dthemora Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Ότι ειρωνεύτηκα λιγάκι το παραδέχομαι αλλά δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς όταν καποιος σου λέει ότι έχει μεταπτυχιακό αλλά αγνοεί μία μέθοδο(ή τέλος πάντων θεωρεί ότι αυτή η μέθοδος είναι ίδια με μία άλλη (που δεν είναι κιόλας δηλαδή) και την βγάζει και ανύπαρκτη) με την οποία εγώ χειρουργήθηκα. Και τα αποτελέσματα τα είδα κιόλας. Και αυτά που διάβασα(κατόπιν εορτής βέβαιως) είναι ακριβώς αυτά που μου είπε ο γιατρός μου. Δύο ερωτήσεις. 1) που είναι λάθος αυτό που έγραψα για την LASIK? Εγώ δεν είμαι ειδικός, ασθενής υπήρξα αλλά αν έχεις κάπου να αντικρούσεις αυτά που έγραψα ευχαρίστως να ρωτήσω τον γιατρό μου και να επανέλθω. Δίνω (αφού όπως προείπα δεν είμαι ειδικός) και την πιθανότητα να μην κατάλαβα καλά κάτι οπότε sorry in this case αλλά δεν νομίζω ότι το έπαιξα ποτέ ειδικός, αντιθέτως ξεκίνησα να γράφω περιγράφοντας την εμπειρία μου και τονίζοντας ότι αναφέρω ότι μου είπε ο γιατρός μου αφού τον ρώτησα και όπως το κατάλαβα(το λιγότερο εκλαϊκευμένα δηλαδή). 2) Από που συμπαιρένεις ότι δεν έχω διάθεση να ακούσω. Εγώ πιστεύω ότι είμαι όλος αυτιά. Αντιθέτως εσύ (δικαιολόγημένα εν μέρει αφού ασχολείσαι με το αντικείμενο αλλά ουδείς αλάνθαστος και παντογνώστης πλην του ΠΑΠΑ βεβαίως) δεν δείχνεις να δέχεσαι κουβέντα και λες πως όσα εγραψα είναι παραπληροφόρηση. PM αν πραγματικά θες να σου μιλήσω για τις μεθόδους αλλά δε πρόκειται να μπω στη διαδικασία που προσπαθείς.
dthemora Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Και αφού το είδα και καλύτερα το λινκ που παρέθεσες, εσένα σε ποιό ακριβώς τομέα/επιστήμη είναι το μεταπτυχιακό σου? Γιατί το λινκ που έδωσες αναφέρει για "Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών" και για "Την ευθύνη του διατμηματικού ΠΜΣ έχουν το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας και τα Τμήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών". Οπότε υποθέτω ότι το ακριβές αντικείμενο μπορεί μάλλον να παίζει σε αρκετούς τομείς. Τώρα τι να σου απαντήσω, πως είχα καθηγητή τον άνθρωπο που ανέπτυξε και τη lasik και την epi-lasik? Δε θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό. Τέλοσπαντων, το κλείνω εδώ.
SV1EOD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 PM αν πραγματικά θες να σου μιλήσω για τις μεθόδους αλλά δε πρόκειται να μπω στη διαδικασία που προσπαθείς. Τώρα τι να σου απαντήσω, πως είχα καθηγητή τον άνθρωπο που ανέπτυξε και τη lasik και την epi-lasik? Δε θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό. Να σου στείλω PM αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω σε ποιά διαδικασία πιστεύεις ότι προσπαθώ να μπω. Και μιας και αφήνεις δημόσια υπονοούμενο για εμένα θα σε παρακαλέσω να το ξεκαθαρίσεις δημόσια. Και τι εννοείς όταν λες Δε θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό. αλλά αμέσως πριν έχεις γράψειΤώρα τι να σου απαντήσω, πως είχα καθηγητή τον άνθρωπο που ανέπτυξε και τη lasik και την epi-lasik? Τέσπα η όλη στάση και επιμονή μου υπαγορεύτηκε από το ότι είπες ότι όλο το αρχικό post μου είναι παραπληροφόρηση χωρίς να αιτιολογήσεις κιόλας. Όπως είπα και πριν ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του μόνος του.
Lasik_for_me? Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Αν κάποιος έχει ακούσει ή ξέρει γι' αυτές τις παρενέργειες που προκαλουνται από lasik (φωτοστέφανα) παρακαλώ ας μας πει. Αυτές οι παρενέργειες προκαλούνται και με το prk και το epilasik?
ntg24 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Σωστα! Αν καποιος εχει να πει ουσιαστικα πραγματα ας μιλησει. Η διαφωνίες καλύτερα να λύνονται με pm, ειναι κουραστικές....
SV1EOD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Αν κάποιος έχει ακούσει ή ξέρει γι' αυτές τις παρενέργειες που προκαλουνται από lasik (φωτοστέφανα) παρακαλώ ας μας πει. Αυτές οι παρενέργειες προκαλούνται και με το prk και το epilasik? Σωστα! Αν καποιος εχει να πει ουσιαστικα πραγματα ας μιλησει. Η διαφωνίες καλύτερα να λύνονται με pm, ειναι κουραστικές.... @Lasik_for_me. Θα ξαναδώ τον γιατρό μου προς το τέλος του Σεπτεμβρίου και θα τον ρωτήσω(αν μπορείς να περιμένεις και δεν έχεις βρει απάντηση από αλλού μέχρι τότε). Επειδή όμως όπως σου είπα κάνει και την LASEK και την LASIK πιστεύω θα μου είχε αναφέρει αυτό το ενδεχόμενο με τα φωτοστέφανα, οπότε εκτιμώ ότι δεν πρέπει κανονικά τουλάχιστον να υπάρχει τέτοια παρενέργεια. @ntg24. Καλέ μου φίλε αν εσένα σου πούνε πως ότι γράφεις* είναι παραπληροφόρηση δημόσια, είσαι ελεύθερος να στείλεις PM ή και να καλέσεις το άλλο για καφέ για να τα πείτε αν προτιμάς. Εμένα θα μου επιτρέψεις αν με προσβάλλουν δημόσια να απαντώ αναλόγως πάλι δημόσια. Φιλικά *τα οποία συμπτωματικά είχα τεκμηριώσει εξαιρετικά πιστεύω, είτε λέγοντας πως είναι ότι μου είπε ο γιατρός μου(αν θες τα πιστεύεις), είτε προσωπικές εμπειρίες μου κάτι που για εμένα δεν επιδέχεται αμφισβήτηση αν θες το πιστεύεις αν δεν θες δεν το πιστεύεις εγώ πάντως έτσι το βίωσα, είτε με ιντερνετικά links σε οργανισμούς που δεν νομίζω ότι μπορεί να τους αμφισβητήσει καποιος.
SV1EOD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Και επειδή έχω και εγώ απορία. Ξέρει κανείς που και ποιός κανει epiLasik εδώ στην Ελλάδα? Να την κάνει πράγματι, όχι να σου πει την κάνω αλλά για την περίπτωση σου είναι καλύτερη η τάδε.
netaurio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Λοιπόν, εγώ εκανα την επεμβαση με την μεθοδο PRK πριν 10 μηνες. Eίχα 5.5 & 5.75 βαθμούς. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν κ στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Την επέμβαση την έκανα στη Θεσσαλονίκη σε ένα κέντρο στην ερμού. Ο γιατρός κατα τη διάρκεια της επέμβασης δεν έκανε κ πολλά. απ'ότι μου είπε οταν διαλέγεις γιατρό στην ουσία διαλέγεις την κλινική που θα γίνει η επέμβαση. Το μόνο που κάνει είναι κατι εξετάσεις πριν (1-2 βδομαδες) για να δει αν μπορείς να κάνεις την επέμβαση κ ποια μεθοδο θα χρειαστει. Τώρα να σας πώ χοντρικα κ μπακαλίστικα τη διαδικασια.... Σου ξύνουν το μάτι, το ξεπλένουν, βαραει το laser γύρω στα 30 sec στο κα8ε μάτι, κ μετά σου βάζουν κάτι προστατευτικούς φακους για 2-3 μέρες. 1. 2 βδομάδες πριν την επέμβαση δεν πρεπει να φορας φακους 2. Για 2-3 μέρες δεν κάνει να βλέπεις πολύ φως 3. Η όραση δεν επανερχετε 100% αμέσως αλλα σε 1 μήνα το πολύ 4. Σταγόνες, αλοιφές κτλ για 3-4 μήνες κ τεχνητά δάκρυα γιατι στεγνώνουν τα μάτια συχνα, (ίσως γιατι λιώνω αρκετες ώρες στο pc... Πάντως ότι κ να ήταν άξιζε γιατι ξέγνοιασα τελειως!!!
greekparot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Παρακαλω εαν εχει να μου προτεινει καποιος γιατρο απο την Θεσ/νικη οπου να ειναι "τελειος" στο lasik ας μου στειλει ενα pm, καθως επισης και σε ποια τιμη κυμαινονται...
use_your_brain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε netaurio μετά από τόσο καιρό πως είναι τα μάτια σου? Η όραση σου το βράδυ είναι καλή ? Έχεις ακόμα ξηροφθαλμία ? Γιατί μαλλον και εγώ είμαι αρκετή ώρα στο pc Πόσο σου κόστισε η επέμβαση ?
overnontas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 μια και τεθηκε το θεμα κι εμενα θα με ενδιεφερε ακριβως να παρω πληροφοριες οσον αφορα τις τιμές..Πριν 5 χρονια ειχα ρωτησει καπου και στη περιπτωση εκεινη ηταν καπου γυρω στα 800Ε το ματι (θα γινοταν σε δημοσιο νοσοκομειο)...Τωρα θα εχουν αλλαξει οι τιμες ....Μπορει κανεις να δωσει καμια ιδέα?μιλαω για μυωπια...φανταζομαι θα παιζει ρολο η μεθοδος και ισως και οι βαθμοι μυωπιας(?) και μαλον και ποιος κανει την επεμβαση.. οσο για οσους περνουν ωρες μπροστα απο οθονες καλο ειναι να φορανε γυαλια με φακους-φιλτρα..κυριως οσοι εκαναν laser
use_your_brain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Ρώτησα στον οφθαλμίατρο που πηγαίνω και μου πρότεινε PRK για να μην χρειαστεί να κοπεί FLAP κτλ, απλά μου λέει θα ταλαιπωρηθείς λίγο πιο πολύ στην αρχή. Κόστος 2.000e και για τα δύο μάτια. Θέλω να δω και τιμές στα γνωστά κέντρα που έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία πάνω στο θέμα αυτό μιας και κάνουν επεμβάσεις καθημερινά..
insomnia365 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τώρα οι τιμές για Laser μυωπίας έχουν σχεδόν διπλασιαστεί... Πολύ ακριβές γμτ.
viper2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 27 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τώρα οι τιμές για Laser μυωπίας έχουν σχεδόν διπλασιαστεί... Πολύ ακριβές γμτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.