xrest Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Yesterday we received an e-mail from a trusted source that Sony had not delivered new batches of the PS2 for over five months to the Netherlands, resulting in scarce quantities of the maching being available. However we were not informed exactly why Sony would do such a thing. Although, new information has come to light that Japan will be receiving a LIGHTER variation which focues on weight reduction of the overall unit as well as the AC adapter. Sony may well be rolling out the new lighter PS2 across the rest of the world in due course too. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18642
gherudos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 πόσο πιο μικρό πια,αμάν πια με τους μικροτσούτσουνους τους Ιαπωνέζους,επειδή την έχουν μικρή πρέπει να τα κάνουν όλα μικρότερα για να μη θίγονται,κομπλεξικά άτομα
zedone Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Και άν το χώσουμε μέσα σε ένα ps3 θα έχουμε full support των τίτλων του PS2 ΚΑΙ στην ευρώπη!Γιούπιιιιι!!!!Μάλλον με το περίσευμα των chip των ευρωπαικών ps3 θα το φτιάχνουν,μπράβο ρε sony τα πουλάς πετσοκομμένα και ξαναπουλάς τα περισσεύματα στους ίδιους πάλι για καινούρια.Τέτοια έμπνευση...
magnaman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 το εχουν ψιλομαμισει οι japanese το πραμα - να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε
Meraklis56 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μάλλον πρέπει να δούνε κανένα ημερολόγιο... Είναι 2007,και οχι 2000...Πόσο ακόμα,θα παίζουμε(παίζετε) με γραφικά του 2000? Αλλά δεν τους αδικώ...Μία λέμε "υψηλή τιμή" και κατακρίνουμε το ps3 και απο την άλλην δεν θέλουμε το ps2....wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; }
WDRGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εδω υπαρχουν ατομα που παιζουν wii δεν θα υποστιριξει η sony την δικια της κοτα με τα χρυσα αβγα που λεγεται ps2, η κονσολα παραμαζωμα γιατι ετσι τους πηρε .... καλα κανει εαν ειναι μουρατο και ωραιο παιζει να το αγορασω ετσι για συλλογη βεβαια θα το παρω μονο οταν ο θειος του περασει ενα χερακι....
gherudos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 δηλαδή τι έχει το Wii ρε wdrgr?Δεν είναι next-gen κονσόλα;ο καθένας γράφει εδώ μέσα ότι να ναι.
WDRGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 (ο καθένας γράφει εδώ μέσα ότι να ναι)Δεν γραφω οτι να ναι φιλαρακο, αλλα με βασει τα δικα μου γουστα εμενα δεν μου προσφερει τιποτα το διασκεδαστικο. Εχω παιξει wii μιας και 2 φιλαρακια μου to πηρανε....και θα σου πω κατι και οι δυο εχουν ολα τα παιχνιδια και δεν εχουν παιξει πανω απο 10 ωρες την εχουν και την καμαρωνουν...Και ολο 360 μεσα Live einai και σκιζωνται ειτε στο gears ειτε σε καποιο αλλο παιχνιδι ...Εγω το εχω πει δεν ειναι θεμα next gen το wii , το wii για καποιο λογο εγινε μοδα προσφεροντας ενα απαρχαιωμενο hardware με ενα νεο για εμενα αμφιλεγομενο χειριστηριο... Αυτα απο εμενα...
panther_512 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Όχι φιλαράκι, είσαι πολύ λάθος εδώ πέρα. Έχεις το δικαίωμα της προσωπικής σου άποψης, αλλά δεν έχεις το δικαίωμα να προσβάλεις αυτούς που έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Και με φράσεις του στύλ "εδώ υπάρχουν άτομα που παίζουν Wii", δίνοντάς του υποτιμιτικό νόημα, προσβάλεις όλους εμάς που προτιμάμε την συγκεκριμένη κονσόλα. Έχω και γώ 2 φιλαράκια, πήραν και οι 2 XBOX360, έχουν όλα τα παιχνίδια και δεν εχουν παιξει πανω απο 10 ωρες την εχουν και την καμαρωνουν... Και όλο με το Wii είναι και σκίζονται είτε στο Zelda είτε σε κάποιο άλλο παιχνίδι. Εγώ το έχω πεί δεν είναι θέμα next gen το XBOX360, το XBOX360 για κάποιο λόγο έγινε μόδα προσφέροντας ένα απαρχαιωμένο τρόπο παιξίματος με νέα για εμένα αμφιλεγόμενα γραφικά. Αυτά από μένα.... Είδες τί καλά που μπορούμε να γράφουμε ακριβώς όπως εσύ?
WDRGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Λαθος panther αλλιως ηθελα να το θεσω... η αναφωρα μου ειναι σε hardware και στον τομεα των γραφικων .. Με γεια σου εαν την βρισκεις με την κονσολιτσα αλλα δεν καταλαβα γιατι καποιος να μην παρει το νεο επανασχεδιασμενο ps2 να παιξει παιχνιδακια , ειδικα το ps2 εχει απειρα καλα παιχνιδια που με τα οποια καποιος μπορει να ασχοληθει....Ας πουμε εγω δεν θα το παρω για να παιξω αλλα για θεμα συλλογης εαν ειναι ομοργο και mini....ποσο να εχει κανενα 100 ευρω , το πολυ.... Οσο για το θεμα της κονσολας ο καθενας περναει ευχαριστα με βασει τα δικα του γουστα και με βασει αυτα κανει και την επιλογη του....εγω ας πουμε που γουσταρω graphics και HD δεν θα επαιρνα wii...Παντως στο θεμα μοδας επιμενω για το wii.... Παντως το θεμα επιλογης κονσολας ειναι κατι σαν τα γουστα που εχουμε οταν επιλεγουμε γυναικα ο καθενας τις βλεπει με βασει τις κ.... του εεε λαθος τις προτιμησεις ηθελα να πω....
modecris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Το next-gen του Wii βρίσκεται στον χειρισμό και όχι στα γραφικά. Πάντως εμένα μου φαίνεται λίγο κουραστικός,προτιμώ να παίζω...με τους αντίχειρες!
gherudos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Εγώ πάλι έχω 3 φίλους που έχουν 360 και wii και με το 360 άντε να έχουν παίξει καμιά ώρα το πολύ γιατί και να θέλουν δεν μπορούν λόγω τεχνικών προβλημάτων με 3 φωτάκια(σου θυμίζει κάτι?)
WDRGR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 ΧΑΧΑΧΑ καλα δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες σαβουροκονσολα ειναι κατασκευαστικα...η Αληθεια να λεγεται..βεβαια σου δινει 3 χρονακια service βεβαια ας μπορουσε να κανει και διαφορετικα....βεβαια το κακο ειναι υπαρχουν περιπτωσεις που σου βγαζει την πιστη το service της Microsoft , φιλαρακι μου περιμενει 2 μηνες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.