Προς το περιεχόμενο

hotmail+mail forward.σχεση μισους!

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε ολους!λοιπον,χωρις πολλα πολλα,θελω να κανω forward τα hotmail mail μου σε ενα αλλο mail.εψαξα λιγο,αλλα δε γινεται...καμμια ιδεα?

ευχαριστωωωω

Δημοσ.

Απο hotmail δεν μπορείς να το κάνεις forward? Δηλαδή ψάχνεις το κουμπί ofrward και δεν το βρήσκεις; Όταν ανοίγεις ένα e-mail σου έχει απο πάνω new-reply-reply all- forwards κτλ.. γιατί δεν το βλέπεις; Αν εννοείς να κάνεις ΟΛΑ σου τα e-mail forward αυτό δεν γίνεται.. θα πρέπει να τα κάνεις ένα ένα

Δημοσ.

ναι,μαλλον εχω κανει λαθος την διατυπωση.θελω να γινεται μονιμο forward.με το που μου ερχεται mail στον [email protected] λογαριασμο μου,αυτοματα να πηγαινει και στο [email protected].

(ειτε γινεται redirection ειτε γινεται forward δεν με πειραζει.κατι απ'τα 2 θελω να γινεται)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

μετα λοιπον την μετατροπη του Hotmail σε Windows Live Hotmail εμφανιστηκε το κουμπακι forward με την MS να μας λεει οτι ισχυει το εξης

Forwarding

You can forward your mail to one other e-mail address that ends in hotmail.com, msn.com, live.com, or custom domains. You'll receive an e-mail at that address asking you to verify your account.

και ερωτω.γιατι οταν παω να φτιαξω ενα forwarder στο [email protected] τρωω ηττα?
You're only able to forward mail to a custom domain or an e-mail address that ends in hotmail.com, msn.com, or live.com. Please try again.
ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την προσφορα,αλλα να εγκαταστησω microsoftiko προγραμμα για να κανω forward microsoftiko mail,παει παρα πολυ

μα παρα πολυ ομως....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...