Delirium Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 -> Τα volt sta 1.95(δν δινει αλλο η μιτρηκη ). Nai, alla etsi paizei na kapseis kai to AGP Port tis mitrikis
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Βγάλε την ψήκτρα της και θα έχεις αυτό που επιθυμείς. ο ποιος σίγουρος τρόπος.. (ουδεμία ευθύνη φέρω για ότι συμβεί, απλά βοήθησα τον συνάδελφο σε αυτό που ζητούσε) σαν πολύ αργεί πάντως..λέτε να πείρε φωτιά το tower?
thanocaster Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Αντί να την καταστρέψεις δεν την δίνεις σε κανέναν φουκαρά που δουλεύει με onboard και θέλει αλλά δεν μπορεί;
Sadman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 πτου...Το μονο που καταφερα με το να βγαλω το block και να την αφισω κλοκαρισμενει στα 100% ηταν να βρομησει καμενο το pc μου.Αλλα τιν τιχει μου μεσα ακομα δουλευε(τουλαχιστον σε επιφανεια εργασιας)σε 3d games παει και κανει εππανακινισει.
Sadman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ναι ρε σι.Δν καεικε οπως ηθελα ομως.... Την οθονη την δουλευει αν ανοιξω το pc.Απλα δν ανοιγει 3d.Τελοσπα τωρα ξαναεβαλα την 1950.Λεω να την δοκιμασω και αυτην(αλλα οχι για καψιμο). Τη λετε θα κλοκαριστει καθολου?ΕΙναι της Saphire και τη εχω κατω απο νερο.
SV1EOD Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Τι waterblocks είχες και έψυχες και τις μνήμες. Για δώσε καμμία φώτο. Και δεν μας είπες και τα scores συγκριτικά με τις άλλες πριν και μετά το O/C. Κρίμα πάντως που την έκαψες (και ειδικά με τέτοιον τρόπο). Θα μπορούσες να την πουλήσεις ή να την χαρίσεις σε κανέναν φουκαρά με onboard όπως είπε και ο φίλος παραπάνω.
Sadamiraq Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ντροπη σου:-? Tην 9600 ρε?Τι σου εκανε ρε.Βασικα εγω μια 5200 την περασα με αμαξι απο πανω χεχεχε αλλα αυτο ηταν Nvidia:twisted:
ANEMOS-V Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Έτσι είναι.. ξέχασε την χαρά όταν την πρωτοπηρε ..(την κάρτα εννοώ) Αλλα έτσι γίνετε με τις γυναίκες.. εε.. καρτες ..γερνάνε? πάμε για άλλες,πιο νέες
Sadman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Τι waterblocks είχες και έψυχες και τις μνήμες. Για δώσε καμμία φώτο. Και δεν μας είπες και τα scores συγκριτικά με τις άλλες πριν και μετά το O/C. Κρίμα πάντως που την έκαψες (και ειδικά με τέτοιον τρόπο). Θα μπορούσες να την πουλήσεις ή να την χαρίσεις σε κανέναν φουκαρά με onboard όπως είπε και ο φίλος παραπάνω. Εχω αυτο το block klick kai gia tis mnimoules
poihths Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 αστην στην πεντελη... διπλα απο κανενα δασος(οχι καμμενο) και σε 1 βδομαδουλα.. θα την δεις καρβουνο. Υ.Γ παντως δε καταλαβαινω γιατι πεταει ο κόσμος τα λεφτά του. Υ.Γ ποσο χρονων εισαι;Φιλικα πάντα
Sadman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 αστην στην πεντελη... διπλα απο κανενα δασος(οχι καμμενο) και σε 1 βδομαδουλα.. θα την δεις καρβουνο. Υ.Γ παντως δε καταλαβαινω γιατι πεταει ο κόσμος τα λεφτά του. Υ.Γ ποσο χρονων εισαι;Φιλικα πάντα 16 χεωνων ειμαι. Ελα ρε μι κλαιτε μια 9600 ητανε(εχω αλλες 2καλες γραφικων ATI) και ολα τα PC του Net που ειναι κοντα στο σπιτι μου εχουνε 9600 ακομα(φαντασου αρχαιοττα). Μαντεψτε πιος θα τα παρει εκεινα τα PC?(Ο ιδιωκτητης ειναι 2ος Ξαδερφος μου). Τον βοηθησα να διαλεξει νεα PC για το μαγαζι και τα παλια θα τα παρω εγω να τα κανω οτι θελω λεει. Εχω να βαλω μπουρλοτα!!!! Παιδια πειτε κανενα τροπο να τις κανω να πανε πανω απο 100% OC.
stefan123 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Mπορεις να μην τις καψεις και τις πουλησεις σε μια συμβολικη τιμη (π.χ 15 ευρω) Ολο και καποιοι φουκαραδες θα βολευτουν και θα βγαλεις το χαρτζιλικι σου... Ασχετο αλλα εγω στην ηλικια σου εκαιγα μυρμηγκια μεγαλα κοκκινα!!!!Μια φορα τους την επεσα με γκαζακια οινοπνευματα και τα σχετικα και εγινε χαμος..Ειχα σκαψει κιολας καμποσο και τους εκαψα μεχρι και τις αποθηκες...Βεβαια αυτα αντισταθηκαν σθεναρα δαγκωνοντας με αναμεσα στα δαχτυλα αλλα τελικα υπεκυψαν στην ανωτεροτητα του αντιπαλου....(Τους εκαψα απο ακρης σε ακρη οπως εκαψε ο καπουδαν-πασας τα ψαρα το 1824 και σφαγιασε ολα τα γυναικοπαιδα για εκδικηση!!!!) Τι λεμε μεσημεριατικα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.