Προς το περιεχόμενο

Μαγαζι με παλια μοντελλα ειδων υγιεινης...

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερετε ρε παιδια κανενα τετοιο ???? Εσπασε το καπακι απο το καζανακι απο επωνυμο παλιο μοντελλο της Indeal standar και δεν το βγαζει πια....Εχω ακουσει οτι υπαρχουν τετοια μαγαζια αλλα δεν εχω ιδεα...Ευχαριστω.

Δημοσ.
Λίγο δύσκολο ρε φίλε να βρεις τέτοιο, βάλε καμιά δική σου πατέντα. Αλύθεια πως έσπασε το καπάκι;;

Δυσκολο για πατεντα....Το πως εσπασε δεν το ξερω..Οι νοικιαρηδες αφησαν τα ...σημαδια τους μολις εφυγαν.

Δημοσ.
Ααα κατάλαβα... Ε βάλτους να στο φτιάξουν αυτοί οι κανίβαλοι...

Τωρα...Τα πιασαμε τα λεφτα μας !!!! Βρηκα ολοκληρο καζανακι στην Πλ.Βαθης και ζητανε 200 ευρω !!!!

Δημοσ.
Τωρα...Τα πιασαμε τα λεφτα μας !!!! Βρηκα ολοκληρο καζανακι στην Πλ.Βαθης και ζητανε 200 ευρω !!!!

Πωωωω σου ρουφάνε το αίμα, εσύ θα κάνεις την ανάγκη σου, αυτοί θα... χεστούν στο τάλιρο....

Δημοσ.
Εμ Γιάννη και εσύ επώνυμο Ideal Standard στους νοικάρηδες?? :D

Τα λαθη πληρωνοντε φιλε μου....Μπορει να προοριζεται καποια στιγμη για ιδιοχρησια το σπιτι αλλα μεχρι τοτε....

Δημοσ.
Πωωωω σου ρουφάνε το αίμα, εσύ θα κάνεις την ανάγκη σου, αυτοί θα... χεστούν στο τάλιρο....

Χαχαχαχα καλό

Δημοσ.

Γιάννη ρώτα σε κάποιο κατάστημα Υδρώ (συνεταιρισμός υδραυλικών). Από όσο ξέρω, εμπορεύονται ideal standard. Μπορεί να τους έχει μείνει κάποιο κομμάτι στην αποθήκη τους. Αν δεν βρεις άκρη, πες μας ακριβώς μοντέλο και χρώμα να ρωτήσω στο κατάστημά τους στο Άργος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...