Προς το περιεχόμενο

Περίεργο δίλλημα...

pappous_soulis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή σε λίγες μέρες πάω για νέο επεξεργαστή τώρα με τις μειώσεις στις τιμές της Intel,έχω πέσει σε ένα δίλλημα.

Να πάρω τον Q6600 και να έχω μια 8800GTS, ή να πάρω τον E6850 και να πάρω και μια δεύτερη 8800GTS στο μέλλον?

Και στις δυο περιπτώσεις θα κάνω overclock,όμως περιορίζομαι απο το 650άρι τροφοδοτικό. (δεν παίρνω καινούργιο,ένα μήνα το έχω)

Τι πιστεύετε οτι είναι καλύτερο? Να σημειώσω οτι τα πάντα τα τρέχω σε αναλύσεις 1680x1050 και 1920x1200.Θέλω καλές επιδόσεις κυρίως στα παιχνίδια. Ακούω γνώμες.:-D

• Super Moderators
Δημοσ.

o E6850 nomizw oti 8a kanei gyrw sta 250 euro kai o Q6600 gyrw sta 260 euro...ara poio to dillhma? :)

gia autes tis analyseis elpizw na exeis thn 8800 GTS me ta 640mb...

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον Thresh :wink: Πάρε τον Q6600 και θα σου σβηστούν όλες οι αμφιβολίες...hehehhe :grin:

Όσο για τις αναλύσεις, γιατί τόσο μεγάλες? Δλδ η 1600x1200 δεν είναι αρκετή? :confused:

Δημοσ.

Με τα 640Mb είναι η 8800GTS,εννοείται αυτό! :-P

Ρωτάω γιατί δεν ξέρω αν αξίζει να βάλω μια δεύτερη 8800 και να έχω τον Ε6850 αντί να έχω μια 8800 και να έχω τον τετραπύρηνο.Η τιμές τον επεξεργαστών δεν αποτελούν κριτήριο για μένα,είναι σχεδόν ίδιες άλλωστε.

1600x1200 δεν είναι widescreen ανάλυση,πράγμα που σημαίνει οτι δεν πάει στην 24άρα μου. ;)

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Thresh :wink:

Βασικά ρε συ Thresh αφού έχει ήδη μία GTS γιατί να μην πάρει και μία δεύτερη να ξεμπερδεύει? Τώρα να πουλά και να αγοράζει GTX, ολόκληρη ιστορία! Τρέχα γύρευε... :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...