CROM271 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Θελω να μετατρεψω κατι υποτιτλους με καταληξη sub σε srt για να μπορεσω να τους ενσωματωσω σε ενα avi με το AVIAddXSubs. Υπαρχει καποιο προγραμμα που το κανει αυτο?
no-signal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Φίλε CROM271 ανοιξε τους υπότιτλους με notepad (δεξί κλικ άνοιγμα με…) και μετά κάνε save as και αποθήκευση το αρχείο με την κατάληξη .srt ! Δηλαδή <όνομα>.srt
dks_1979 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Φίλε CROM271 ανοιξε τους υπότιτλους με notepad (δεξί κλικ άνοιγμα με…) και μετά κάνε save as και αποθήκευση το αρχείο με την κατάληξη .srt ! Δηλαδή <όνομα>.srt Κι αν παίξει, εμένα σφύρα μου... To sub είναι άλλο format από το srt. Άμα δεν ξέρουμε, δεν απαντάμε Κι εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση, αλλά με πρόλαβε ο CROM271
totti Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 subtitle creator... Ανοίγεις το αρχείο .sub και το κάνεις save as .srt
Johnnie Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Άλλο ένα καλό (και free) utility είναι το Time Adjuster. 8) 8) 8)
agelakos12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 re pedia help! Exo ena dvd player philips (oxi gia P/C) bazo tenies divx kai oi ipotitloi eine allampournezika!!pos tha mporo na blepo kanonikous ellinikous upotitlous??? Help
SofoS@ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 re pedia help!Exo ena dvd player philips (oxi gia P/C) bazo tenies divx kai oi ipotitloi eine allampournezika!!pos tha mporo na blepo kanonikous ellinikous upotitlous??? Help des edw kalitera http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=189651
no-signal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Κι αν παίξει, εμένα σφύρα μου...To sub είναι άλλο format από το srt. Άμα δεν ξέρουμε, δεν απαντάμε Κι εγώ ήθελα να κάνω την ίδια ερώτηση, αλλά με πρόλαβε ο CROM271 sorry, den diavasa kala to topic! zhtage apo sub--> srt kai apanthsa apo txt-->srt dekto diko moy la8os alla afou opws les esy ama den 3eroyme den apantame tote pros ti to post soy? Filika ayth h parathsrhsh apla sevomaste kai toys alloys users edw mesa prosexontas ti leme! na tonisw oti proswpika den me peira3e to sxolio soy! Parola ayta molis to dokimasa kai apo sub open se notepad kai save as .srt kai anaparwgh apo classic player kai ola mia xara!
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 λοιπόν: Time adjuster: Ανοίγεις το sub αρχείο. πας: Αρχείο->Μετατροπή->00:00:00-00:00:00 - 00:00:00-00:00:00 σου το ανοίγει,και αντί να οσυ δείχνει πια frames,σου δείχνει χρόνους. Κάνεις save as,και στην κατάληξη του αρχείου σβήνεις το sub,κ γράφεις srt,και είσαι ΟΚ!
kastel Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ή ποιο απλά με το Subtitle Workshop. Ανοίγεις τους υποτίτλους (File>Open file) Και αμέσως κανεις File>Save as και κάνεις διπλό κλικ στο SubRip (srt).
dks_1979 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 sorry, den diavasa kala to topic! zhtage apo sub--> srt kai apanthsa apo txt-->srt dekto diko moy la8os alla afou opws les esy ama den 3eroyme den apantame tote pros ti to post soy? Filika ayth h parathsrhsh apla sevomaste kai toys alloys users edw mesa prosexontas ti leme! na tonisw oti proswpika den me peira3e to sxolio soy! Parola ayta molis to dokimasa kai apo sub open se notepad kai save as .srt kai anaparwgh apo classic player kai ola mia xara! Δεν το έκανα ούτε επιθετικά απέναντι σου ούτε με σκοπό "διαμάχης". Απάντησα για να δηλώσω ότι δεν είναι σωστός ο τρόπος που πρότεινες και να δείξω ότι ενδιαφέρομαι κι εγώ για το θέμα. Για αυτό που λες ότι δοκίμασες μάλλον αναφέρεσαι στο Media Player Classic όπου πιθανό να έπαιξε (ίσως αναγνωρίζει αυτόματα το format των υπότιτλων ό,τι κατάληξη και να'χει), αλλά σε DVD player "φέτα" δύσκολο να έπαιξε (εκτός αν έχει και ενσωματωμένη υποστήριξη .sub)
no-signal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ok file dks_1979 de trexei tipota as mhn spamaroyme adika kai as elpisoume na vreitai akrh! ayto poy leei o antreaslam akoygete arketa logiko! dokimaste to kai postarete ta apotelesmata!
antreaslam Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ακούστε,αυτό που λέω πιάνει 1000%. αλλά, δε χρησημοποιώ subtitle workshop καθόλου,παρά μόνο time adjuster. ο καστέλ, είναι ΕΓΓΥΗΣΗ σε ότι λέει, οπότε αν ο τρόπος που προτείνει είναι πιο εύκολος, ακολουθήστε τον ΑΦΟΒΑ!
FILIM0N Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Moυ βγαζει δυστυχως το εξης μηνυμα οταν ανοιγω το αρχειο .sub: "file .... is a bad subtitle or an unsupoorted format". Καμια ιδεα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.