Προς το περιεχόμενο

Να τον αγοράσω???

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκιναμε με μια μπακαλιστικη λυση χωρις εξοδα.

Ανοιξε το πλαινο καλυμα του PC και παρε εναν κλασσικο ανεμιστηρα δαπεδου (τους γνωστους για να μας δροσιζουν) και βαλτον να ριχνει αερα στους σκληρους δισκους. Δες τι διαφορα θερμοκρασιας θα υπαρξει και postαρε. Ενδεχεται το προγραμμα μετρησης θερμοκρασιων να μη μετραει σωστα την θερμοκρασια του επιμαχου σκληρου δισκου.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

mallon ftaiei pou einai se toso periorismeno xoro o skliros(exei ton allon apo katw k einai thiki pou xoraei na vidoseis mono 2 sklirous). lew na parw kapoio pou na xoraei perissoterous oste na afisw keno metaksi tous. pou mporo na vrw tetoio? alla tha kanei k gia to kouti mou?

Δημοσ.
mallon ftaiei pou einai se toso periorismeno xoro o skliros(exei ton allon apo katw k einai thiki pou xoraei na vidoseis mono 2 sklirous).

Και μενα ολα μου τα κουτια ετσι ειναι. Δυο θεσεις μονο για σκληρους με τον ενα δισκο κατω απο τον αλλο. Ωστοσο με ενα ανεμιστηρα μπροστα κατω στο κουτι 8cm και εναν ανεμιστηρα πισω ψηλα στο κουτι (κατω απο το τροφοδοτικο) 8cm καταφερνω να κρατω τις θερμοκρασιες σε αποδεκτα πλαισια που ορισα σε προηγουμενο post.

Δημοσ.

Εγραψα:

''@stefan123

Επειδη δε μου αρεσε το γραφημα που ειδα για το δισκο σου, βαζω το δικο μου γραφημα για WD 80GB IDE (2 χρονια τον εχω) να το δεις. Οι πιο ειδικοι ας σχολιασουν.''

Ακυρο αυτο που ειπα δεν ισχυει. Απλα την ωρα που εκανες το test ο δισκος σου κατι διαβαζε γι αυτο και οι μειωμενες επιδοσεις. Καποιο service που ειναι στο startup. Μια χαρα ειναι ο δισκος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...