Hlapatsas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Εμένα το ραδιόφωνο μετά από λίγο ψιλοχάνει την συχνότητα γμτ και πρέπει να σηκώνομαι να το ξανάσυντονίσω. Πρέπει να αλλάξω το <<ποτενσιόμετρο>> που λέει και ο Γεωργίου..
carlmikaze Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Ασχολίαστο... Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ακούσω-διαβάσω τέτοια ατάκα.Τι να πει κανείς... Edit: Καλά η πρώτη ατάκα έγραψε. Φαντάσου πόσο πολύ τα σκέφτηκε ο άλλος να τα γράψει αυτά. Το πρωί ο ένας το μεσημέρι ο άλλος. Μεγάλε μου δανείζεις για καμιά ωρίτσα τη συχνότητά σου να εκπέμψω; ΕΛΕΟΣ!!! lol εντάξει, δε θα σου κλείσουμε τον χατζηγιάννη, κόψε όποιους θες εσύ.
21century Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Φιλοι μου, το ραδιόφωνο στην Αττική είναι πλεον σε χέρια επιχειρηματιών και το έκαναν σαν τα μούτρα τους. Δηλαδή με ξερές playlists, στερότυπα και ελάχιστες εξαιρέσεις με ορισμένες εκπομπές που αξίζουν τον κόπο. Που είναι άραγε ο ιστορικός jeronymo, o συλλογικός Α100ΦΜ που ευτυχώς χρόνια τώρα εκπέμπει στο διαδίκτυο, ο μόνος που έμεινε από τη παλιά φουρνιά είναι το Ράδιο Βερόνικα που ο ιδιοκτήτης του δεν τον πουλάει και καλά κάνει. Στην επαρχία ευτυχώς το ραδιόφωνο έχει ζωντάνια και καλό πρόγραμμα, αλήθεια αν κλείσουν οι ακριτικοί σταθμοί οι τούρκοι θα ακούγονται σε όλο το ΑΙγαίο, αυτό δεν τους πειράζει? Η μήπως ισχύει ο στίχος του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι του 'Ελλάδα μου' που λέει ότι '....ως πότε στον κόρφο σου ελλάδα μου θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες' ή το τραγουδάκι των going through ' Καλημέρα Ελλάδα'... Αλήθεια στην Ευρώπη δεν βλέπουν τι γίνεται και πως αδειοδοτήθηκαν οι σταθμοί. Τέλος θα το ξαναπώ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του ραδιοφώνου είναι διαδικτυακό!
djapal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 lol εντάξει, δε θα σου κλείσουμε τον χατζηγιάννη, κόψε όποιους θες εσύ. Το να εκφέρεις άποψη είναι δικαίωμά σου, αλλά μην πετάς κοτσάνες φίλε. Ένας το πρωί άλλος το μεσημέρι. Σκέψου τι γράφεις. Άλλη άκυρη ατάκα πάλι. Που κολλάει ο Χατζηγιάννης;;; :S :S Δικαίωμά μου είναι να ακούω ό,τι θέλω είτε αυτό είναι Χατζηγιάννηδες, Πλούταρχους είτε Drum N Bass, Hardstyle. Το ότι ο άλλος ακούει Χατζηγιάννη επειδή του αρέσει, δε σε κάνει μάγκα εσένα επειδή εσύ μπορεί να ακούς thrash/black metal ας πούμε και να το παίζεις αντίφας και τέτοια. Φαντάζομαι στο μυαλό σου κάπως έτσι θα λές: ουυυυ ακούει Χατζηγιάννη ο φλωράκος!!! Λίγη ωριμότητα δε βλάπτει.... Φιλοι μου, το ραδιόφωνο στην Αττική είναι πλεον σε χέρια επιχειρηματιών και το έκαναν σαν τα μούτρα τους. Δηλαδή με ξερές playlists, στερότυπα και ελάχιστες εξαιρέσεις με ορισμένες εκπομπές που αξίζουν τον κόπο. Που είναι άραγε ο ιστορικός jeronymo, o συλλογικός Α100ΦΜ που ευτυχώς χρόνια τώρα εκπέμπει στο διαδίκτυο, ο μόνος που έμεινε από τη παλιά φουρνιά είναι το Ράδιο Βερόνικα που ο ιδιοκτήτης του δεν τον πουλάει και καλά κάνει.Στην επαρχία ευτυχώς το ραδιόφωνο έχει ζωντάνια και καλό πρόγραμμα, αλήθεια αν κλείσουν οι ακριτικοί σταθμοί οι τούρκοι θα ακούγονται σε όλο το ΑΙγαίο, αυτό δεν τους πειράζει? Η μήπως ισχύει ο στίχος του Νότη Σφακιανάκη στο τραγούδι του 'Ελλάδα μου' που λέει ότι '....ως πότε στον κόρφο σου ελλάδα μου θα φωλιάζουν ηγέτες προδότες' ή το τραγουδάκι των going through ' Καλημέρα Ελλάδα'... Αλήθεια στην Ευρώπη δεν βλέπουν τι γίνεται και πως αδειοδοτήθηκαν οι σταθμοί. Τέλος θα το ξαναπώ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του ραδιοφώνου είναι διαδικτυακό! Να σου πω.... ο Τζερόνιμο δε μου άρεσε γιατί το είχαν παρακάνει και μίλαγαν συνέχεια. Δε λέω... μίλα ρε φίλε, αλλά μη μου χαλάς το τραγούδι. Για να μη μιλήσω για την τηλεπαρέα 090 κάθε βράδυ! Τραγικοί!! Θα συμφωνήσω με την τελευταία πρότασή σου. Άλλωστε κι εγώ από νετ ράδιο ακούω μουσική πλέον.
kx5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Τέλος θα το ξαναπώ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ του ραδιοφώνου είναι διαδικτυακό! και το DAB. Εκεί θέλω να δω με τι δικαιολογίες θα προσπαθήσουν να περιορίσουν τους σταθμούς ώστε να παραμείνουν στα χέρια ορισμένων.
MariaTs. Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 .... Στην επαρχία ευτυχώς το ραδιόφωνο έχει ζωντάνια και καλό πρόγραμμα, .... Καλό! Πολύ καλό! Έλα Χαλκίδα να δεις τι παίζει! Βάζω ραδιόφωνο και όταν πετύχω κάτι που μου αρέσει αρχίζει και πετά τις διαφημίσεις, παρουσιαστής δεν υπάρχει, δεν ξέρεις τι είναι αυτά που έχει στην λίστα κι ακούμε, χιούμορ δεν υπάρχει και γενικά όλοι γίνανε τσαουσόπουλοι -αν πετύχεις κάποιον αν σχολιάζει! Πάντως οι νόμοι του να κλείσουν και να μην κλείσουν... παίζουν κατά πως βολεύουν τους από πάνω! Πληρώνουν όλοι και τελικά δεν κλείνει κανείς. Άντε να γίνει και κάνα δικαστήριο να πληρωθούν τα πρόστιμα και αυτό ήταν. Α! Έκλεισε το τηλεοπτικό "Ε"! Ποιας πόλης τηλεόραση ήταν; Έπαιζε για μια ολόκληρη μέρα μια κάρτα που έγραφε συν τοις άλλοις: τηλεθεατή βάζουν λουκέτο στην φωνή σου. Και το λουκέτο έπεσε σε ένα τσοντοκάναλο που απ'τις 12 και μετά έβλεπες να διαφημίζει όλα τα ροζ τηλέφωνα... Κι αυτά να κλείσουν! Θες να δεις καμιά ταινία γιατί έχεις αυπνία και τρως το απ' αυτό της αλληνής στην μούρη! Έλεος πια! Μαζεύτε τους όλους! :twisted:
kage Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 ναι θα κυκλοφορουν τα αυτοκινητα με ινετ οταν θα πετανε...inet radio το μελλον? dab ποιοτητα κατω των fm μαλιστα...
carlmikaze Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Το να εκφέρεις άποψη είναι δικαίωμά σου' date=' αλλά μην πετάς κοτσάνες φίλε. Ένας το πρωί άλλος το μεσημέρι. Σκέψου τι γράφεις.Άλλη άκυρη ατάκα πάλι. Που κολλάει ο Χατζηγιάννης;;; :S :S Δικαίωμά μου είναι να ακούω ό,τι θέλω είτε αυτό είναι Χατζηγιάννηδες, Πλούταρχους είτε Drum N Bass, Hardstyle. Το ότι ο άλλος ακούει Χατζηγιάννη επειδή του αρέσει, δε σε κάνει μάγκα εσένα επειδή εσύ μπορεί να ακούς thrash/black metal ας πούμε και να το παίζεις αντίφας και τέτοια. Φαντάζομαι στο μυαλό σου κάπως έτσι θα λές: ουυυυ ακούει Χατζηγιάννη ο φλωράκος!!! Λίγη ωριμότητα δε βλάπτει....[/quote'] Φίλε djapal, δεν ξέρω τι ακούς, και να πω και την αλήθεια δε δίνω μία. Το θέμα είναι πως το ραδιόφωνο έχει πεθάνει, και κάποιοι, κόβωντας ό,τι δεν τους κάθεται ακόμα, πάνε να βιάσουν το κουφάρι του. Εγώ δεν θα κάνω τίποτα για να το σώσω, το παιχνίδι έχει χαθεί. Όταν όμως μίλησα πως σε μια ιδεατή χώρα θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να εκπέμπει όποιος θέλει, δεν με βρίσκω παράλογο. Υπάρχουν θεωρίες και θεωρίες για ελεύθερη παροχή κάποιου ραδιοφωνικού (και τηλεοπτικού) χρόνου σε όποιον το ζητήσει. Πρόσεξε, επειδή εδώ το χεις, δεν λέω πως είναι εφαρμόσιμο σήμερα. Στην ελλάδα που δεν μας φτάνει η Μπήλιω και η Δρούζα, πρέπει να τις ξαναβλέπουμε και επανάληψη τις μεταμεσονύκτιες! Αλλά τώρα θα μου πεις πως ακούω blackthrash και μπλέκω και τηλεόραση. Και είμαι και μάγκας, που ο άλλος έχει το ραδιόφωνο για παρέα, ενώ εγώ όχι. Και αντίφας. Εκτός γαμημένου τόπου και χρόνου. Αυτά από μένα. Η ερώτηση στους υπόλοιπους είναι η εξής. Το ραδιόφωνω το θέλετε για μουσική ή για διασκέδαση/κλίμα/τηλεπαρέα/συνοδεία άλλων ασχολιών/αμάξι κλπ; Εγώ νομίζω πως για μουσική θα συνεχίζω να εμπιστεύομαι τις δικές μου επιλογές.
mandate Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2007 μέχρι τα τέλη του '90 παίζαν τα πάντα από μικρασιατικα μέχρι trance/techno και τα λοιπά ... τώρα πόσα είδη παίζουν η μάλλον βάζουν
leftermann Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Όταν όμως μίλησα πως σε μια ιδεατή χώρα θα έπρεπε να έχει δικαίωμα να εκπέμπει όποιος θέλει, δεν με βρίσκω παράλογο. Υπάρχουν θεωρίες και θεωρίες για ελεύθερη παροχή κάποιου ραδιοφωνικού (και τηλεοπτικού) χρόνου σε όποιον το ζητήσει. Πρόσεξε, επειδή εδώ το χεις, δεν λέω πως είναι εφαρμόσιμο σήμερα. Στην ελλάδα που δεν μας φτάνει η Μπήλιω και η Δρούζα, πρέπει να τις ξαναβλέπουμε και επανάληψη τις μεταμεσονύκτιες! Πολύ καλά τα λες. Όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση στις συχνότητες. Και αν αυτές δεν φτάνουν για όλους τους ενδιαφερόμενους, ποιός είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιοί θα μείνουν απ'έξω; Κάποτε είμασταν 25 μαλαγκουραίοι και συντηρούσαμε σταθμό (της πλάκας, δεν λέω, αλλά σταθμό που ακουγονταν σε όλη η πόλη και γύρω από αυτήν), χωρίς διαφημήσεις! Με έσοδα από συνδρομές, συναυλίες κλπ. Παίζαν εκπομπές από πάνκηδες, μεταλλάδες, έντεχνους, κουλτουριάρηδες, ελαφρολαικούς, ρεγγόβιους, ακόμα και μια οργάνωση ομοφυλόφυλων είχε εκπομπή. Κάποιοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν, και κάποιοι άλλοι να ακούσουν κάτι που τους φαινόταν (για τα δικά τους γούστα) ενδιαφέρον. Φυσικά ο σταθμός κάποια στιγμή έκλεισε (δεν άντεξε), και όλοι αυτοί αναγκαστικά πρέπει να ακούσουν Σερβετά και Καλαμίτση. Μοντέρνα κοινωνία κωφαλάλων...
filtrohouana Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 +1 στον carlmikaze... ο μόνος σταθμός που άκουγα ποτέ ήταν ο jeronimo... αφού έκλεισε και αυτός... Πλέον μόνο κάτι μαλακίες βάζουνε... και σε θεμα μουσικής και εκπομπών..
FarCry Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Κατάληψη-επίσκεψη στον Σπορ FM :-D:-D Δεκαέξι προσαγωγές έγιναν από την Αστυνομία στην Καλλιθέα, όπου ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλλαν στον ραδιοφωνικό σταθμό SPORT FM και υποχρέωσαν τους υπεύθυνους του σταθμού να μεταδώσουν 15λεπτο μήνυμα συμπαράστασης στον Γ.Δημητράκη, που δικάζεται την Παρασκευή. Οι 16 αφέθησαν ελεύθεροι γιατί οι υπεύθυνοι του σταθμού δήλωσαν ότι δεν επιθυμούσαν την ποινική τους δίωξη. Μπορείτε να ακούσετε απόσπασμα της εκπομπής http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/fm_2006-12-18_19_54_53.mp3
Alsos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2007 απο τοτε που κλεισανε τον BLUE SKY δεν ξανανοιξα ραδιο...
kx5 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 απο τοτε που κλεισανε τον BLUE SKY δεν ξανανοιξα ραδιο...
djapal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 απο τοτε που κλεισανε τον BLUE SKY δεν ξανανοιξα ραδιο... Η αλήθεια είναι ότι ο Blue Sky ήταν ο καλύτερος για μένα σταθμός όσον αφορά στην ηλεκτρονική μουσική μαζί με τον NRG 105.5 βέβαια. Αλλά εντάξει δεν ακούμε μόνο ηλεκτρονική μουσική. Ευτυχώς που υπάρχει και το shoutcast όμως, οπότε ψιλοβολευόμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.