Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ξερετε ρε παιδια κανενα τετοιο ???? Εσπασε το καπακι απο το καζανακι απο επωνυμο παλιο μοντελλο της Indeal standar και δεν το βγαζει πια....Εχω ακουσει οτι υπαρχουν τετοια μαγαζια αλλα δεν εχω ιδεα...Ευχαριστω.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Λίγο δύσκολο ρε φίλε να βρεις τέτοιο, βάλε καμιά δική σου πατέντα. Αλύθεια πως έσπασε το καπάκι;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Λίγο δύσκολο ρε φίλε να βρεις τέτοιο, βάλε καμιά δική σου πατέντα. Αλύθεια πως έσπασε το καπάκι;; Δυσκολο για πατεντα....Το πως εσπασε δεν το ξερω..Οι νοικιαρηδες αφησαν τα ...σημαδια τους μολις εφυγαν.
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ααα κατάλαβα... Ε βάλτους να στο φτιάξουν αυτοί οι κανίβαλοι...
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ααα κατάλαβα... Ε βάλτους να στο φτιάξουν αυτοί οι κανίβαλοι... Τωρα...Τα πιασαμε τα λεφτα μας !!!! Βρηκα ολοκληρο καζανακι στην Πλ.Βαθης και ζητανε 200 ευρω !!!!
we_will_rise Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Τωρα...Τα πιασαμε τα λεφτα μας !!!! Βρηκα ολοκληρο καζανακι στην Πλ.Βαθης και ζητανε 200 ευρω !!!! Πωωωω σου ρουφάνε το αίμα, εσύ θα κάνεις την ανάγκη σου, αυτοί θα... χεστούν στο τάλιρο....
panagos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εμ Γιάννη και εσύ επώνυμο Ideal Standard στους νοικάρηδες??
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Εμ Γιάννη και εσύ επώνυμο Ideal Standard στους νοικάρηδες?? Τα λαθη πληρωνοντε φιλε μου....Μπορει να προοριζεται καποια στιγμη για ιδιοχρησια το σπιτι αλλα μεχρι τοτε....
johnnyestia Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημόσια τουαλέτα, σακ-βουαγιάζ, και καβάτζωμα
Filos19 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Πωωωω σου ρουφάνε το αίμα, εσύ θα κάνεις την ανάγκη σου, αυτοί θα... χεστούν στο τάλιρο.... Χαχαχαχα καλό
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Αν καποιος χρειαστει κατι παρομοιο ενα μαγαζι υπαρχει ... Ψαραδελης στην Πλ.Βαθης. Αλλα σου ρουφαει το αιμα...
grigas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Γιάννη ρώτα σε κάποιο κατάστημα Υδρώ (συνεταιρισμός υδραυλικών). Από όσο ξέρω, εμπορεύονται ideal standard. Μπορεί να τους έχει μείνει κάποιο κομμάτι στην αποθήκη τους. Αν δεν βρεις άκρη, πες μας ακριβώς μοντέλο και χρώμα να ρωτήσω στο κατάστημά τους στο Άργος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 nick[;1692341'']Ειδών Υγιεινής διατροφής? Χωρις το διατροφης...Εκτος και αν στη Σουηδια τα εχετε ιδια και ομοια...
-nick- Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2007 Χωρις το διατροφης...Εκτος και αν στη Σουηδια τα εχετε ιδια και ομοια... why not ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.