Προς το περιεχόμενο

Saphire 9600SE Atlantis.Δν καιγεται.

Sadman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον την ειχα στο πρωτο μου Η/Υ πριν βαλω τιν 1950.Λοιπον ειπα να την κλοακαρω μεχρι να καει.Λοιπον αριχασα να ανεβαζω με το ΑΤΙτοολ.Εφτασε για την πλακα 100%(ston core)(με WC).Mετα κλοκαρα και την μνημη της και πηγε και αυτην 100%.Τσεκαρα θερμοκρασιες και δουλευε στους 45ιdle-60full load(kato apo nero).Και τωρα δν βωρω να την κλοκαρω και αλλο και δν λεει να καει η ατιμη :). Πειτε καμια ιδεα πως να την καψω.

ΥΓ:Παρατηρησα οτι βγαζει σχεδον τις ιδιες επιδοσεις πια με μια ATI X800GTO 256MB AGP (στα games)που εχει ενας φιλος μου.

Παιδια αμα δν την καψω δν βαζω την 1950 ξανα :).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Δηλαδή τι επιδόσεις πιάνει τώρα(και τι πιάνει η 1950pro και η 800GTO για να έχουμε μέτρο και εμείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τα scores)? Και ανέβασες και τις μνήμες κατα 100%? Χωρίς voltmod όλα αυτά(να και πως θα την κάψεις :))? Τι χρονισμούς είχες πριν και τι τώρα? Και πως ψύχεις τις μνήμες? Και αυτές με νερό?

Πειτε καμια ιδεα πως να την καψω...

...Παιδια αμα δν την καψω δν βαζω την 1950 ξανα :).

Δοκίμασες με... ;

Είναι και αυτό μοντέλο Sapphire, οπότε δε θα έχεις προβλήματα ασυμβατότητας κατά την καύση... :confused:

Εφτασε για την πλακα 100%(ston core)(με WC).Mετα κλοκαρα και την μνημη της και πηγε και αυτην 100%.

χωρίς κανένα mod ? με καμια παναγια εκτος αν έπεσες σε κανένα κομμάτι διαμάντι να βρούμε αγοραστή να την πάρει τότε

οχι ρε σεις,οπα ολοι κατευθιαν για τα ρευματα.Φυσικα και ανεβασα.

Tωρα την καρτα δν την πουλαω.Αν μετα απο τα crash test πο θα υποστει ζησει,θα την πουλησω :).

Την βαζω να δοκιμασω με την ταση στο τερμα!!!!

ΥΓ:Την λυση με τον Ζιππο δν την σκεφτικα,αλλα με αυτο δν θα δω πως θα πανε οι επιδοσεις τις.

ΥΓ2:Τα deafult της ειναι 324.0Mhz core,203Mhz μνημη.Εγω την πηγα 647Mhzcore,503Mhz mnhmh.Τα volt sta 1.95(δν δινει αλλο η μιτρηκη :().

ΥΓ3:Ολα ειναι κατω απο νερο.

χμ....Καλη ερωτηση.

Αληθια γτ θελω να την καψω?

Α!βρηκα.Απλα για να την καψω :).Δν υπαρχει λογος ετσι μου την σφηρηξε και θελω να την καψω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...