michailovits Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Θέλω να μου πείτε πια είναι καλύτερη και πια αξίζει να πάρω υλοποιηση? Της GeCube ή της Sapphire? Εγω έχω gecube αλλα δεν είμαιαευχαρστημένος απο την υλοιποίηση. Όοσι έχετε sapphire για πειτε Κάνει πολύ θόρυβο??Έχει control fan speed??Sensor για θερμοκρασίες έχει?? Πάντως η sapphire είναι πιο ψηλά χρονισμένη Για πέιτε άσχετα με την τιμή τι είναι καλύτερο. Και στις επιδόσεις αλλα και σαν υλοποιηση η υλοποιηση της MSI τι λέει? edit- η sapphire είναι καλιμένη απο πάνω (απο την πίσω πλευρα) με ψήκτρα όπως η gecube? ευχαριστώ
michailovits Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Επίσης γιατί αυτη http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510573 είναι πιο ακριβή απο αυτή με τα 512mb μνήμης??Επειδή έχει hdmi?? Τι είναι αυτό το High definition?Αξίζει?
koumos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Kai gw se auto to dillima imoun kai telika pira ti sapphire. Einai polu athorivi kai mporeis na elegkseis tin taxitita tou anemistira..Gia 130 E pisteyw oti aksizei kai me to parapanw ta lefta tis..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 pou eides to HDMI se auth? :S
michailovits Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 λαθος λινκ έδωσα ] http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510610 αυτη έχει hdmi τι ειναι αυτό και αξίζει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 e to HDMI einai gia HDTV kai kapoia 24aria monitors (px h 24ara LG) pou exoun mono HDMI syndesh kai oxi DVI...glytwneis adaptores kai 8ewrhtika exeis kalytero shma...
takos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 I en logo karta Sapphire eixei olla ta koloudia(control fan speed, Sensor, overdrive) exi idio xronismo sti mnimi/pirina me dinatotita O/C sti gpu mexri ~620mhz dld sxedon ka8olou. i fun speed einai 40%-a8orivo apo 0-65C meta arxizi k anevazi strofes meri 100%. An einai na pareis dialekse(GeCube ή Sapphire) me Μνήμη: 512MByte GDDR3 στα 256-bit.
totti Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Πιο ποιοτική υλοποίηση είναι της GeCube. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχει σένσορα για θερμοκρασίες αλλά το σύστημα ψύξης είναι όλα τα λεφτά, δοκίμασα και τις 2 καρτούλες ----> καμία διαφορά στις αποδόσεις και στο θόρυβο. Πανομοιότυπες είναι με πόλυ καλύτερο σύστημα ψύξης η GeCube και τον σένσορα και το Overdrive η Sapphire
michailovits Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 GeCube έχω τώρα και την πήγα πίσω επειδή μου ΥΠΕΡθερμενοταν στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Επίσης κάνει και πού θόρυβο και τον αέρα τον βγάζει προς τα εκει που μπαίνει αέρας απο τον ανεμηστίρα του κουτιού (τον κάτω) γιάυτό είμαι μπερδεμένος. άν πάρω θα πάρω ή αυτήν http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.510573 ή αυτή http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.514191 τι λέτε? Γενικά πανω κατω τι θερνμοκρασίες έχει η sapphire?
tzoykas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Έχω την Sapphire και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Θόρυβο κάνει μόνο όταν ξεκινάει (στο μέγιστο δηλαδή κάνει θόρυβο) αλλά το μηχάνημα δουλεύει ασταμάτητα και ποτέ κατά τη διάρκεια παιχνιδιού δεν ανέβασε στροφές (ούτε με το Oblivion ). Οπότε νομίζω ότι είναι άριστη επιλογή. Αν μπορεί να μου πει κάποιος πως θα κάνω το ίδιο και σε linux, θα του είμαι υπόχρεος (εκεί ο driver δεν υποστηρίζει fan control και έτσι δουλεύει μόνιμα σε ψηλές στροφές).
tmjuju Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 dev exw polla va pros8esw.... eimai katoxos ths Saphire kai super efxaristimevos overall. Fasaria sxetikh kavei mev, alla se sxesh me thv 5900Ultra pou eixa eivai pio a8oribh. Pavtos to OC gevika to 3exvas me tis 1950. +1 gia thv saphire 512 !
michailovits Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Γιατί έτσι με oc?? Εσας που έχει sensor πείτε μου πόσους βαθμούς C έχει η κάρτα περίπου
tzoykas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Γιατί έτσι με oc?? Εσας που έχει sensor πείτε μου πόσους βαθμούς C έχει η κάρτα περίπου 1. Είναι ήδη πουσαρισμένη 2. Τι σημασία έχει; Εγώ πάντως με την 512ΜΒ (AGP) δεν έχω καθόλου θόρυβο. Τα ανεμιστήρια του κουτιού κάνουν περισσότερο θόρυβο ...
Sadman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Θέλω να μου πείτε πια είναι καλύτερη και πια αξίζει να πάρω υλοποιηση?Της GeCube ή της Sapphire? Εγω έχω gecube αλλα δεν είμαιαευχαρστημένος απο την υλοιποίηση. Όοσι έχετε sapphire για πειτε Κάνει πολύ θόρυβο??Έχει control fan speed??Sensor για θερμοκρασίες έχει?? Πάντως η sapphire είναι πιο ψηλά χρονισμένη Για πέιτε άσχετα με την τιμή τι είναι καλύτερο. Και στις επιδόσεις αλλα και σαν υλοποιηση η υλοποιηση της MSI τι λέει? edit- η sapphire είναι καλιμένη απο πάνω (απο την πίσω πλευρα) με ψήκτρα όπως η gecube? ευχαριστώ Saphire 4ever.Sxedon oles oi gpu pou exw einai saphire Radeon.Kai oles petane !!!! Gia tin 1950 exw napw pws,einai athoribi,exei sensor gia thermokrasia,kai fan controler.(i toulaxiston emena eixe gt tora exw kpanisei wc)
rallistas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Sapphire για τους λογους που ειπαν τα παιδια πιο πανω αλλα και για το οτι αν δεις στο section με τους Ati drivers εχει και λιγο μεγαλυτερα clocks απο την Gecube απο το εργοστασιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.