Sadman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Λοιπον την ειχα στο πρωτο μου Η/Υ πριν βαλω τιν 1950.Λοιπον ειπα να την κλοακαρω μεχρι να καει.Λοιπον αριχασα να ανεβαζω με το ΑΤΙτοολ.Εφτασε για την πλακα 100%(ston core)(με WC).Mετα κλοκαρα και την μνημη της και πηγε και αυτην 100%.Τσεκαρα θερμοκρασιες και δουλευε στους 45ιdle-60full load(kato apo nero).Και τωρα δν βωρω να την κλοκαρω και αλλο και δν λεει να καει η ατιμη . Πειτε καμια ιδεα πως να την καψω. ΥΓ:Παρατηρησα οτι βγαζει σχεδον τις ιδιες επιδοσεις πια με μια ATI X800GTO 256MB AGP (στα games)που εχει ενας φιλος μου. Παιδια αμα δν την καψω δν βαζω την 1950 ξανα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δηλαδή τι επιδόσεις πιάνει τώρα(και τι πιάνει η 1950pro και η 800GTO για να έχουμε μέτρο και εμείς που δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τα scores)? Και ανέβασες και τις μνήμες κατα 100%? Χωρίς voltmod όλα αυτά(να και πως θα την κάψεις )? Τι χρονισμούς είχες πριν και τι τώρα? Και πως ψύχεις τις μνήμες? Και αυτές με νερό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV1EOD Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και ξέχασα να ρωτήσω. Μήπως την πουλάς και πόσο?. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Για κάνε λίγο Vmod (κάνα pencil mod μήπως... :razz:) και ταβάνιασε την τάση, να σου πω εγώ αν θα καεί ή όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Πειτε καμια ιδεα πως να την καψω......Παιδια αμα δν την καψω δν βαζω την 1950 ξανα . Δοκίμασες με... ; ZIPPO Sapphire 20446 Είναι και αυτό μοντέλο Sapphire, οπότε δε θα έχεις προβλήματα ασυμβατότητας κατά την καύση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εφτασε για την πλακα 100%(ston core)(με WC).Mετα κλοκαρα και την μνημη της και πηγε και αυτην 100%. χωρίς κανένα mod ? με καμια παναγια εκτος αν έπεσες σε κανένα κομμάτι διαμάντι να βρούμε αγοραστή να την πάρει τότε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 γιατί θέλεις να την κάψεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 οχι ρε σεις,οπα ολοι κατευθιαν για τα ρευματα.Φυσικα και ανεβασα. Tωρα την καρτα δν την πουλαω.Αν μετα απο τα crash test πο θα υποστει ζησει,θα την πουλησω . Την βαζω να δοκιμασω με την ταση στο τερμα!!!! ΥΓ:Την λυση με τον Ζιππο δν την σκεφτικα,αλλα με αυτο δν θα δω πως θα πανε οι επιδοσεις τις. ΥΓ2:Τα deafult της ειναι 324.0Mhz core,203Mhz μνημη.Εγω την πηγα 647Mhzcore,503Mhz mnhmh.Τα volt sta 1.95(δν δινει αλλο η μιτρηκη ). ΥΓ3:Ολα ειναι κατω απο νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 krata tin sto sirtari gia efedriki, ama pa8i tipota 1950...xtipa ksilo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ε μορε κα ινα παθει η 1950 εχω το αλλο το pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 to logo pou thes n tin kapseis den mas ton eipes omws! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 χμ....Καλη ερωτηση. Αληθια γτ θελω να την καψω? Α!βρηκα.Απλα για να την καψω .Δν υπαρχει λογος ετσι μου την σφηρηξε και θελω να την καψω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Βγάλε την ψήκτρα της και θα έχεις αυτό που επιθυμείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 ok. PS:Εννεοεις να βγαλω το Waterblcok! Σε 20μιν θα σας πω αν καϊκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Οχι οχι ΜΗΗΗΗ!! Οχι βια στο hardwareeee!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.