Προς το περιεχόμενο

Δεν εχω browse και γενικά incoming traffic!

Πέτρος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω εδώ το θέμα γιατί δεν έχει λογική οπότε μάλλον με τα Win έχει σχέση. Αν πρέπει να μεταφερθεί, πράξτε ανάλογα.

Χτες το απόγευμα, χωρίς να έχω πειράξει τίποτα στον υπολογιστή ή στο router, χωρίς να έχει γίνει επανεκκίνηση από το μεσημέρι, χωρίς να έχω εγκαταστήσει τίποτα (ο υπολογιστής κατέβαζε από την ώρα που τον άνοιξα) και ενώ είχα ήδη μπει σε site, είχα παίξει BTF2 online, γενικά είχα κάνει οτιδήποτε κάνω κάθε μέρα, όταν κατά τις 8 άνοιξα το Ffox (2.0.0.4) για να περάσω την ώρα μου... τίποτα.

Σε οποιοδήποτε site και να προσπαθήσω να μπω πετάει μήνυμα ότι δε μπόρεσε να συνδεθεί/να βρει τον αντίστοιχο server. Με ΙΕ τα ίδια "could not open the search page". Την ίδια στιγμή το μTorrent λειτουργεί κανονικότατα, συνδέομαι μια χαρά σε aMSN, τα πάντα λειτουργούν σωστά (και το BTF) εκτός από το browsing και το Thunderbird (failed to connect to server...), όπως και το BOINC το οποίο δε μπορεί να συνδεθεί με το server του.

Έσβησα το KIS7 (το firewall είναι ούτως ή άλλως απενεργοποιημένο, αλλά...), καμία αλλαγή. Kοίταξα το router, τίποτα και εξάλλου ο υπολογιστής από τον οποίο γράφω είναι ο 2ος στο σπίτι με ασύρματη σύνδεση.

Αν κάποιος μπορεί να βγάλει άκρη και να βοηθήσει, ευχαριστώ...

WinXP PRo En SP2, Fully Updated

Δημοσ.

Ακόμα και με το μTorrent κλειστό τα ίδια συμβαίνουν. Όπως γράφω και στην αρχή, δεν πείραξα ή άλλαξα οτιδήποτε στον υπολογιστή μου και μέχρι τότε όλα ήταν άψογα...

Επιπρόσθετα: Έχω κάνει Full Scan με KIS και Spybot, για κάθε ενδεχόμενο

Δημοσ.

εγκατεστησε και τον Opera να δουμε αν κανει τα ιδια με τους αλλους 2 browsers

ping σε διάφορους σερβερς/σαιτ μπορεις να κανεις;

δηλ: start, run, cmd [enter]

ping (διαφορα σημοφιλή σαιτ) πχ insomnia in ote google

ping στους dns του isp σου μπορεις ;

Δημοσ.
Λες να μην το δοκίμασα?

Το πα πιο πολυ γιατι καμια φορα τα πιο ευκολα τα ξεχναμε!

Κανενα restart του router ισως? Βγαλτο μια απο την πριζα.

Δημοσ.

Λοιπόν:

@random: Πέρασα Opera και λειτουργεί μια χαρά (πλέον γράφω από τον υπολογιστή μου). Τα υπόλοιπα όπως και WinUpdate, τα ίδια - τίποτα δηλαδή. Επίσης, έκανα ping στον ΟΤΕ, όλα καλά. Για sites http://www.insomnia.gr (google.com κλπ) δε δίνω? Μήνυμα: Ping request could not find host...

@mitsos24: Καταλαβαίνω γιατί το είπες, αλλά τα απλά τα έκανα όλα και το router, πολλές φορές

Δημοσ.

Λοιπόν, έφταιγε το KIS7fr.123. Το έβγαλα, το καθάρισα και όλα μια χαρά. Το περίεργο είναι ότι το έχω 1βδομάδα και δε μου είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι ακόμα και όταν το εκλεινα πάλι δε διορθωνόταν το κακό. Κάτι κόλλησε...

Τώρα κατεβάζω την .125en, να δω τι ψάρια θα πιάσω.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...