεει. Εχω να βαλω μπουρλοτα!!!! Παιδια πειτε κανενα τροπο να τις κανω να πανε πανω απο 100% OC. egatestise to powerstrip.. den exei oria ston yperxonismo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadamiraq Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Για τα δάση τί γνώμη έχετε; Σας τη δίνουν, ε; Ελάτε, παραδεχθείτε το, μεταξύ μας είμαστε... ! Ναι Ναι μου τη σπανε ασχημα ,εισαι να τα καψουμε ολα?:twisted: Δεν πειραζει καπως θα ζησουμε χωρις οξυγονο χε χε χε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 egatestise to powerstrip..den exei oria ston yperxonismo... ορεο.Η επομονη καρτα που θα πεσει στα χερακια μου για OC θα φτασει 100000% OC :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 LOOL koita mi valeis kamia pyrkagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 LOOL koita mi valeis kamia pyrkagia ελα μορε μην τρ3λενεσαι.Εχω ασφαλειο πυρο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Βγάλε την ψήκτρα της και θα έχεις αυτό που επιθυμείς. καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.