Προς το περιεχόμενο

toshiba amd laptops

pctechgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κορυφαια μηχανήματα φιλε μου αλλά για να τους δεις στην ελλάδα θα περιμένεις αρκετά... ξέρεις ποσο καιρό έχουν τα γνωστά σιτε να βαλουν καινούριους τοσιμπα στη λίστα ????τουλαχιστον 2 μήνες που τα παρακολουθώ..

Δημοσ.

ΥΠομονη, νομιζω οτι ως το τελος το καλοκαιριου θα κυκλοφορησουν και θα ρωτησω την Ιντεαλ για το ποτε αναμενεται η αφιξη τους...με εχει βαλει σε περιεργεια και θελω τωρα να ανανεωσω τον ενα μου τοσιμπα...

Δημοσ.

Καλα ειδα οτι εχουν 2 γιγκα μνημη, πολυ καρτα γραφικων απο την ΑΤΙ και καλους σκληρους δισκους που φθανουν μεχρι τα 200 γιγκα..

Επισκέπτης
Δημοσ.
Καλα ειδα οτι εχουν 2 γιγκα μνημη, πολυ καρτα γραφικων απο την ΑΤΙ και καλους σκληρους δισκους που φθανουν μεχρι τα 200 γιγκα..

και βαλε....

Δημοσ.

Ναι εχουν 2 χρονια εγγυηση αλλα τελος του μηνα θα μαθουμε αν τους φερει η επισημη αντιρπσωπεια, μιλησα παλι μαζι τους και μου ειπαν οτι τοτε θα γινουν ανακοινωσεις. Φυσικα παιδια περιμενω να δω το ποτε θα ερθουν τελικα στα καταστηματα γιατι μεσολαβει ο Αυγουστος..

Δημοσ.

μπα δεν πιστευω να αργησουν, θα τα φερουν αμεσως πιστευω.

ο κοσμος εχει ανοιξει τα ματια του και βλεπει το χασμα στην ποιοτητα και αξιοπιστια αναμεσα σε τοσιμπα και καποιες αλλες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...